My : saçını yıka, maske yap, sütünü iç, kitabını oku, yarınını planla, belki son bir şarkı dinle sonra dal bakayım rüyalara... 

Kahve iç. Yüz maskesi yap. Kitap oku. Telefonda oyalan. Ve yatış😏
Biz uykudan uyanmak için kahve içiyoruz, sen uykuya dalmak için bu ne yaman çelişkiiiiiii ya 😄
Farkımız tarzımız.
Cevap
1Cevap
çay ya da sıcak. kolata iç biraz yotube de takıl ya da film izle bazen KS sonrada uyku
Sıcak çikolata adamdır
Vay vay vayy 4/4 lük ortam
Dış fırçalamak sunra tuvalete giderim sunra su içerim uyurum 😂😂
Akşamdan sunra hiç bir şey içmem yemem de
Maşallah ne çok şey yapıyorsunuz öyle ya elon musk bu kadar çabalamıyor 😂
Ne yapalım 😂
Neleri sevesin mesela, neler yapmaktan hoşlanırsın
Uymak uturmak bu kadar ders çalışırım 😂
Ha bak ortak noktamız çıktı sonunda umarım yks çalışmıyorsundur sende benim gibi 😄
Yok ini okuyurum finaler var
U zaman sana Bi hobiii bulmamız lazım ki uyumak ve uturmak dışında bir aktivite olsun 😂
Halay çekerim evde
😂😂😀
Valla mı. Bak yemin ederim benimde acilen halay çekmeyi öğrenmem lazım o gün kuzenimin düğününe gittik, onlar oynuyor zıplıyor ben yanlarında acıların çocuğu küçük Emrah gibi durmuşum bakıyom 😂
Yazık üzüldüm valla 😂😂öğren hemen kendi düğününde ne yapacaksın
Halayı nasıl öğrenebilirim deniyom deniyom olmuyor ritme giremiom elim ileri gitse ayağım geri gidiyor. Olmuyor olmuyor ne yapsam olmuyoreeeeee 😅
Korkma asla özgüvenli ol düğünlere gittin zaman oyna bir iki kere bir bakmışsın halay başı senin 😂😅😅😅
Evliliğe tahmini daha Bi 10 sene varya :)
Olsun öğren aaa bak cahil kalacaksın 😂ben sein gibi biriyle evlenemem her gün benle halay çekecek
Yaw yok olmuyor yazın 20 tane rahat düğüne gittim kaplumbağa gibi yürüyorum ya halayda 🥺
Gerçekten düğünlere gittin zaman uturma sunçta o sandliye senin değil 😂kalk oyna
😂😂ah ah orada olsaydim evde halay çekerdik 😅
Mübarek annen sanki halay çekerken doğurmuş seni 😂 bu ne halay sevdası yaa
Valla reis uzaktan halay eğitimi versen çok makbule geçer 😂
😂😂elini tutmam lazım
😂😂her gün elimi tutacaksın 😂biden ben kürdüm halay kanımızda var
"Mantık sizi a noktasından b noktasına götürür halay ise her yere " mesafeler engel değil 😂
Ee tamam benimde baba tarafı kürt ama kanımda yok o enerji
😂uğraşmam kurtsan bilmiyorsan. Iyi geceler
Lan bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. İyi geceler sizede çok yardımcı oldunuz hakkınız ödenmez
En kısa zamanda öğren pls ayıp ayıp. Bay
Aleynaya yaz
Aleyna kim kanka
Rutin dedin ya knk aleynaya yazmak benim rutinim demek istedim eksik cümle oldu sşwöxiwöldmwşdöwkfnwkjfejg
Yaw olm hahahahahhs
Ulan dlwödşsmd
Cok tatli 😂😂
Tişşekürlerrr hanımefendiiiii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar