Güzellik & Bakım Yüz tüylerinizi alıyor musunuz? Takmakirpik6 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Yüz tüylerinizi alıyor musunuz? Sizce alınmalı mı yoksa gereksiz mi? Yüz tüylerinizi alıyor musunuz? Cevapla Tüy Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Tabi ki düzenli bakım yapıyorum 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tüy mü? Kaldı Ki Sakal Bıyık oldular çoktan 😅 kesiyorum 1 gün içinde yeniden batmalar geliyor çıkıyor yani 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Bıyıklarımı ve kaşımı aldırıyorum yüzümü komple aldırmam. 0 0 Yorumla
BabyDoII Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 72% +1 yıl Aliyorum ama tüm yüzümü degil tabiki, belli olan yerleri, kasimi ve dudagimin üst kismini. 0 0 Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yüzümde tüy yok. Vücudumda tüy yol açıkçası 3 0 Yorumla
Darkness28 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 53% +1 yıl Almak büyük pişmanlık 0 1 Yorumla Darkness28 +1 yıl @CharlieChaplin21 niye Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 618 cevap paylaştı. Sakal sevmiyorum evet alıyorum 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Alıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Tabi ki düzenli bakım yapıyorum
Tüy mü? Kaldı Ki Sakal Bıyık oldular çoktan 😅 kesiyorum 1 gün içinde yeniden batmalar geliyor çıkıyor yani
Bıyıklarımı ve kaşımı aldırıyorum yüzümü komple aldırmam.
Aliyorum ama tüm yüzümü degil tabiki, belli olan yerleri, kasimi ve dudagimin üst kismini.
Yüzümde tüy yok. Vücudumda tüy yol açıkçası
Almıyorum çünkü yok😀
Hangi yuzumu soruyorsun😅
varsa onlar insan değildir
Almak büyük pişmanlık
@CharlieChaplin21 niye
Sakal sevmiyorum evet alıyorum
Son 10 gündür almadım
Alıyorum
Alıyorum
Evet alın sizde.
Arada traş olurum