Güzellik & Bakım 1 ay Kırmızı saç mı? boyasız mi? kızsoruyorelif Xper 6 Takip Et FacebookTwitter 03 Hangi tarz Kızlar Bir Adahha çok yakışıyor 😊 Kahkül mu? A seç Kıvırcık mı? B seç Dalgalı mi? C seç Düz mü? D seç Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan: Yaşın KızımErkeğimLütfen yaşını seç Güncellemeler: Takip Et 03 Paylaş FacebookTwitter Kırmızı saç mı? boyasız mi? 214 Görüşünü yaz
TomrisHatunss Xper 5 1 ay Hepsinde farklı birisi gibisin keske efecktsin atsaydın. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum kızsoruyorelif 1 ay Pek fark edilmiyor ama gerçekten hepsinde farklı biriymisim gibi duruyor 😂
bubanayapılırmıbe Xper 6 1 ay Senin tarzin birinci olmali digerleri olmamis Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum kızsoruyorelif 1 ay Diğerleride çok beğeniliyor aslında birincisi 2 hafta oldu yapalı bubanayapılırmıbe 1 ay birincisi cok daha dogal ve samimi kızsoruyorelif 1 ay Ama o beni daha minyon gösteriyor zaten çok minyon duruyorum Hepsini Göster Daha Az Göster bubanayapılırmıbe 1 ay Ben fikrimi soyledim se nasil iyi hissediyorsan oyle kalsin😀😀
mami6138 | Güzellik & Bakım konusunda 108 görüş paylaştı. Yoda 1 ay En alttaki çok tatlı durmuş ama doğal kizillari ayrı seviyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum kızsoruyorelif 1 ay Dogal kızıl nadiren vardir mami6138 1 ay Haklısın ama inlara bayılıyorum ama en alttaki çok tatlı durmuş bence kızsoruyorelif 1 ay Umarım öyle biri denk gelir Hepsini Göster Daha Az Göster mami6138 1 ay Gelmez merak etme bizde bu şans varken 😂😂 kalbi güzel olsyn da yeter gerci kızsoruyorelif 1 ay Önce kendinden başla kalp konusunda mami6138 1 ay Yahu ne dedim reis tamam ozur reis kusura bakma kızıl mafya 👍👍 kızsoruyorelif 1 ay Hah şöyle aferin yola gel mami6138 1 ay Eyvallah reis 👍
Gizli Üye 1 ay Hepsinde güzelsin, ben senin için rahat olan uğraştırmayan iyi hissettiğin hangisiyse öyle olmasını isterim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
KnightsSword | Güzellik & Bakım konusunda 151 görüş paylaştı. Guru 1 ay Kahküllü güzel olmuş.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi kızsoruyorelif 1 ay Teşekkürler KnightsSword 1 ay Rica ederim ✨
Pumpik Xper 7 1 ay Sana uygun bir stil önerelim mi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum kızsoruyorelif 1 ay Tabi buyur Pumpik 1 ay Hay hay, buyur detaylı görüşelim kızsoruyorelif 1 ay Buyur burdan anlat
AsabiÖküz | Güzellik & Bakım konusunda 709 görüş paylaştı. Guru 1 ay En üstteki ve en alttakinde çok tatlışsin poncik Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Rhaast | Güzellik & Bakım konusunda 399 görüş paylaştı. Guru 1 ay Seçmesi zor ilkle son arasında kaldım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum kızsoruyorelif 1 ay Ben hepsini çok beğeniyorum da ama kararsız kaldım bende Rhaast 1 ay Kaküllü çok tatlısın düz kırmızı siyah da da çok asi duruyosun ikisi de sevdiğim özellikler hımmmm ana tatlı dur bence ya kakül iyi kızsoruyorelif 1 ay Değişiklik yapınca akrabalarım bile beni taniyamiyor 😂😂Allah'tan ufak bir değişiklik yapıyorum Hepsini Göster Daha Az Göster Rhaast 1 ay Lfkfkf çok iyi kızsoruyorelif 1 ay 😂😂😂
