Estetik yaptıracak olsanız ilk nerenizi yaptırırdınız?

Aslında kaş arama dolgu gerekiyor kaşlarımı çatmaktan fakat herkes karşı çıkıyor. Birde dudaklarıma dolgu fena olmazdı ama eşim istemiyor. Bana kalsa bir kaç ufak dokunuş yapmak istiyorum. Fakat çevremde herkes karşı çıkıyor gerek olmadığını söylüyorlar.
Genler iyi ama yas 45 çevremde herkes bir şey yapınca bende yapsam fena olmaz diyorum sanırım bir kaç yıl daha bekleyeceğim...
Doğuştan şanslıyım ama sanırım burnum bozuk olsa çoktan yaptırtmıştım. Şimdi dudaklara hafif büyütme işlemi düşünüyorum nişantaşında ama yine de şu estetik facialarından korkuyorum ne yalan söyleyim. İnce de değil dudaklarım gayet iyi sırf bir tık daha büyük olsunlar diye de dudağımdan olmak istemiyorum. Daha önce yüzüm doğuştan bir tık daha büyük diye bir işlem yaptırtmıştım. 2 yıl oldu. 1-2 ay sonra da kısmetse göğüslerime silikon taktırtacağım zaten..
İyi yerde olsa sonuçta kaza yaşanabilir bu yüzden korkuyorum. Çok doğallığı bozmak istemiyorum çünkü doğuştan güzel hatlara sahip olunca onun havası yapısı bambaşka oluyor ya.. doğuştan bir yüz mü estetikli güzel yüz mü derseniz kesinlikle doğal yüz derim. Çünkü estetikle güzellikte bir yere kadar yapay duruyor.. yoksa yaptırmayacağımdan değil zaten istesem yaptırtırım
Şaka bir yana gözlerini gerdiren bile var.. genç yaşlarda. Çok yapay duruyor maalesef
Çeneme yaptırttım şuanlık jawline miydi bişektomi mi hatırlamıyorum ikiziydi galiba
O zaman ikisini 1500 e yaptırmıştım. Tabi 2 yıl önce idi… şimdi zaten jawline 1.500
Ben almanyada yasiyorum ve bende böyle birsey istiyordum, güzellik uzmanina sormustum, bisektomi ameliyatla oluyor ve asiri pahalliydi, jawline zaten gecici onu tekrarlamak gerekiyor. 1500 Tl baya iyimis 😳
Her yerimden memnunum, burnum hariç. Ufak bir kemer var. Olmasa daha iyi hissederdim ama estetik yaptırmayacağım. Kime desem saçmalama burnun iyi diyor.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Genel olarak kendimden memnunum, sanırım her hangi bir yerime estetik yaptırmak istemezdim. Ama bu fikrim değişebilir tabii ki.
Burnum burun kesinliklee
Burun tabi. Benimde burnum kırık ve kıkırdak yok. Burun ameliyatında kışın olmayı tavsiye ediyor doktorlar. Burun ameliyatı oran birine denk geldim sorun olmadığı halde sırf güzel görünmek için yaptırmış ve 10 gündür mor gözüyordu. Doğru zamanda tabi ki
burnumu kemerim yok ama beni çok rahatsız ediyor güzellik için değil de😂piskolojimi rahatlatmak için yaparım sadece burnuma
Dudak kenarımda ufak bir çizgi var oraya botoks yaptırmak isterdim.
Badem göz ameliyatı olurdu herhalde ya da dudak dolgusu
Hic bi yerime 🤷🏻♀️ illa olacaksa gözkapaklarıma..
şu an yaptırmam ama yaşlanınca olabilir botoks falan kesin zaten
burnumu düzeltirdim böyle kaşlarımı kaldırırdım birazda çenem ileriye gelmiş geri gitsin
Bişi yaptırmazdım ya sonra herkes birbrine benziyor
Burnumu tek yaptırırım onun dışında dudaklarım çenem vs güzel
Gözlerim badem göze yakın ama tam değil onu yaptırabilirdim illa yaptıracak olsam
Yarım kalmış bir ameliyatım var onu tamamlamayı isterdim.
Burun yaptırmayı düşünüyorum ama korkum var sjsjjsj
Masseter Botoks, Jawline Dolgusu, BişektomiVe çene ucu dolgusu
İhtiyacım yok estetiğe ama çillerimin kökten gitmesini isterdim 😂🤷🏻♀️
Tabi ki burnum trabzonlu değiliz ama maşallah oralı gibi görünüyorum jsjsjsj
Popoya implant ama nişanlım böyle güzel zaten bacakların ince nasıl taşısın kocaman implantları diyo 😐
Estetiğe ihtiyac gördüğüm bir yerim yok🤪🤪
yaptirmam sanirim yuzum orantili
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş