Maske takıntısı?

Maske yasağı kalktı fakat ben hala maske takiyorum. cikarip atanları o kadar çok kıskanıyorum ki benimde bazen çıkarıp atasim geliyor ama çıkaramıyorum. Anlatayim:
Burnumu beğenmiyorum önden guzel seviyorum ama yandan gercekten kotu. bazi arkadaşlarımın da burnu çok iyi değil ama cikarabiliyolarlar. ben sene başından beri çıkarmıyorum sürekli takiyorum. link veya fotoğraf ekleyemiyorum seviye yeterli değilmiş. Fındık gibi değil tabi ama küçük ve kemerli aşırı kötü değil fakat sınıfta biri dalga geçmişti "xin burnuna vergi oduyolar mi" diye. X benim. ilk defa maskemi açmıştım o gun aslında herkes gördü. Ama utanıyorum hic gormeyenlerin değişik tepki vermesinden utanıyorum. korkuyorum. şey diyebilirsiniz başkalarının lafinin senin için önemi olmasin onları takma vb. Olmuyo yani ben özgüvenli biri değilim. ve okulda sevgili olup ayrıldığımız biri var o beni hiç maskesiz görmedi bende onu tabi ama benim için indirse de bi fark olmicak. burnunun fındık gibi olduğunu biliyorum tek :) hadi ona gözükmeden sınıfta açsam? Utanıyorum ya. olmuyo herkesin burnuma laf edeceği gibi bi düşünce var. Ailem (ablam, annem, babam) burnun güzel diyolar fakat inanmıyorum. maskeyi bazen cikarip atasim geliyor. sabahtan akşama kadar yemek yiyemiyorum. herkes yemek yerken ben bakıyorum. sinifta maske lafı dolaşınca hiç konuşmuyorum önüme bakıyorum. belli olmayan burun için bi makyaj falan yok mu ya gerçekten bi çözümü olmalı. estetik desem erken diyolar.
Güncellemeler
+1 yıl
artık takmıyorum arkadaslar 💗
Maske takıntısı?