Ten renginden ziyade yüz şekli, göz, burun ve dudak yapısının daha etkili olduğunu düşünüyorum saçlar da önemli tabii ki ama kadınlarda sevmediğim saç tipi yok kıvırcık da seviyorum dalgalı da düz de yeter ki doğru yüze doğru saç modeli yapılsın tabii biraz da fizik lazım ama 0 beden olmak da şart değil tabii ki balık etli kadınlar da güzel olabilir mesela kısacası güzelliğin ten rengi, vücut yapısı, saç şekli gibi etkenlerle çok da bağlantılı olduğunu düşünmüyorum, duruş, ses tonu, koku, jest ve mimiklerin daha etkili olduğunu düşünüyorum ve tabii ki tarzınızın.
Süt beyazı tenli kadın... Acayip arzulatici kışkırtıcı ve davetkar gözüküyor Güzel mi dersen 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü Yasemin Özilhan tadındaki kadını güzel buluyorum ben Böylesi kadın bir de süt beyazı tenli ise... Offf ki offff...
ten rengi v. s. tek kriter değil benim için, nasıl bir zihin yapısı olduğu neyi var neyi yoksa hoş gösterebilir veya berbat hissettirebilir.. ikisine de nötr
Benim için teni önemli değil beni nasıl sevdiği önemlidir bende bedensel engelliyim beni engelliyim diye sevmeyen çok var daha doğrusu aşk gözü ile bakmayan
Ten rengi ilişkide önemlidir. Diğer türlü kendine bakan her kadın oldukça seksi ve çekici görünüyor. Kaldı ki dolgun hatlara sahip olan her kadın beyaz ten rengine sahip değildir.
Bir zenciden pek de farkı kalmamış birini kim neden beğenilir bulsun ki, bu zencileşmeden kendilerini koruyabilmişler beğenilirlikte her zaman bir kaç adım önde olacaklar.
Her beyaz tenli güzel değildir, her beyaz tenli olmayan da çirkin değildir. Çok güzel esmer kadınlar da var.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hiç katılmıyorum mesela bronz bacak çok seksi duruyor ama beyaz tenliysen bütün damarların, batıklar, en ufak kıllar bile göze çarpıyor. Bugday tenli olmak isterdim
Evet beyaz buğday ve sarı tekliler daha güzel oluyor. Çok esmer olan bir kadın güzel olamaz benim gözümde.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ne sacma bir genelleme ya. Esmerlerdeki kaş göz beyazlarda yok ona bakarsan. Sizin şu aşağılık kompleksiniz yüzünden sürekli güzellik algısı oluştu. Yok beyazlar güzel zayıflar sevilir uzunlara aşık olunur falan. Ne saçma sapan şeyler ya
her türden insan güzeldir, bunu ten rengi belirlemez
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Beyaz ten benim için vazgeçilmez. 2 yıldan beri sevgilim yok mesela sırf bu takıntım yüzünden. Ama böyle süt beyaz olacak. Teni biraz da hassas ise yerim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Resimdeki kızla aynı ten renginde yok tenimi seviyorum ama esmerlerde de çok güzel kadınlar var güzelliğin ten rengi ile alakası olduğunu düşünmüyorum
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Aynı ten rengindeyim* demek istemiştim klavye çevirmiş
@aykut1510 Bazı insanlar hiç bronzlasmiyor kızarıyor sonra o kızarıklik geçıyor eski ten rengine dönüyor aslinda bu cilt lekesine sebep oluyor bazen iyi bir sey değil ama ben hemen yanarım yani güneş gormem yeterli çok kolay brozlaşırım zaten burada her mevsim günesli hava sonbaharda tenim acılmaya başlar kısın beyaz olurum yazın esmer
@Leylasınıarıyor Saçlarımda oyle aslında koyu kumral ama parlak bu yuzden güneşte kızıl duruyor gölgede daha koyu saçlarımda ısıga gore renk değistiriyor
Begenirim ya neden beğenmiyim insan kendini sartlandirdigi kriterde birini zaten bulamaz zor o işler burada önemli olan teni rengi değil de daha cok insanlığı sonuçta hepimiz buna aciz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır; esmer kadın da, kumral kadın da çekici yani sadece beyaz tenli kadınlar değil.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
renkli olabilir ama beyazı karanlıkta bulmak daha kolay oluyor. :D