Kendime Sakallı Saçım olduğu zamanlari 9 10 puan veririm 😅 Ama sana kesin Tam 10/10 Puan veriyorum Maşallah Çok Güzel masum bir güzelliğin var 😊💕 @Edameda06
Gamzelerime bir puan, Kıvırcık saçlarıma bir puan, Güleryüzüme bir puan, Minnacık kulaklarıma bir puan, Tombik dudaklarıma bir puan, Kemersiz burnuma bir puan, Kuzgunî gözlerime bir puan Hepsi eder helalinden 7 puan... Alkışlar tüm KScanlara... 👏👏👏👏👏👏👏👏👏
10 üzerinden 8.6 (Kendime verdiğim puan) Farklı milletlerdeki kadınlardan ilgi görüyorum. (ABD, Ukrayna, Belarus, Rusya, Polonya, İtalya, Türkiye, Almanya vs.)
8 verirdim ben illaki vardır güzel olmayan bir yerimiz kendi kendimize çok güzel gelebiliriz ama dışardan bakan için farklı olabilir bu durum ordan kırdım bu 2 paunı
cevremde genellikle begeniyorlar ama ben kendimi begenmiyorum pek ama bu ara sevmeye basladim burnumu sevmşyordum ama guzel dedikleri icin biraz bakis acim dgisti ve kendimi Şu an eskisinden daha cok begeniyorum ama en fazla 8 bence
10 üzerinden 10 um benim eşim benzerim yok ki bu dünyada kimsenin kriterlerini karşılama zorunluluğumda yok zaten. İnsanların artık beden algılarından sıyrılması gerek