Kime baksak en az 10 tane estetik ameliyat geçirmiş, vücudunun her yerine dolgu işlemleri yapmış olarak görmekteyiz. Günümüzde estetik yaptırmamış kadınlar var mıdır?
Ben yaptırmadım bro. Kaza sonucu bozulan bir şey haricinde estetik yaptırmayı da doğru bulmuyorum. Bu aptal sürüsü kendilerini daha güzel göstererek zengin koca bulacaklarını filan sanıyorlar ama erkekler görüntüye değil esas genlere bakıyor doğacak çocuk için.😂
Ben makyaj bile yapmıyorum sadece dudak kalemi binde bir rimel onlarda cok nadır ama estetik yaptıran bircok arkadaşım var hepsi birbirine benziyor uzucu olan once guzel olup sonra kediciklere benzemeleri ya bir keresinde utandım yanında dolasmaya o kadar çok benziyor ki ekrandan fırlamis gibi
evet doğallığı bozulan kadınlar vr ama bu genelleme yapılabilecek bir şey değil bırak estetik yaptırmayı daha saçına boya sürmemiş insanlar var, bu kişinin kendi iradesine bağlı olan bir şey.
Kadınlar pişti olmayı sevmez hatta aynı kıyafetten başkasının da giydiğini görünce o kıyafeti çıkarır yakarlar ancak estetikle hepsi birbirine benziyor ama şikayetçi değiller.
Ben dahil bir çok kişi var fakat erkekler hem doğal istiyor hem de yanında doğal kadın varken gidiyor estetiklilere bakıyor ben bundan bişey anlamıyorum
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben varım ama param olsa her yerime yaptırırım her yerime ajhahsjjs
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Boyle kızlar cok sevılıyor begenılıyo hepsı de baya zengin erkekler sayesinde valla doğalı arayan seven erkek yk kucuk göğüslü sevmezsiniz ama dolgulu dudaklı silikonlu hatunlara da azarsınız. Kendinizle celısmeyın
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Boyle kızlar cok sevılıyor begenılıyo hepsı de baya zengin erkekler sayesinde valla doğalı arayan seven erkek yk kucuk göğüslü sevmezsiniz ama dolgulu dudaklı silikonlu hatunlara da azarsınız. Kendinizle celısmeyın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben varım bizzat gördün de zaten
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Neee?
Cevap sahibi