Olabilir adamın eski haline bakarsan anlarsın gençliği benden yakışıklı drğil tamam adam su an benden yakışıklı olabilir sadece goz ve sakalları benzetiyorlar
Soran
1 ay
Yakışıklılığa nereden geldik şimdi konusu bile açılmamıştı beğenmiyor musun kendini nereden geldik bu konuya hdhsh
Ben kötü bir şey demedim kendim beğeniyorum da çok da abartmamak lazım Burak özçivit benden kat kat yakışıklı bence
eaakpten856_ | Güzellik & Bakım konusunda 71 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Dert çekmediyse beyazlamaz ama boya ihtimalide var
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Soran
1 ay
O da etkili tabi sıkıntı stres falan ama sonuçta ne olursa olsun adam 37 yaşına gelmiş öyle kalması biraz tuhaf geldi biraz genetik de etkili tabi bu durumda ama alnı falan kırışmış ona bakarsak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44Ya tabikide boyadır. Saçları sakalları falan fazla siyah duruyor boyalı gibi
Bence de o yaşta simsiyah kalması biraz tuhaf geldi ona bakarsak alnı falan da kırışmış yani ama saçlar simsiyah
İnanmazsin belki ama babam 50yasinda böyle sim siyah ahhsjs
Genetik de olabiliyor bazen böyle şeyler üstüne bir de stressiz bir hayatı da varsa beyazlamaz kolay kolay
Aynen
Benim babam 60 yaşında saçları böyle 😃
Evet boya
boya
Sakalının renginden belli değil mi saçlarının boya olduğu :3
Sakalı açık ve beyazlar var.
Ya bu adamı bana benzetiyorlar Saçlarım simsiyah benim sakallarım Burak özçivit kadar siyah değil Burak özçivitin bakımla alakalı sanırım
sen 23 yaşındasın daha ama normal yani seninki. d adam 37 yaşına gelmiş saç sakal simsiyah
Olabilir adamın eski haline bakarsan anlarsın gençliği benden yakışıklı drğil tamam adam su an benden yakışıklı olabilir sadece goz ve sakalları benzetiyorlar
Yakışıklılığa nereden geldik şimdi konusu bile açılmamıştı beğenmiyor musun kendini nereden geldik bu konuya hdhsh
Ben kötü bir şey demedim kendim beğeniyorum da çok da abartmamak lazım Burak özçivit benden kat kat yakışıklı bence
Dert çekmediyse beyazlamaz ama boya ihtimalide var
O da etkili tabi sıkıntı stres falan ama sonuçta ne olursa olsun adam 37 yaşına gelmiş öyle kalması biraz tuhaf geldi biraz genetik de etkili tabi bu durumda ama alnı falan kırışmış ona bakarsak
Doğrudur
37 yaşında bembeyaz mı olması gerekiyor
Ya bembeyaz değil ama 37 yaş o kadar da genç bir yaş değil sonuçta böyle simsiyah olması da tuhaf geldi tabi genetik de etkili biraz
Abim 45 yaşında simsiyah
Olabilir