Güzellik & Bakım Düz kaşlar çok güzel görünmüyor mu? FunnySunny Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kavissiz kaşlar benim çok hoşuma gidiyor. Siz nasıl buluyorsunuz? Düz kaşlar çok güzel görünmüyor mu? Cevapla Güzellik Soruları Kaş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sseerrhhaattttt Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Yakışanı var yakışmayanı. Yakışana yakışır yakışmayana eski tarkan atıl kurt filmindeki çinlilere çevirir. 2 1 Yorumla Sseerrhhaattttt +1 yıl Ay iki kişi beğenmiş. Çok mutlu oldum şu an Yorumla
Kamelyalikadin09 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kavisli den yanayım ama bu kişiye yakışmış hoşuma gitti 1 0 Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Merhaba evet güzel görünüyor gerçekten de benim kaşlarım da buna benzer ama biraz daha yay şeklinde 1 0 Yorumla
aleeyynaa_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kalın belirgin olanları iyi duruyor ama kavisli daha iyi 1 0 Yorumla
BlackDeacker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Doğal olmadigi belli oldugu icin sevmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yakışanı var yakışmayanı. Yakışana yakışır yakışmayana eski tarkan atıl kurt filmindeki çinlilere çevirir.
Ay iki kişi beğenmiş. Çok mutlu oldum şu an
Kavisli den yanayım ama bu kişiye yakışmış hoşuma gitti
Merhaba evet güzel görünüyor gerçekten de benim kaşlarım da buna benzer ama biraz daha yay şeklinde
Kalın belirgin olanları iyi duruyor ama kavisli daha iyi
Her yüze yakışmıyor düz kaş
Buna yakışmamış herkese yakışmıyo
Doğal olmadigi belli oldugu icin sevmiyorum
bence değil
Görünüyor
herkese gitmez
Kişiye göre değişir.