Güzellik & Bakım Sevgilim her ağda yaptığımda "bana da" yap diyor. Sizin de sevgiliniz/eşiniz böyle mi? Afroditin_kızı41 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Resmen fırsatçı ya. 😂 Hiçbir anı kaçırmıyor. Ağda yapıyorum geliyor "benim de şurama bir ekre yapıştır azıcık tüy çıkmış" diyor. lsfjsdlfsd Sevgilim her ağda yaptığımda "bana da" yap diyor. Sizin de sevgiliniz/eşiniz böyle mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ağda Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Hayır ama aşırı tatlı olurdu böyle bir kız arkadaşım olsaydı 0 0 Yorumla
Nilüfer_01 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 60% +1 yıl Napsin çocuk onunda çıkmış aliversende başkasına söylese daha mı iyi olur 😅😅 1 1 Yorumla Afroditin_kızı41 +1 yıl hahah doğru valla :D Yorumla
askar_serdar2 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Daha o seviyelere ulaşmadık kraliçe maalesef birgün ulaşırız 0 0 Yorumla
hayat_burda Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl sevgilim hiç ağda yapmaz ben tıraş olurken banada benide traş et diyorrrrrrrrr 0 5 Yorumla Afroditin_kızı41 +1 yıl hahaha ben traş sevmiyorum Yorumla hayat_burda +1 yıl vala sevgilim seviyorrrrrrrrrrrrrr Yorumla Nilüfer_01 +1 yıl 😂😂 Yorumla INCEL_ERKEK +1 yıl Mal mk Yorumla hayat_burda +1 yıl @INCEL_ERKEK terbiyeni takın lan Yorumla
Kağan_Altınışık_bfrl Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Sevgilim yok olmadı 0 2 Yorumla Afroditin_kızı41 +1 yıl inşallah olur reis Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl İnşalah olur ama öyle inşalah demeyle olmuyor @Afroditin_kızı41 bana yazar mısın mesajdan Yorumla
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 424 cevap paylaştı. Olabilir. 0 0 Yorumla
INCEL_ERKEK Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Lez misin 0 2 Yorumla Afroditin_kızı41 +1 yıl ne alaka? Yorumla INCEL_ERKEK +1 yıl Kizla sevgili degil misin? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır ama aşırı tatlı olurdu böyle bir kız arkadaşım olsaydı
Napsin çocuk onunda çıkmış aliversende başkasına söylese daha mı iyi olur 😅😅
hahah doğru valla :D
Daha o seviyelere ulaşmadık kraliçe maalesef birgün ulaşırız
sevgilim hiç ağda yapmaz ben tıraş olurken banada benide traş et diyorrrrrrrrr
hahaha ben traş sevmiyorum
vala sevgilim seviyorrrrrrrrrrrrrr
😂😂
Mal mk
@INCEL_ERKEK terbiyeni takın lan
Ne guzel işte ya kıskandım 😂
Maldır o. yerli malı yurdun malı
Sevgilim yok olmadı
inşallah olur reis
İnşalah olur ama öyle inşalah demeyle olmuyor @Afroditin_kızı41 bana yazar mısın mesajdan
Olabilir.
Sevgili yok
yapmıyorum ki
Lez misin
ne alaka?
Kizla sevgili degil misin?