İnsanları çirkin ya da yakışıklı, güzel diye ayırmak istemiyorum yanlış anlaşılmasın ama öyle bir laf vardır ya. çirkin erkek severim ben derler. yani ne alaka, bana saçma geliyor.
Bazı kadınlar neden "ben çirkin erkek severim" diyor?
Cirkinler daha sadik olur algisi var ama bence yanlış. Aldatan her turlu aldatıyor. Yakisikli olunca bunun tonla sevgilisi olmustur deniyor ama ben birkac yakisikli tanidim birinin hic sevgilisi olmamisti. Digerlerinin de 2-3 taneydi. Bir de kizda da erkekte de tip duzgun olunca yanina gitme, konusma cesareti daha az oluyor. Bence guzel ve yakisiklilar sandigimiz kadar capkin degiller. Listeleri de kabarik degil. Bazi tipsiz erkekler daha cok liste yapiyor hem sevgili hem cinsel anlamda. Yakisiklilar biraz ilgi cekiyor. Bu da kadinlarda acaba diger kadinlar etkiler mi dusuncesine giriyor.
burada da erkegin karakteri önemli. Erkek sadakatli ise radari acik gezip, radarina takilan kadin oldugunda iletisime gecmiyorsa sorun olmaz. Kadinlar erkekleri bastan cikariyor diye yanlis bir algi var bence. Evet kadinlarin bir nebze etkisi var ama erkegin hic mi sucu yok? Bizim ulkede erkegin ş*refsizligi, sadakatsizligi cok cabuk kabul ediliyor.
Erkek radari acik gezerse gozler fildir fildirsa elbet bir kadin takılır o radara, erkek bu iletisimi devam ettirirse elbet sorun olur. Ama erkek gelen kadinlari dahi gormemezlige veriyorsa aralarinda hicbir sey gecmez. Bu gibi seyler erkek isteyince oluyor bence kadin isteyince degil. Evlilik bile kadinlar ne kadar cok evlenmek isterse istesinler erkek onay vermedikce, bu fikre ikna olmadikca o evlilik gerceklesmez, gerceklesmiyor. 7 sene sevgili olan var. O kiz 2. ya da 3. Yilda net evlenirdi ama erkegi bekliyor işte, erkegin ikna olmadini bekliyor. Bu aldatma olayinda da öyle.
Erkek iradesine sahip cikip yanina yanaşan kadına yuz vermezse kadin tıpış tıpış tum siniri ve egosunu alip gidiyor zaten. Boyle bir erkek arkadas var. Yakışıklı da. Bekarken yanina gelen kizlara, tanismak isteyenler, sosyal medyadan tanismak isteyenlere falan hic yuz vermezdi. Engellerdi, yanina gelen kizlarla iki cumle kurardi iletişimi devam ettirmezdi. Kizlarda anlardi zaten istemedigini defolup giderlerdi. Sonra bir kizdan hoslandi tabi yanina gelmeyen kizlardan. Onunla nişanli simdi. Yine yanina gelen kadin olursa hic pas vermiyor. Hem bekarken hem nisanliyken o gelen kizlara pas verseydi, radari açık gezseydi playboy gibi bir sey olmuştu simdi.
Herkesin bir beğeni algısı var. Çirkin erkek diye nitelendirdiği erkek onun gözüne hoş geliyor. Dolayısıyla onun için çirkin değil. Belki toplum nezdinde çirkin kabul edildiği için bu şekilde ifade ediyordur. Ama neticede onu çirkin bulmadığı anlamına gelir bu.
Bende severim çirkin çekiciliği vardır böyle biraz hantal esmer bıyıklı Ahmet Kaya tipi adamlar bana çekici gelebiliyor. Ama eski sevgililerim komple Murat boz kıvamında 🤦♀️
Çirkin erkekle ilgisi tok bence, insanın nasıl baktığı önemli ayrıca. Adamın elleri çok güzel mesela bir erkeğe göre. Kadının el fetişi var belki jsjsjsj
Kimseyi güzel çirkin şeklinde nitelendirmek haddime değil ama böyle bir kulüp olsa başkanı ben olurum. Bunu beğendiğim kişileri ben haricinde kimse güzel bulmadığında fark ettim. Bana dünyanın en yakışıklısı gibi geliyor o ayrı :)
Milyar ilişkileri olmuş normal erkek lerden bıkmış ve doygun dur lar çirkin erkek zenci sonrada hayvanlar ile dener ler ama her seferinde elime degmedi kutsal bakireyim güven yoksa ben yokum bildigğn kadınlardan degilim der ler 😀
Çünkü genelde sadık olurlar günümüzde yakisikli erkekler efendi karakterli değildir tabi azda olsa istisnası var kadınlarda eğer tipten cok ic guzellige onem verdigi yaşa gelince karakterli efendi erkek onun için vazgeçilmezdir mesela ben orta yakisiklikta efendi gayet karakterli oldugum soylenen biriyim ve 18 yasindaki bir kiza teklif ettim sevgili gibiyken arkadas gordugunu söyledi 25 yas oncesi kizlar tipe bakar genelde yas artikca ic guzellige odaklanilir.