Güzellik & Bakım Kırmızı ruju günlük kombinlerde mi tercih edersin yoksa gece kıyafetleriyle mi? Afroditin_kızı41 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben günlük kombinlerle daha çok seviyorum. Gece kıyafetleriyle Günlük kombinlerde Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kırmızı ruju günlük kombinlerde mi tercih edersin yoksa gece kıyafetleriyle mi? Cevapla Ruj Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Kızlara her zaman yakışıyor bence 0 1 Yorumla Afroditin_kızı41 +1 yıl teşekkür ederiz :) Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl İksiindede güzel yeterki yakışan sürsün çünkü kırmızı ruj oldukça iddialı bir renk ve herkese yakışmaz diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Sonreglbükücü Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Gece hayatımız mı var 😂 her zaman kırmızı sürerim 0 1 Yorumla Afroditin_kızı41 +1 yıl gece derken işe düğün falan :D Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Günlükte ağır geliyor bana, gece daha iyi. 0 1 Yorumla Afroditin_kızı41 +1 yıl ben de tam tersi Yorumla
_Yıldız_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Günlük fazla kaçıyor 0 1 Yorumla Afroditin_kızı41 +1 yıl aslında sade bir kıyafetle kırmızı dudakları patlatmak güzel olabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kızlara her zaman yakışıyor bence
teşekkür ederiz :)
İksiindede güzel yeterki yakışan sürsün çünkü kırmızı ruj oldukça iddialı bir renk ve herkese yakışmaz diye düşünüyorum
Gece hayatımız mı var 😂 her zaman kırmızı sürerim
gece derken işe düğün falan :D
Günlükte ağır geliyor bana, gece daha iyi.
ben de tam tersi
Günlük fazla kaçıyor
aslında sade bir kıyafetle kırmızı dudakları patlatmak güzel olabilir
Gece tercih ediyorum
Tercih etmem
Ikiside guzel