Bir sürü deodorant denedim başarılılar fakat kokuları çok ağır olduğu için rahatsız ediyor burnuma kokusu gelmesin istiyorum bu tarz bildiğiniz deodorant var mı koku yaymayan ya da hafif?
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Bir sürü deodorant denedim başarılılar fakat kokuları çok ağır olduğu için rahatsız ediyor burnuma kokusu gelmesin istiyorum bu tarz bildiğiniz deodorant var mı koku yaymayan ya da hafif?
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Günlük hayatımda her an temiz kokmayı başarabilmek benim için çok önemli. Özellikle bir dakikası bir dakikasına uymadan her an bir yere koşturmak durumunda kalan biriyseniz bu konu oldukça problem haline gelebiliyor sizin için.🥲 Tabii ki haliniz böyle olunca daima bir kurtarıcıya da ihtiyacınız oluyor. Benim kurtarıcımla tanışmaya hazır mısınız? 🤩

Hem 48 saat kalıcı hem de oldukça hafif ve misleeer gibi kokan bir deodoranta sahip olmayı kim istemez ki?😍 Dove Original’i kullanmaya başladığım günden beri artık gün içerisinde nasıl koktuğum sorusu benim için soru olmaktan çıkıp emin olduğum bir cevap haline geldi. İşte bu yüzden Dove Original’i kahramanım olarak ilan etmeme herkes hak verir diye düşünüyorum. 😅

Hassaslık konusunda yüzünden ayrı vücudundan apayrı çekmiş biri olarak hassas ciltlere uygun ürünler bulabilmek benim için tamamen şans işi. Üstelik piyasada bunu vadeden birçok farklı ürün varken… Ama Dove Original’i keşfetmek bu konudaki en büyük şansım olmuş olabilir.🎉 Eğer siz de hassas cilde sahip biriyseniz bu ürünün benim olduğu gibi sizin de favoriniz olacağına eminim. 😎

İşte Dove Original’i vazgeçilmezim yapan özelliklerinden bir tanesi daha: Formülünün ¼ nemlendirici krem özelliği taşıması. 😍 Böylece koltuk altım hem istenmeyen kokulara hem de tahriş gibi problemlere karşı gün boyu koruma altında! 💙

Tüm bu özelliklere karşı Dove Original için hem kalbimden hem gözlerimden kalpler çıkmaması mümkün değil. O zaman ne diyoruz, Dove Original’e benden çokçaaa kalp 💙
Kokusu hafif ve kalıcı deodorant arayışındayım bende. Kokusunun hafif ama kalıcı olması çok önemli benim için ayrıca ter kokusuna karşı iyi bir koruma sağlaması gerekiyor. Dove deodorantı duymuştum denemeyi düşünüyorum
@BekarlığaSeda denemeni tekrar tavsiye ederim. Dove deodorantın kokusu çok hafif ve güzel. Ayrıca bir o kadar kalıcı. Dove sadece kokusuyla değil başka özellikleriyle de tercih edilesi
Evet, senin görüşünü okuduğumda öğrendim. Nemlendirme özelliği ve hassas ciltlere uygun olması harika özelliklerden. Benim cildim çok hassas, hemen tahriş olur ve kızarır o yüzden Dove deonun nemlendiricili olması benim için artı <3
@BekarlığaSeda dove deodorantın 1/4ü nemlendirici içeriyor hem cildini nemlendiriyor hem de yatışmasına yardımcı oluyor. 48 saat sağladığı koruma ise özgürce sosyalleşme imkanı sağlıyor
Benim önemli bir detay daha. Sürekli dışarıda olduğum için güzel koku kadar kalıcılık ve ter kokusuna karşı koruma süresi önemli. İlk fırsatta bir dove deodorant satın alacağım.
@BekarlığaSeda merakla deneyimini bekliyorum. Benimle paylaşırsan sevinirim ✌️
tabi, denedikten sonra görüşlerimi yazacağım :)
Cevap
0Cevap
Önemli. Mesela bir rus veya iskandinav erkeğiyle sevgili olmam. Bana kaba saba ve duygusuz geliyorlar. Hele bizim ortadoğu insanıyla hiç olmam. Şu anki sevgilim Fransız.
fransız, italyan, isviçreli, hollandalı bunlar genelde daha nazik ve kadın ruhundan anlıyorlar.
Doğal deokrem tavsiye ederim. Kokusuz.
Terlemeyi degil ter kokusunu önlüyor. Uzun suredir kullaniyorum. Doğal el yapimi.
İnstagram: Rumeli Naturel
Burdan alıyorum
Kalıcımı kalitelimi bilmem ama gratistte satılan ikizler burcu hafif kokulu bir deodorant var burna kokusuda gelmiyor
Deodorant şart mı
Deodorant yerine başka ne kullanılıyo ki :d
Roll on
Teri önlemiyo ama o
Hiçbri teri önlemez ter kokusunu önler
Teri önlesin istiyorsan tuz kullanman lazım
Dove benim beğendiğim kokusu müthiş
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar