Zerdeçal ve limon suyunu iyice karıştırın. Sivilceli olan bölgelere uygula ve 15 dakika bekletip cildinizi durulayın. Sivilcelerdenkurtulmak için haftada 2 veya 3 defa bu karışımı kullanın. Karbonat ve limonun gazlı kombinasyonu cildi temizlerken gözenekleri açar ve aynı zamanda anti-inflamatuar bir etki eder.
Bebeğimm kıyamam sana, ağda mı yapıyorsun? Yaptıysan yapma aşkım, belli ki ağda cilt tipine uygun değil almak istiyorsan kaş usturası deneyebilirsin çünkü yüz yumuşak deri, ağda da gerdiği için alerji, sivilce çıkmasına müsait. Baya şey olmuş çünkü. 🥺 olmazsa cildiye git bir tanem, çok fazla kendin uğraşma yüzünle.
boş ver geçer zamanla.
Umarım
Cevap
10Cevap
Çok kötü alerji olmuş neyle aldın ajdayla sanırım soğuk pres yap yağlı bir cildin var sanırım öyle görünüyor geçmiş olsun inşallah kısa sürede geçer
Denicem teşekkürler
Rica ederim geçmiş olsun fakat sürdüğün kremler yanık. kremi surmussun madecaskol hametan bunlar yanık kremleri fakat senin ciltdin bence yağlı eczaneye ya da doktora git serumlar var kırıp yüzüne sürüyorsun bence senin yüzüne muhtemelen serum verir gibi geldi çok fazla bilgim yok fakat yüz olduğu için şunu kullan kullanma diyemem sana el kol vs iz kalsada belki o kadar psikolojik rahatsızlıklar vermez fakat yüzün neticede aslında biran önce cildiye gitsen daha iyi olur sağlıklı günler
Teşekkürler geçmezse gidicem
🤔
He?
Hiç bekleme yani doktora git yok gitme. ihtimalin yoksa eczaneden yardım. iste bir eczaneci bile neredeyse doktor kadar olmasa da bilgileri vardır doktorların hangi ilaç verdiklerini bilirler doktora gitmelisin elin vs olsa o kadar sorun olmazdı fakat yüzün iz kalmasini yüzünde kim. ister kimse istemez tabiki
Cildin çok hassas demek ki bende de öyle oluyo ama 2 güne geçiyor
2 gün oldu demek 2 gün daha beklicem
Fito sür veya sade sodayla yıka
Sodayi denerim şimdi
Knk biraz daha bekle geçmezse doktora git. Hametan denedin mi
Yok denemedim gecmezse artık yapacak bişey yok yol görünüyor
Ayy yine de çok tatlı, güzel yüzün. Bembeyaz. Geçer kaşıma yeterli.
Yok dokunmuyorum da sinir bozucu inşallah gecer 😟🥰
@TYTDÜŞMANI bacım yüzünü niye aldın Allah için sjdjdjdjdjejwj
İnsanım ya hani ben oansoanss
Gerek yok daha çok çıkar geçti zaten
Yok çıkmiyor aw
madecassol denedin mi
Kullandım sadece azaldı o kadar
Kanxoaxjs yaw of
Tamam diyim o zaman teşekkür ettimm
Zamanla geçer. Stres yapma
İnş
Hametan 2 3 güne söndürür
opim gecsin dsasdaad
Yok almim geçti zaten
Evet ajjsjs
neyle aldın?
Ağda
ters yöne çekip tüy köklerinin yönünü döndürmişsün yeniden çıkmak için farklı yerleri deliyorlar kaşıntı yapacak ama 5 güne geçer
Teşekkürler
geçer yaz 3131 e gönder
Aosnalsals komikti bak
Yemiyorum
İlki güzeldi be
Yaw de get
Geçmiş olsun
Enfeksiyon kapmışsın
O kadar değildir ya
Evde mi aldın kuaförde mi
Ev
Şey al cleocin t