Saçlarım Çok Seyrek, Nasıl Gürleşir? Öneriniz Var mı?
Saçlarını gürleştirmek ve hacim kazandırmak için Saç mezoterapisi veya Prp tedavisi olabilirsin. Saç mezoterapisinde saçının ihtiyacı olan vitamin ve mineraller enjektör yardımıyla saçlı deriye aktarılır. Böylece saçların doğrudan beslenmiş olur ve bölge de kan akışı hızlanır. İncelmiş saçlar kalınlaşır ve hacimli bir görüntü sağlar. Saç kökleri ve saçlar boyunca daha güçlü ve sağlıklı bir hal alır.
Seyrek saçlar benim için de her zaman kabusa dönüşen bir sorun olmuştur. Saçlarım gürleşsin diye her yöntemi denedim diyebilirim. Şimdi bu yöntemlerin en etkililerine gelin birlikte göz atalım!
Seyrek Saç Nasıl Gürleşir?
Saçlarımız günlük rutine bağlı olarak dayanamayıp çok fazla dökülebilirler. Ya da eğer benim gibi şanssız iseniz genetik olarak seyrek saçlara sahip olursunuz. Fakat bu durumun çaresi yok değil. Seyrek saçları gürleştirmenin en etkili çözümlerini sizlerle paylaşıyorum!
Elidor Doğanın Enerjisi Şampuanı dene!
Elidor Doğanın Enerjisi Kalın ve Gür Saçlar İçin Şampuan, içeriğindeki avokado ve üzüm çekirdeği yağı ile saçların gün içinde kaybettiği nemi ve hacmi geri kazandırır. Bunun yanında saç tellerini kalınlaştırarak saçlarının daha gür bir görünüm kazanmasını sağlar. Saçlarını güçlendirerek kırılmasını engeller ve kopmaların önüne geçer.
Saçlarını ısıdan uzak tut!
Saç düzleştirici, saç maşası gibi şekillendiriciler kullanmak saçlarına zarar vererek dökülmesine sebep olur. Bu yüzden bu ürünlerin kullanımını minimuma indirmelisin!
Doğal yağlar ile bakım yap!
Hint yağı, argan yağı, badem yağı gibi doğal yöntemler seyrek saçların gürleşmesine yardımcı olarak dökülmelerini engeller. Saç diplerine masaj yaparak bu yağları uygula, farkı göreceksin!
Sen de bu yöntemleri deneyerek seyrek saçlarının gürleşmesini sağlayabilirsin!
Saç Mezoterapisi, saç için gerekli olan vitamin, mineral ve aminoasit karışımlarının bir araya getirilerek saçlı deriye enjekte edilmesi yoluyla uygulanan tedavi yöntemidir Bu yöntem ile saç köklerini besleyen bileşenlerin kolay bir şekilde saçta yerleşmesini sağlar. Bu yöntem ile saç dökülmesi tedavi edilebileceği gibi, incelmiş olan saçları kalınlaştırır, dökülmeleri durdurur, saçın daha canlı ve parlak hale gelmesini sağlar. Uygulama en az 4 ila 8 seans uygulanmaktadır. Saç Prp si nedir
Bireyin kendi kanından alınan trombositlerin saçlı deriye uygulanarak saç köklerini onarma işlemidir, saç kaybının önlenmesinde uygulanan en iyi yöntemlerden biri haline gelmiştir. 3 ila 5 seans uygulanmaktadır
Saçların için bakım yağları kullanabilirsin örneğin hint yağı yılan yağı veya zeytinyağı gibi mutlaka bir faydasını görceksin saçlarını yıkamadan önce sür 5,10 dakika beklet ve yika hergün tekrarla ama bunu