Tonilt Yoda 1 ay En güzeli doğal halidir. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum kızsoruyorelif 1 ay Annemde boyama falan diyor da ama hayatımda bir değişiklik istiyorum bende saçıma yapıyorum Tonilt 1 ay Tabii size kalmış. Ama ben insanların doğallıklarından yanayım. Gerçekten çok insan doğal haliyle çok daha güzel. kızsoruyorelif 1 ay Doğru tabi doğal daha farklı ama hayatında değişiklik yapamayınca mecbur kendinde birşeyler yapıyorsun Hepsini Göster Daha Az Göster Tonilt 1 ay Daha farklı değişikliler düşünmez misiniz? Saçlar dışında mesela. kızsoruyorelif 1 ay Ne gibi mesela Tonilt 1 ay Daha radikal değişikler. Farklı yerleri gezmek, farklı aktiviteler yapmak, daha farklı film, dizi izlemek ya da kitap okumak gibi. kızsoruyorelif 1 ay Şehir değişikliği yapamıyorum canımı çok sıkıyor dediğin diğer şeyleri yaptım ama şehir değişikliği yapmadan bir anlamı olmuyor Tonilt 1 ay Nereden nereye gitmek istiyorsunuz kızsoruyorelif 1 ay Hiç fark etmez sadece yaşadığım şehirden uzak bir yere
bastien99 | Güzellik & Bakım konusunda 307 görüş paylaştı. Guru 1 ay Her stillde bambaşka birine donusmem şoku 😀 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum kızsoruyorelif 1 ay Aynen sadece saçı değiştirdim başka bir değişiklik yapmadım kahkül yaptıktan sonra kilo almış gibi duruyorum yüzüm daha dolgun duruyor bastien99 1 ay Dalgali kızıl bir tık önde bence ama sen bilirsin 😀 kızsoruyorelif 1 ay O kahkulden önceydi kahkuldeki sariliklar o kırmızıların geçmesinden dolayı kaldı
handsome0531 Xper 6 1 ay Senin gibi guzele hepsi yakışıyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum kızsoruyorelif 1 ay Teşekkürler handsome0531 1 ay Rica ederim prenses
Gizli Üye 1 ay Hepsi yakışmış çok tatlısın 🥰 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum kızsoruyorelif 1 ay Teşekkürler Görüş sahibi 1 ay Rica ederim Güzellik gözlerin de ayrı güzel🥳😘 kızsoruyorelif 1 ay Teşekkürler.. Hepsini Göster Daha Az Göster mami6138 1 ay Biraz daha yürü ha gayret 😂😂 az da sıir 😂 Görüş sahibi 1 ay @mami6138 Aferin sana 👏👏 kızsoruyorelif 1 ay Yürüyeni durdururuz koşanı düşürüruz hiç sorun değil @mami6138 mami6138 1 ay Hahahha reis ezer 😂😂 ama yürüyor kabul etmek lazım... pardon afradit ekmeğine el koydum yurumeye devam kanka sizden olur 👍👍 kızsoruyorelif 1 ay @mami6138 sana burdan bir dalarım neyin olacağını çok iyi görürsün düzgün konuş Görüş sahibi 1 ay @mami6138 adam gibi konuş canımı sıkma benim mami6138 1 ay Adam masumca yuruse ne olacak ki böyle böyle olmuyor mu bu işler 😔😔😔neden kapalisin ki mami6138 1 ay Peki peki reisler pardon kusuta bakmayın 👍👍 kızsoruyorelif 1 ay @mami6138 cahiliyet devrinden çık herkesi kendin gibi görme olur mu ayrıca başka işim yok bu siteden biriyle düşünecem başka işim yok demi çocuğum mami6138 1 ay Pardon reis kusura bakma 😔😔
Barış_LonelyForever | Güzellik & Bakım konusunda 1,9b görüş paylaştı. Master 1 ay Kıvırcık Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
EhliyetsizPilott | Güzellik & Bakım konusunda 4,1b görüş paylaştı. Master 1 ay Bir. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum kızsoruyorelif 1 ay Teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
214Hepsinde farklı birisi gibisin keske efecktsin atsaydın.
