Bence çok tatlılar. Değişik bir tarz kabul ediyorum ama yine de çok cool.

Bunlar zaten yakışıklı çocuklar. Sen o saçı düz adamda gör sonra konuşalım.
Erkeklere renkli saç aşırı yakışıyor, itici geliyor diyenler lütfen 1200 lü eski çağda yaşamayı bırakın tamam mağarada adamı gibi erkeklerden hoşlanıyorsunuz anladık ama insanlara top gibi şeyler demek sadece sizin seviyenizi düşürüyor
Cevap
12Cevap
Bence çok tatlılar. Ben esmer biriyim, yanımda nasıl durur bilmiyorum herhalde yakışmayız. :D Ama kendimden bağımsız düşündüğümde gayet tatlılar.
ben de böyle düşünüyorum aslında :D
değişik bir benzetme :D
Renkli saça ojeli parmak, topuklu ayakkabı ve dekolteli tşörtü de eklerse tam delikanlı erkek profili oluşur (!)
Sitede son günlerde malum sorulan sorular hep yukarıda dediğim tarzda.
Bu "erkeklere oje yakışıyor mu, erkekler de saçını rengarenk boyatmalı mı, erkeklerde elbise giysin mi ruj sürsün mü?" Sorularından sonra anladım ki ben tipik yurdum erkeğini seviyorum.
Koyu esmer olan arkadaşım saçını sarı yaptığından beri iyi düşünemiyorum. Tarık mengüç oldu başımıza.
Bana Gerçek Kötüler filmindeki jokeri andırıyor. Bence davranış ve hareketleri önemli saç rengi korkutucuda kaçabilir.
Kanka fotografdakilar yakisikli sadece renkli sac stili sadece daha fazla ib-ne gibi gozukmemize sebeb olur
Valla yakışana yakışıyor. Bi önyargım falan yok çok da hoşuma gidiyorlar:))
katılıyorum
Cesur ve farklı buluyorum. Takdir ediyorum. Renksiz tek düze bir toplumuz zaten. İyi ki varlar.
Nedense ben erkeklerde sadece
Siyah saçı klas buluyorum
Yakışanı yakışıyor bence
aynen yakışsa güzel duruyor
Bu Resimdeki gibi olanlardan bi halt olmaz erkek bozuntulari top Gay Derim Erkek adama rengarenk saç yakışmaz
Erkek olmadiklarini düsünüyorum, yani biyik sakal birakmis kadini sen nasil buluyorsun?
Çok itici duruyorlar erkek adam saçını kız gibi renklendirmez. Şahsi düşüncem.
Doğal olunca sıkıntı yokta böyle olması aşırı itici
Top olduklarını düşünüyorum
yok yahu ne alaka
Hayır ben beğenmiyorum
çok net oldu bu :D
Evet öyle oldu 😊😇
Çocuk gibi geliyorlar
bence çok coollar
Yakıştırmıyorum. 🙅🏻
bazılarınada cool duruyor ya
Renkli sakal seviyorum ben yaa
Bazıları çok cool oluyor