Güzellik & Bakım Makyaj temizleyici öneririsiniz lütfen? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Makyajı bi çırpıda silen ugrastirmayan mendil veya şu farketmez Güncellemeler+1 yıl Mendil veya tonik farketmez olcakti Makyaj temizleyici öneririsiniz lütfen? Cevapla Makyaj Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
zpldz216 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Garnier çift fazlı makyaj temizleme suyu. Tek geçerim. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Mendiller nasıldır nivea nin o yağlı bi hic birakiyo Yorumla Soran +1 yıl His birakiyo Yorumla neuyandimneuyudum +1 yıl Sarı olanı al yağlı his bırakmıyor Yorumla zpldz216 +1 yıl Mendil hiç kullanmadım ama yağlı bıraksa da iki dk ye geçiyor zaten nolcak ki Yorumla neuyandimneuyudum +1 yıl Mendil değil garnier sarı olan su Yorumla
queennn00 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Bebegim garnier micellar su pembe olanı onu al pamukla sil sonra yüzünü jelinle yıka 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mor olanı aldım baya iyidi sagol Yorumla queennn00 +1 yıl Rica ederim o da güzel Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl L'Oréal Paris gül sulu makyaj temizleme suyu 0 0 Yorumla
Unutmabenicicegi0 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Dalin bebek şampuanı kullanıyorum ben 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hayirdir Yorumla Unutmabenicicegi0 +1 yıl Ne hayırdir ben makyajımı Dalin bebek şampuanı ile temizliyorum dedim ne var ki bunda Yorumla Soran +1 yıl Dalga mi geciyosun ironimi Yorumla Unutmabenicicegi0 +1 yıl Hayır gayet ciddiyim arkadaşım çok güzel temizliyor bebek gibi yapıyor cildi tavsiye ederim Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler bacı 👍🏼🙈 Yorumla Unutmabenicicegi0 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Garnier çift fazlı makyaj temizleme suyu. Tek geçerim.
Mendiller nasıldır nivea nin o yağlı bi hic birakiyo
His birakiyo
Sarı olanı al yağlı his bırakmıyor
Mendil hiç kullanmadım ama yağlı bıraksa da iki dk ye geçiyor zaten nolcak ki
Mendil değil garnier sarı olan su
Bebegim garnier micellar su pembe olanı onu al pamukla sil sonra yüzünü jelinle yıka
Mor olanı aldım baya iyidi sagol
Rica ederim o da güzel
L'Oréal Paris gül sulu makyaj temizleme suyu
Dalin bebek şampuanı kullanıyorum ben
Hayirdir
Ne hayırdir ben makyajımı Dalin bebek şampuanı ile temizliyorum dedim ne var ki bunda
Dalga mi geciyosun ironimi
Hayır gayet ciddiyim arkadaşım çok güzel temizliyor bebek gibi yapıyor cildi tavsiye ederim
Teşekkürler bacı 👍🏼🙈
Rica ederim
Garnier miseler suyu sanırım
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!