Evet
Hayır
Uzun
Kısa
Orta
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer 
Merhaba nötr bakıyorum insanların kendi zevkine kalmış yani isteyen istediğini yapsın elbette ama çok uzun olur ise de bu sefer kötü gözüküyor ve göze batmaya başlıyor ona da dikkat etmek lazım
sinlikle harika bir şey. Her ay düzenli olarak nail art yaptırıyorum. Çok kibar ve şık duruyor. Her kadının kendine yaptırabileceği çokta maliyetli olmayan bir güzellik sırrı bence
Çok kısa olunca oje yakıştıramıyorum. Orta uzunlukta olmalı.
çok severim bitiremeyeceğim kadar çok ojem var
Daha estetik durduğu için :)
Cevap
12Cevap
Severim tabii ki. hatta oje sürmeyince modum falan düşüyor. o derece bağımlıyım.
Evet bence çok çekici
Nail artlara bayılıyorum. Sevgilim ya da eşim olsa tırnaklarını kesinlikle ben boyarım.
Harcanıyorsun :)
Hayat içte🤷♂️ p. cin biri olmama az kaldı benim de.
Bir başkası olma kendin ol :) seven sen olduğun için sevsin seni
Kendim olarak, bütün benliğimle birini seviyorum da...
... o beni sevmiyor. Hayatım rayından çıktı aşkımdan. Onu düşünmeden yaşayamıyorum, elimdeki işi bilr yapamıyorum bazen bu yüzden. Ben seni seviyorum derken o aşka sevgiye inanmıyorum diyor. Eski sevgilisiyle bir şeyler yaşamış ve orada kalmış.
Biliyorum söylemesi kolay ama yine de denemeye çalış derim. Seni seveni sevmeye çalış, o zaman daha mutlu olursun. O kişinin de üzerine fazla gitme. Ama seni sevmesini istiyorsan ona her daim sevgini ve ilgini göstermelisin uzun sürecektir ama istiyorsan o kişiyi pes etmemelisin fakat çok sıkmadan, onu rahatsız edecek düzeyde değil.
Tavsiyen için çok teşekkür ederim. Ben de zamana bırakmıştım. Yine sohbet ediyoruz ama fazla üstüne gitmiyorum. Umarım beni sever. Çünkü ben sevdikçe bağlanıyorum, gün geçtikçe işim zorlaşıyor ilerde unutmam gerekirse kahrolurum muhtemelen.
Kimse vazgeçilmez değildir. Kahrolmakta çözüm değildir. Evet olmazsa üzülebilirsin ama yolun sonu değil. Olmadıysa daha iyi şeyler bekliyor demektir seni :)
Hiç daha iyisini istemedim ki. Aşk konusunda koştuğum o yoldan hep nefret ettim. Tek istediğim birinin sevgisi. Birinin (onun) elini tutmak istiyorum artık. Elini tutayım da derdim tasam kalmasın, huzur bulayım. Hayat amacım da onu mutlu etmek olsun.
Yanlış anlattım sanırım. Daha iyisinden kastım mutlu olabileceğin birini hayat karşına çıkaracaktır demek istedim :)
Nasip.. Bu hayata hiç güvenim yok. Ne olucaksa olsun. Ben de yaşıyorum işte bir şekilde. Neyse bu kadar karamsarlık yeter. Sıkmayayım seni de.
Estağfurullah :) bu platform birbirimize yardımcı olmak için var. Karamsar olmanı gerektiren bir durum yok bence, sadece biraz kendinle baş başa kalmalısın :)
Ojeli tırnak severim kadında ama cerrahi operasyon kadar uzun sevmiyorum
oje alerji yapiyor desem cok mu abartmis olurum
:) yok canım olabilir. Ama merak ettiğim bir şey var, alerji yaptığı için mi sevmiyorsun yoksa alerji yaptığı halde seviyor musun veya yapmasan da seviyor musun :)
yapmasamda seviyorum:d
sevmeyen var mı ki bence kadına yakışıyor
Oje sevmem
Neden ki
Yakıştıramıyorum tırnağın üzerine bir şeyler sürmeyi
Doğallıktan yanasınız yani :) o da güzel
Evet doğallık iyidir
Bu eller kimin acaba , kendısı agır işsizmiş
Neden öyle düşündün ki
Ojenin üstündekilerle uğraşmış olması yeterlı degıl mı?
Seven insan uğraşır :) bu işsiz olduğu anlamına gelmiyor bence
Ne kadar zaman alıyor bu tırnağı bu hale getirmek
Hiç tırnaklarımı bu hale getirmediğim için bilmiyorum :) ama sade bir oje 5 dk mı alıyordur hiç saymadım ama tahmini en fazla
orta veya ortanin birazcik ustu
hayvan gibi uzun değilse nope severizzzzz
Bence çok hoş oluyor
Orta
Yess
Sadece özel anlarda
Sevverimmm
Siyah bence
hayır sevmem berbat
Sence neden?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?