Nasıl bronzlaşabilirim?

Çok açık tenliysen aşırı bir bronzluk bekleme. Önce cildini koruyarak başlamalısın. Yavaş yavaş gün geçtikçe cildine temas eden güneş ışını miktarı artmalı. Mesela birkaç gün bol miktarda güneş kremi sürerek güneşlen ama çok erken saate değil. Saat 3ten sonra uygundur. Cildin güneşe alışınca biraz daha erken güneşlenmeye başla. Önce saat 2de sonra saat 1de gibi. Ama yine güneş kremi sürmeye devam et. Birkaç gün e böyle devam ettikten sonra bronzlaştırıcı kullanmaya başla. Ama ilk kez bronzlaştırıcı sürdüğünde yine çok erken saatte çıkam güneşe mesela saat 3te çık yine. Ertesi gün 2 , sonraki gün 1. Böyle böyle kızarmadan yavaş yavaş bronzlaşabilirsin. Ben bu şekilde yapıyorum.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Çok açık tenli isen bronzlaştırıcı kremlerden kullanabilirsen. Kızararak insanlar genelde tam olarak bronzlaşmaz çünkü.
Güneş kremi sür ve belli saatlerde güneşe çık
Pembe alt tonluysan pek kolay değil ama bronzlaştırıcı ürünler var internette.
Sürüyorsun güneşe getiriyorsun kendini belli bir süre yazar ürünlerde ona göre ten koyulaşıyor.
DENENDİ ONAYLANDI! zeytinyağı şu an pahalı tabi ama felaket bronzlaştırıyor. Bende beya tenliyim sadece kızarıyorum qma bir kere tatilde yağ sürdüm aşırı bronzlaşma yaşadım
Grafik veya watsons Yenilebilir Kakao yağını al her gün bir nohut tanesi kadar yüzüne sür bir hafta. Güneşe çıkmana hiç gerek kalmadan bronzlaşacaksın
Bronzlaştırıcı krem sürüp tatile gidebilirsin dışarıya da çıkabilirsin solaryuma da gidebilirsin
Kremler ve yağlar var onlardan alabilirsin
Özel yağları var bunların bronzlaştırıcı ben onu kullanıyorum:)
Bence beyaz ten bronz tenden güzel görünüyor. Ayrica bronzlaşmak cilt için de zararlı. Buna rağmen istiyorsan, ilk gün 5 dk, ikinci gün 10 dk.. kalarak az az yanmayi denemelisin. Bir anda 1 saat kalırsan tüp patlamış gibi olur.
Bende beyaz tenliyim bulursan bi yolunu banada iletir misin? 😅 Sence polis olmak mı daha iyi ögretmen olmak mı?
Güneş kremi sürmelisin cilt bakım ürünleri de deneyebilirsin sonra güneşe çık ama fazla kalma cilt için zararlı
Keşke bende senin gibi olsam. Buğday tenliyim, yazın esmer kışın beyaz tene dönüyorum, bukalemun gibiyim sanırım. Nedenini bilmiyorum ama Beyaz tenli olmak ve beyaz tenli olanlar daha çok hoşuma gidiyor, seviyorum.
olm güneş altında kala kala ben neden bronzlaştım dkdkdk
Bronzlaşmak için yağlar var ondan sürüyorsun bütün vücuduna sonra sahile gidip akşama kadar uzanıyorsun 2 haftada bronzsun
Güneş kremi kullan araştır kalitelinolanından al
Kardeşim güneş kremi kullan bronzlasirsin 😂
Adana da. Birkaç saat gez conolara dönersin
biraz saçmaladın knk o kadar da değil sndsjad
Kremler
Sakın bronzlaşma
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş