Sadece beyaz tenli kadınlar mı güzel olabilir?

Ten renginden ziyade yüz şekli, göz, burun ve dudak yapısının daha etkili olduğunu düşünüyorum saçlar da önemli tabii ki ama kadınlarda sevmediğim saç tipi yok kıvırcık da seviyorum dalgalı da düz de yeter ki doğru yüze doğru saç modeli yapılsın tabii biraz da fizik lazım ama 0 beden olmak da şart değil tabii ki balık etli kadınlar da güzel olabilir mesela kısacası güzelliğin ten rengi, vücut yapısı, saç şekli gibi etkenlerle çok da bağlantılı olduğunu düşünmüyorum, duruş, ses tonu, koku, jest ve mimiklerin daha etkili olduğunu düşünüyorum ve tabii ki tarzınızın.
Süt beyazı tenli kadın...
Acayip arzulatici kışkırtıcı ve davetkar gözüküyor
Güzel mi dersen
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü Yasemin Özilhan tadındaki kadını güzel buluyorum ben
Böylesi kadın bir de süt beyazı tenli ise...
Offf ki offff...
Sabah akşam sana dua ediyorum
"Allahım @AsabiÖküz e kibariye gibi hatun nasip " 🤲🤲 amin...
like atarım 😋
ten rengi v. s. tek kriter değil benim için, nasıl bir zihin yapısı olduğu neyi var neyi yoksa hoş gösterebilir veya berbat hissettirebilir.. ikisine de nötr
Benim için teni önemli değil beni nasıl sevdiği önemlidir bende bedensel engelliyim beni engelliyim diye sevmeyen çok var daha doğrusu aşk gözü ile bakmayan
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Olur tabii ki. Beyaz ten bence çok asil duruyor kadınlarda.
Ben beyaz ten çok severim. kendim esmerim, beyaz olmak isterdim.
Hayır tabi ki. Her ten renginin kendine has güzelliği vardır.
Hayır bunun ten rengi ile alakası yok
Bunlar hem sarısın istiyor hem beyaz tenli ikisi bi arada olamaz olursa korkunc durur takma bu kadar tenine
Bıktık beyaz mi esmermi sarışınmı kısamı uzunmu insanların içini merak edin yeter bu ne alakasız yorum die sil şimdi
Olay şu;
Beyaz tenli güzelin yanında esmer sıradan kalır.
hayır kesinlikle böyle bir kaide yok. sadece ten rengine göre güzellik algısı olmamalı.
Bu soru çok yanlış ve sorunun cevabı da çok kişisel. O yüzden genelden yola çıkıp özele varamazsın.
Kim demiş, aşırı beyaz ya da sarışın soğuk oluyor derim bende. Yani böyle bir ölçü yok herkesin düşüncesi farklıdır zevkler renkler durumu...
Her beyaz tenli güzel değildir, her beyaz tenli olmayan da çirkin değildir. Çok güzel esmer kadınlar da var.
Ne sacma bir genelleme ya. Esmerlerdeki kaş göz beyazlarda yok ona bakarsan. Sizin şu aşağılık kompleksiniz yüzünden sürekli güzellik algısı oluştu. Yok beyazlar güzel zayıflar sevilir uzunlara aşık olunur falan. Ne saçma sapan şeyler ya
Hayır esmer olupta mükemmel gözükenlerde var
Benim de tenim bembeyaz biz beyazlar daha güzeliz tabii her beyaz tenliler güzel değil
Siyahı kadınlarda çok güzeller var ten rengiyle alakası yok bunun
Cidden güzellik algılarının bir kenara bırakılması gerek artık. Ve soruna gelirsek hayır
Resimdeki kızla aynı ten renginde yok tenimi seviyorum ama esmerlerde de çok güzel kadınlar var güzelliğin ten rengi ile alakası olduğunu düşünmüyorum
bilmiyorum ben beyaz tenliyim ama güzel görmüyorum kendimi
ben kısın cok beyazim yazin esmer baharda bugsay tenliyim e malum antalya
@aykut1510 Bazı insanlar hiç bronzlasmiyor kızarıyor sonra o kızarıklik geçıyor eski ten rengine dönüyor aslinda bu cilt lekesine sebep oluyor bazen iyi bir sey değil ama ben hemen yanarım yani güneş gormem yeterli çok kolay brozlaşırım zaten burada her mevsim günesli hava sonbaharda tenim acılmaya başlar kısın beyaz olurum yazın esmer
@Leylasınıarıyor Saçlarımda oyle aslında koyu kumral ama parlak bu yuzden güneşte kızıl duruyor gölgede daha koyu saçlarımda ısıga gore renk değistiriyor
O zaman paravan açılsın bir oralet içip senle bu meseleyi konuşalım detaylı
Hiç katılmıyorum mesela bronz bacak çok seksi duruyor ama beyaz tenliysen bütün damarların, batıklar, en ufak kıllar bile göze çarpıyor. Bugday tenli olmak isterdim
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş