Güzellik & Bakım Kırmızı saç mı? boyasız mi? kızsoruyorelif Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Hangi tarz Kızlar Bir Adahha çok yakışıyor 😊 Kahkül mu? Kıvırcık mı? Dalgalı mi? Düz mü? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kırmızı saç mı? boyasız mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Kıvırcık 0 0 Yorumla
TomrisHatunss Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hepsinde farklı birisi gibisin keske efecktsin atsaydın. 0 1 Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl Pek fark edilmiyor ama gerçekten hepsinde farklı biriymisim gibi duruyor 😂 Yorumla
mami6138 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl En alttaki çok tatlı durmuş ama doğal kizillari ayrı seviyorum 0 8 Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl Dogal kızıl nadiren vardir Yorumla mami6138 +1 yıl Haklısın ama inlara bayılıyorum ama en alttaki çok tatlı durmuş bence Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl Umarım öyle biri denk gelir Yorumla mami6138 +1 yıl Gelmez merak etme bizde bu şans varken 😂😂 kalbi güzel olsyn da yeter gerci Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl Önce kendinden başla kalp konusunda Yorumla mami6138 +1 yıl Yahu ne dedim reis tamam ozur reis kusura bakma kızıl mafya 👍👍 Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl Hah şöyle aferin yola gel Yorumla mami6138 +1 yıl Eyvallah reis 👍 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Kahküllü güzel olmuş.. 2 2 Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl Teşekkürler Yorumla KnightsSword +1 yıl Rica ederim ✨ Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Hepsinde güzelsin, ben senin için rahat olan uğraştırmayan iyi hissettiğin hangisiyse öyle olmasını isterim 0 0 Yorumla
Pumpik Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 80% +1 yıl Sana uygun bir stil önerelim mi 0 3 Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl Tabi buyur Yorumla Pumpik +1 yıl Hay hay, buyur detaylı görüşelim Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl Buyur burdan anlat Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl Senin tarzin birinci olmali digerleri olmamis 0 4 Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl Diğerleride çok beğeniliyor aslında birincisi 2 hafta oldu yapalı Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl birincisi cok daha dogal ve samimi Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl Ama o beni daha minyon gösteriyor zaten çok minyon duruyorum Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl Ben fikrimi soyledim se nasil iyi hissediyorsan oyle kalsin😀😀 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Seçmesi zor ilkle son arasında kaldım 0 5 Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl Ben hepsini çok beğeniyorum da ama kararsız kaldım bende Yorumla Rhaast +1 yıl Kaküllü çok tatlısın düz kırmızı siyah da da çok asi duruyosun ikisi de sevdiğim özellikler hımmmm ana tatlı dur bence ya kakül iyi Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl Değişiklik yapınca akrabalarım bile beni taniyamiyor 😂😂Allah'tan ufak bir değişiklik yapıyorum Yorumla Rhaast +1 yıl Lfkfkf çok iyi Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Tonilt Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl En güzeli doğal halidir. 0 9 Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl Annemde boyama falan diyor da ama hayatımda bir değişiklik istiyorum bende saçıma yapıyorum Yorumla Tonilt +1 yıl Tabii size kalmış. Ama ben insanların doğallıklarından yanayım. Gerçekten çok insan doğal haliyle çok daha güzel. Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl Doğru tabi doğal daha farklı ama hayatında değişiklik yapamayınca mecbur kendinde birşeyler yapıyorsun Yorumla Tonilt +1 yıl Daha farklı değişikliler düşünmez misiniz? Saçlar dışında mesela. Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl Ne gibi mesela Yorumla Tonilt +1 yıl Daha radikal değişikler. Farklı yerleri gezmek, farklı aktiviteler yapmak, daha farklı film, dizi izlemek ya da kitap okumak gibi. Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl Şehir değişikliği yapamıyorum canımı çok sıkıyor dediğin diğer şeyleri yaptım ama şehir değişikliği yapmadan bir anlamı olmuyor Yorumla Tonilt +1 yıl Nereden nereye gitmek istiyorsunuz Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl Hiç fark etmez sadece yaşadığım şehirden uzak bir yere Yorumla
bastien99 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 337 cevap paylaştı. Her stillde bambaşka birine donusmem şoku 😀 0 3 Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl Aynen sadece saçı değiştirdim başka bir değişiklik yapmadım kahkül yaptıktan sonra kilo almış gibi duruyorum yüzüm daha dolgun duruyor Yorumla bastien99 +1 yıl Dalgali kızıl bir tık önde bence ama sen bilirsin 😀 Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl O kahkulden önceydi kahkuldeki sariliklar o kırmızıların geçmesinden dolayı kaldı Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl En üstteki ve en alttakinde çok tatlışsin poncik 0 0 Yorumla
handsome0531 Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Senin gibi guzele hepsi yakışıyor 0 2 Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl Teşekkürler Yorumla handsome0531 +1 yıl Rica ederim prenses Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hepsi yakışmış çok tatlısın 🥰 0 13 Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl Teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim Güzellik gözlerin de ayrı güzel🥳😘 Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl Teşekkürler.. Yorumla mami6138 +1 yıl Biraz daha yürü ha gayret 😂😂 az da sıir 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @mami6138 Aferin sana 👏👏 Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl Yürüyeni durdururuz koşanı düşürüruz hiç sorun değil @mami6138 Yorumla mami6138 +1 yıl Hahahha reis ezer 😂😂 ama yürüyor kabul etmek lazım... pardon afradit ekmeğine el koydum yurumeye devam kanka sizden olur 👍👍 Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl @mami6138 sana burdan bir dalarım neyin olacağını çok iyi görürsün düzgün konuş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @mami6138 adam gibi konuş canımı sıkma benim Yorumla mami6138 +1 yıl Adam masumca yuruse ne olacak ki böyle böyle olmuyor mu bu işler 😔😔😔neden kapalisin ki Yorumla mami6138 +1 yıl Peki peki reisler pardon kusuta bakmayın 👍👍 Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl @mami6138 cahiliyet devrinden çık herkesi kendin gibi görme olur mu ayrıca başka işim yok bu siteden biriyle düşünecem başka işim yok demi çocuğum Yorumla mami6138 +1 yıl Pardon reis kusura bakma 😔😔 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 451 cevap paylaştı. Kahkül sanki 0 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bir. 0 1 Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kıvırcık
Hepsinde farklı birisi gibisin keske efecktsin atsaydın.