Pek fark edilmiyor ama gerçekten hepsinde farklı biriymisim gibi duruyor 😂
Senin tarzin birinci olmali digerleri olmamis
Diğerleride çok beğeniliyor aslında birincisi 2 hafta oldu yapalı
birincisi cok daha dogal ve samimi
Ama o beni daha minyon gösteriyor zaten çok minyon duruyorum
Ben fikrimi soyledim se nasil iyi hissediyorsan oyle kalsin😀😀
En alttaki çok tatlı durmuş ama doğal kizillari ayrı seviyorum
Dogal kızıl nadiren vardir
Haklısın ama inlara bayılıyorum ama en alttaki çok tatlı durmuş bence
Umarım öyle biri denk gelir
Gelmez merak etme bizde bu şans varken 😂😂 kalbi güzel olsyn da yeter gerci
Önce kendinden başla kalp konusunda
Yahu ne dedim reis tamam ozur reis kusura bakma kızıl mafya 👍👍
Hah şöyle aferin yola gel
Eyvallah reis 👍
Hepsinde güzelsin, ben senin için rahat olan uğraştırmayan iyi hissettiğin hangisiyse öyle olmasını isterim
Kahküllü güzel olmuş..
Teşekkürler
Rica ederim ✨
Sana uygun bir stil önerelim mi
Tabi buyur
Hay hay, buyur detaylı görüşelim
Buyur burdan anlat
En üstteki ve en alttakinde çok tatlışsin poncik
Seçmesi zor ilkle son arasında kaldım
Ben hepsini çok beğeniyorum da ama kararsız kaldım bende
Kaküllü çok tatlısın düz kırmızı siyah da da çok asi duruyosun ikisi de sevdiğim özellikler hımmmm ana tatlı dur bence ya kakül iyi
Değişiklik yapınca akrabalarım bile beni taniyamiyor 😂😂Allah'tan ufak bir değişiklik yapıyorum
Lfkfkf çok iyi
😂😂😂
En güzeli doğal halidir.
Annemde boyama falan diyor da ama hayatımda bir değişiklik istiyorum bende saçıma yapıyorum
Tabii size kalmış. Ama ben insanların doğallıklarından yanayım. Gerçekten çok insan doğal haliyle çok daha güzel.
Doğru tabi doğal daha farklı ama hayatında değişiklik yapamayınca mecbur kendinde birşeyler yapıyorsun
Daha farklı değişikliler düşünmez misiniz? Saçlar dışında mesela.
Ne gibi mesela
Daha radikal değişikler. Farklı yerleri gezmek, farklı aktiviteler yapmak, daha farklı film, dizi izlemek ya da kitap okumak gibi.
Şehir değişikliği yapamıyorum canımı çok sıkıyor dediğin diğer şeyleri yaptım ama şehir değişikliği yapmadan bir anlamı olmuyor
Nereden nereye gitmek istiyorsunuz
Hiç fark etmez sadece yaşadığım şehirden uzak bir yere
Her stillde bambaşka birine donusmem şoku 😀
Aynen sadece saçı değiştirdim başka bir değişiklik yapmadım kahkül yaptıktan sonra kilo almış gibi duruyorum yüzüm daha dolgun duruyor
Dalgali kızıl bir tık önde bence ama sen bilirsin 😀
O kahkulden önceydi kahkuldeki sariliklar o kırmızıların geçmesinden dolayı kaldı
Senin gibi guzele hepsi yakışıyor
Teşekkürler
Rica ederim prenses
Hepsi yakışmış çok tatlısın 🥰
Teşekkürler
Rica ederim Güzellik gözlerin de ayrı güzel🥳😘
Teşekkürler..
Biraz daha yürü ha gayret 😂😂 az da sıir 😂
@mami6138 Aferin sana 👏👏
Yürüyeni durdururuz koşanı düşürüruz hiç sorun değil @mami6138
Hahahha reis ezer 😂😂 ama yürüyor kabul etmek lazım... pardon afradit ekmeğine el koydum yurumeye devam kanka sizden olur 👍👍
@mami6138 sana burdan bir dalarım neyin olacağını çok iyi görürsün düzgün konuş
@mami6138 adam gibi konuş canımı sıkma benim
Adam masumca yuruse ne olacak ki böyle böyle olmuyor mu bu işler 😔😔😔neden kapalisin ki
Peki peki reisler pardon kusuta bakmayın 👍👍
@mami6138 cahiliyet devrinden çık herkesi kendin gibi görme olur mu ayrıca başka işim yok bu siteden biriyle düşünecem başka işim yok demi çocuğum
Pardon reis kusura bakma 😔😔
Kahkül sanki
Kıvırcık
Kıvırcık
Bir.
Teşekkürler