Güzellik & Bakım Cilt kusurlarına rağmen makyajsız dışarı çıkan biri öz güvenli midir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sivilceli göz altları torbalı bi ton kusuru olan ama makyajsız olan biriyle ilgili ne düşünürdünüz Cilt kusurlarına rağmen makyajsız dışarı çıkan biri öz güvenli midir? Cevapla Cilt Soruları Sivilce Soruları Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Bence sevmiyordur makyajı 0 0 Yorumla
cazgırmerve Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 52% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne Görüntü kirliliği 0 0 Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Merhaba evet büyük ihtimalle özgüvenli ve umursamaz takılıyordur kendisi ile barışık olur muhtemelen 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 833 cevap paylaştı. Normal bir durum. Boyalı kızlardan bıktık herkes aynı geliyor 0 0 Yorumla
Zerdeşti Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Kusur insanın bedeni değil, ahlakıdır. Kimseyi alakadar etmez beden görüntün 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence sevmiyordur makyajı
Kızlar Bir Adım Öne Görüntü kirliliği
Merhaba evet büyük ihtimalle özgüvenli ve umursamaz takılıyordur kendisi ile barışık olur muhtemelen
Normal bir durum. Boyalı kızlardan bıktık herkes aynı geliyor
Kusur insanın bedeni değil, ahlakıdır. Kimseyi alakadar etmez beden görüntün
Hiçbir ley beni alakadar etmez