Pek fark edilmiyor ama gerçekten hepsinde farklı biriymisim gibi duruyor 😂
En alttaki çok tatlı durmuş ama doğal kizillari ayrı seviyorum
Dogal kızıl nadiren vardir
Haklısın ama inlara bayılıyorum ama en alttaki çok tatlı durmuş bence
Umarım öyle biri denk gelir
Gelmez merak etme bizde bu şans varken 😂😂 kalbi güzel olsyn da yeter gerci
Önce kendinden başla kalp konusunda
Yahu ne dedim reis tamam ozur reis kusura bakma kızıl mafya 👍👍
Hah şöyle aferin yola gel
Eyvallah reis 👍
Kahküllü güzel olmuş..
Teşekkürler
Rica ederim ✨
Hepsinde güzelsin, ben senin için rahat olan uğraştırmayan iyi hissettiğin hangisiyse öyle olmasını isterim
Sana uygun bir stil önerelim mi
Tabi buyur
Hay hay, buyur detaylı görüşelim
Buyur burdan anlat
Senin tarzin birinci olmali digerleri olmamis
Diğerleride çok beğeniliyor aslında birincisi 2 hafta oldu yapalı
birincisi cok daha dogal ve samimi
Ama o beni daha minyon gösteriyor zaten çok minyon duruyorum
Ben fikrimi soyledim se nasil iyi hissediyorsan oyle kalsin😀😀
Seçmesi zor ilkle son arasında kaldım
Ben hepsini çok beğeniyorum da ama kararsız kaldım bende
Kaküllü çok tatlısın düz kırmızı siyah da da çok asi duruyosun ikisi de sevdiğim özellikler hımmmm ana tatlı dur bence ya kakül iyi
Değişiklik yapınca akrabalarım bile beni taniyamiyor 😂😂Allah'tan ufak bir değişiklik yapıyorum
Lfkfkf çok iyi
😂😂😂
En güzeli doğal halidir.
Annemde boyama falan diyor da ama hayatımda bir değişiklik istiyorum bende saçıma yapıyorum
Tabii size kalmış. Ama ben insanların doğallıklarından yanayım. Gerçekten çok insan doğal haliyle çok daha güzel.
Doğru tabi doğal daha farklı ama hayatında değişiklik yapamayınca mecbur kendinde birşeyler yapıyorsun
Daha farklı değişikliler düşünmez misiniz? Saçlar dışında mesela.
Ne gibi mesela
Daha radikal değişikler. Farklı yerleri gezmek, farklı aktiviteler yapmak, daha farklı film, dizi izlemek ya da kitap okumak gibi.
Şehir değişikliği yapamıyorum canımı çok sıkıyor dediğin diğer şeyleri yaptım ama şehir değişikliği yapmadan bir anlamı olmuyor
Nereden nereye gitmek istiyorsunuz
Hiç fark etmez sadece yaşadığım şehirden uzak bir yere
Her stillde bambaşka birine donusmem şoku 😀
Aynen sadece saçı değiştirdim başka bir değişiklik yapmadım kahkül yaptıktan sonra kilo almış gibi duruyorum yüzüm daha dolgun duruyor
Dalgali kızıl bir tık önde bence ama sen bilirsin 😀
O kahkulden önceydi kahkuldeki sariliklar o kırmızıların geçmesinden dolayı kaldı
En üstteki ve en alttakinde çok tatlışsin poncik
Senin gibi guzele hepsi yakışıyor
Teşekkürler
Rica ederim prenses
Hepsi yakışmış çok tatlısın 🥰
Teşekkürler
Rica ederim Güzellik gözlerin de ayrı güzel🥳😘
Teşekkürler..
Biraz daha yürü ha gayret 😂😂 az da sıir 😂
@mami6138 Aferin sana 👏👏
Yürüyeni durdururuz koşanı düşürüruz hiç sorun değil @mami6138
Hahahha reis ezer 😂😂 ama yürüyor kabul etmek lazım... pardon afradit ekmeğine el koydum yurumeye devam kanka sizden olur 👍👍
@mami6138 sana burdan bir dalarım neyin olacağını çok iyi görürsün düzgün konuş
@mami6138 adam gibi konuş canımı sıkma benim
Adam masumca yuruse ne olacak ki böyle böyle olmuyor mu bu işler 😔😔😔neden kapalisin ki
Peki peki reisler pardon kusuta bakmayın 👍👍
@mami6138 cahiliyet devrinden çık herkesi kendin gibi görme olur mu ayrıca başka işim yok bu siteden biriyle düşünecem başka işim yok demi çocuğum
Pardon reis kusura bakma 😔😔
Kahkül sanki
Kıvırcık
Bir.
Teşekkürler