Güzellik & Bakım Kızlar, Gogsun buyugu mu sıkıntı yoksa kucugumu? SıraDışı_Herif Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Buyuk gogse sahıp olsanız amelıyatla kucultmek ıstermısınız ya da tam tersı silikon? Güncellemeler+1 yıl 10 dakka daha burdayım sonra ben gider yatarım sizi mi beklicem:D Kızlar, Gogsun buyugu mu sıkıntı yoksa kucugumu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Her şey dozunda güzel Büyük cok kaba ve kilolu gosteriyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Büyük gögüse sahipim memnunum 2 15 Yorumla SıraDışı_Herif +1 yıl ama ne kadar buyuk genelde her kadın kotu goruyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 95 b takıyorum kötü görmüyorum Yorumla SıraDışı_Herif +1 yıl ılk defa gızlıdende olsa birinin boyle demesı hoşuma gıttı cunku hıc bır kadın memnun olmuyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok memnunum sağolun Yorumla SıraDışı_Herif +1 yıl sızın e erkegınız olucak kısı adına cok sevındım Yorumla SıraDışı_Herif +1 yıl birsey daha sorsam ya da sormasammı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkeğim yok hepsinin amacı aynı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorun Yorumla SıraDışı_Herif +1 yıl sızın gıbı olgun dusuncelı bırının erkegı yokmu cok sasırdım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben istemiyorum Yorumla SıraDışı_Herif +1 yıl anlıyorum sızı ama yanlızlık allaha mahsustur ama genede kendı hayatınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla SıraDışı_Herif +1 yıl sohbet edebılirz aslında ama sanırım onada ıstemıyorum dersınız sız:D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet sağolun ☺️ Yorumla SıraDışı_Herif +1 yıl ınsanlara guvenılmez sızı anlıyorumda bıraz sohbetın kımseye zararı olmaz zaten olmadı ıstedıgınız an engellemekte serbestsınız:D Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Her şey dozunda güzel
Büyük cok kaba ve kilolu gosteriyor
Büyük gögüse sahipim memnunum
ama ne kadar buyuk genelde her kadın kotu goruyor
95 b takıyorum kötü görmüyorum
ılk defa gızlıdende olsa birinin boyle demesı hoşuma gıttı cunku hıc bır kadın memnun olmuyo
Yok memnunum sağolun
sızın e erkegınız olucak kısı adına cok sevındım
birsey daha sorsam ya da sormasammı
Erkeğim yok hepsinin amacı aynı
Sorun
sızın gıbı olgun dusuncelı bırının erkegı yokmu cok sasırdım
Ben istemiyorum
anlıyorum sızı ama yanlızlık allaha mahsustur ama genede kendı hayatınız
Teşekkür ederim ☺️
sohbet edebılirz aslında ama sanırım onada ıstemıyorum dersınız sız:D
Evet sağolun ☺️
ınsanlara guvenılmez sızı anlıyorumda bıraz sohbetın kımseye zararı olmaz zaten olmadı ıstedıgınız an engellemekte serbestsınız:D