Margot Robbie'ye hayranım en güzel kadın bence, gülüşü gözleri yüzü kusursuz. Bazı arkadaşlarım çok sıradan diyor klasik bir Avrupalı gibiymiş. İsveç'te çok daha güzelleri var diyorlar.. İnandırıcı gelmedi, gerçekten öyleyse İsveç melekler şehri olmalı çünkü bu kadından daha güzelini düşünemiyorum. Sizce de İsveçliler çok mu güzel?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Margot Robbie gibi bir kadın, İsveç'teki kadınlara göre sıradan mı? İskandinavlar o kadar mı güzel?
eski sevgilim baya benziyor margot a buna ek olarak elmacık kemikleri biraz daha yumuşak ve göz rengi güzel bir yeşildi ( bu iki özellik bence daha güzel gösterdi ) . ağzıda hafifi daha küçüktü sadece göğüsleri margotunki kadar güzel değildi. öyle kızdan ayrılınırmı deme tabiki o benden ayrıldı ahahaha :D
Bendende 188 boyunda kaslı sarışın mavi gözlü bayağı kuzeyli tipli biri hoşlanıyordu yazıyordu sürekli neyse aramızda birşeyler oldu çok yakışıklıydı ama ben yapamadım aklım tipsiz eski sevgilimdeydi... İnsana sevdiği en güzeli görünür misali..
çünkü o dediklerin daha heyecanlı daha renkli daha arzulara hitap eden tipler. ben bu gacıyı nasıl tavladım sanıyorsun öyle değilim ama o tip roller yaptım.
Amaan takılıyorum ben öyle, peşinden koşmak dediğimde düşünmektir en fazla:D Çok umursamaz bir insanımdır bu yüzden erkeklerde ilgi artıyor bence çünkü kimi umursamasam hep peşimden koştu
gitmedim ama sarışın mavi gözlü yüz hatları da gayet orantılı rus bir arkadaşım var. beni rusya’da kimse beğenmiyor ama türkiye’ye gelince yüceltiliyorum demişti. onunla aynı hesap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
google a isveçin güzel kadınları yazdım. sanırım arkadaşın haklıymış :D
Bilmiyorum bende arattım evet çok güzeller o ayrı ama Margot çok olağanüstü farklı güzel bence, onun gibisini görmedim
gerçek hayatta daha güzellerini gördüm. ama Margot un da hayranıyım güzel bi karışım yani hem fizik hem güzellik
Hmm nerede gördün, erkekleri de yakışıklı mıydı bari?:D
eski sevgilim baya benziyor margot a buna ek olarak elmacık kemikleri biraz daha yumuşak ve göz rengi güzel bir yeşildi ( bu iki özellik bence daha güzel gösterdi ) . ağzıda hafifi daha küçüktü sadece göğüsleri margotunki kadar güzel değildi. öyle kızdan ayrılınırmı deme tabiki o benden ayrıldı ahahaha :D
Nereliydiii? Margot'un göğüsleri hiç beğenilmiyor ama:D
erzincan kökenli kendisi. ondan sonra hiçbir kadın gözüme güzel görünmüyor. çok güzel/uyakışıklı insanlarla çıkmayın sağlığa zararlı :)
Bendende 188 boyunda kaslı sarışın mavi gözlü bayağı kuzeyli tipli biri hoşlanıyordu yazıyordu sürekli neyse aramızda birşeyler oldu çok yakışıklıydı ama ben yapamadım aklım tipsiz eski sevgilimdeydi... İnsana sevdiği en güzeli görünür misali..
siz kadınlarda mekanizma biraz farklı siz çirkin seviyorsunuz. benim çakma margot ta öyleydi sen sanıyormusunki ben thor gibi bi tipe sahibim :D :D
Ahahahaha egolu bir yakışıklı olsaydı belki peşinden koşardım ama safım çok mütevazi ve utangaçtı:D İyiler her zaman kazanmıyor..
egolu bir yakışıklı olsaydı belki peşinden koşardım
egolularda aşkın tadını çıkartamıyor oda var
Yani kastettiğim aslında p. ç serseri yakışıklı badboy olsaydı peşinden koşardım, çoğu kadın böyle nedense...
çünkü o dediklerin daha heyecanlı daha renkli daha arzulara hitap eden tipler. ben bu gacıyı nasıl tavladım sanıyorsun öyle değilim ama o tip roller yaptım.
Hmm bende badgirl olayım o zaman:D
aa yok biz erkekler bedgirl sevmiyoruz. arada kaşar sevdiğimiz olur ama oda geçici hevesler çin anladın sen onu
Amaan takılıyorum ben öyle, peşinden koşmak dediğimde düşünmektir en fazla:D Çok umursamaz bir insanımdır bu yüzden erkeklerde ilgi artıyor bence çünkü kimi umursamasam hep peşimden koştu
arz talep meselesi sonuçta erkekler yüzsüzlükte çağ atlamış durumda benim peşimde sürekli erkekler olsa kadın olsma bnde kiimseyi umursamam.
Aynen
evet klasik bir tip yani bunun gibisine çok rastlarsın
Cidden mi? İsveç'e gittin mi hiç?
gitmedim ama sarışın mavi gözlü yüz hatları da gayet orantılı rus bir arkadaşım var. beni rusya’da kimse beğenmiyor ama türkiye’ye gelince yüceltiliyorum demişti. onunla aynı hesap
Evet soğuk ülke insanı çok güzel oluyor cidden
sana göre güzel oluyor. onlara göre çok çok sıradan tipte oluyorlar
Yalan söylemişler.
Ahaha iyi bari..