Güzellik & Bakım Boyumu nasıl kısaltabilirim? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 1.70 boyundayım ve bir kadına göre fazla uzunum.Ben kısa olmak istiyorum, boy kısaltmanın bir yolu yok mu? Güncellemeler+1 yıl Sevgilimden uzunum ve kısalmak istiyorum. Boyumu nasıl kısaltabilirim? Cevapla Kadın Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 441 cevap paylaştı. Bence bunu takma derim hatta sana bu durumu bi video ile anlatmaya çalışayım, beğenirsen tamamınıda dinlersin aşağıya bırakıyorum 0 1 Yorumla By_Barsss +1 yıl youtube.com/shorts/3BSA1VSZzbI?feature=share Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 762 cevap paylaştı. Dik durmayıp biraz kambur durunca boy kısalıyor zaten hafif kendini salabilirsin mesela 🥴 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya şehzade cihangir miyim ben niye sakat gibi durayim Yorumla SenacCc +1 yıl O zaman yapacak bişey yok biraz mantıklı dusunmek lazım değil mi 😂 Yorumla
Dueıldkddj Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Bende 1.70 erkeğe göre kısayım ben sence benim tipim çok mu kötü? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne bilim bilader, benim soruma cevap vermiceksen niye yaziyosun Yorumla Dueıldkddj +1 yıl Boyun çok iyi saçmalama Yorumla
Benimasaplarbozuk Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Saçmalama kız boyun cok güzel zamanla seversin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilimden uzunum ve bu cok igrenc Yorumla Benimasaplarbozuk +1 yıl Ee sevgili bu kalıcı Bi şi mi ki skdkd sende uzununu bul Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kisalmaz malak misinBile bile soruyorsunDert ediyorsan sevgilinden ayril 0 0 Yorumla
KayaJuan Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl 187 yim. severim uzunları. saçma olmuş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sana boyunu ve ne tür sevdiğini soran mı oldu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 170 uzun değil ki türkler kisa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Uzun iste, sevgilim benden kisa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl uzunuyla degistir Yorumla
Viyolav Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Fazla uzun değilsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Uzunum knk sevgilim benden kisa Yorumla Viyolav +1 yıl Boş ver takma bu kadar zaten boyunu kisaltamazsin sen yüksek topuklu bir şey giyme aranızda biraz boy farkının olması o kadar da kötü değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence bunu takma derim hatta sana bu durumu bi video ile anlatmaya çalışayım, beğenirsen tamamınıda dinlersin aşağıya bırakıyorum
youtube.com/shorts/3BSA1VSZzbI?feature=share
Dik durmayıp biraz kambur durunca boy kısalıyor zaten hafif kendini salabilirsin mesela 🥴
Ya şehzade cihangir miyim ben niye sakat gibi durayim
O zaman yapacak bişey yok biraz mantıklı dusunmek lazım değil mi 😂
Bende 1.70 erkeğe göre kısayım ben sence benim tipim çok mu kötü?
Ne bilim bilader, benim soruma cevap vermiceksen niye yaziyosun
Boyun çok iyi saçmalama
Saçmalama kız boyun cok güzel zamanla seversin
Sevgilimden uzunum ve bu cok igrenc
Ee sevgili bu kalıcı Bi şi mi ki skdkd sende uzununu bul
Kisalmaz malak misin
Bile bile soruyorsun
Dert ediyorsan sevgilinden ayril
Beynini genişleterek.
187 yim. severim uzunları. saçma olmuş
Sana boyunu ve ne tür sevdiğini soran mı oldu
Zaten uzun değil
170in nesi uzun
170 uzun değil ki türkler kisa
Uzun iste, sevgilim benden kisa
uzunuyla degistir
Fazla uzun değilsin
Uzunum knk sevgilim benden kisa
Boş ver takma bu kadar zaten boyunu kisaltamazsin sen yüksek topuklu bir şey giyme aranızda biraz boy farkının olması o kadar da kötü değil