Güzellik & Bakım Saçta şarap kızılı mı, bakır kızılı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hangisini daha hoş buluyorsunuz Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl ,... Saçta şarap kızılı mı, bakır kızılı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl sevdiğim kızıl rengi şarapmış. Alttaki çingene bildiğin ehehhe :d 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bakır bi aratsana internetten daha güzelleri vardır ben biraz böyle seçmişim jdjfjg Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 767 cevap paylaştı. Şarap kızılı bence. Çünkü diğerini herkes kaldıramıyor. 1 0 Yorumla
cembey_1 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Dediklerini bilmiyorum ama resimdeki iyi gibi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İlk resim şarap ikincisi bakır Yorumla cembey_1 +1 yıl Bakir olan daha iyi Yorumla
GençMatematikçi Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Şarap kızıliydi saçları onu ilk gördüğümde.. 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Şimdi ne renk Yorumla GençMatematikçi +1 yıl En son siyahtı 4 ay oldu görmedim bilmem Şu an ne renk Yorumla Soran +1 yıl Niye ayrıldınız ki Yorumla GençMatematikçi +1 yıl Uzun hikaye.. Yorumla Soran +1 yıl Yazıyım mı özelden Yorumla GençMatematikçi +1 yıl Sen bilirsin Yorumla
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Şarap kızılı çok seksi ve çekici geliyor 1 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şarap kızılına bayılıyorum 😍 1 0 Yorumla
Tamtakır___Kurubakır Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl @Alfia kızılı diye bir gerçek var 1 20 Yorumla Alfia +1 yıl 🙏🌹🤭 Yorumla Tamtakır___Kurubakır +1 yıl Ne demek Alfia kardeş.Ufaklıklar örnek alsınlar seni :) :D Yorumla Alfia +1 yıl Beni örnek almasınlar. Saçları yanar sonra 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Bu şarap kızılı mı Yorumla Tamtakır___Kurubakır +1 yıl @Alfia Saçların güzelliğini kaldırmamıştır ondan yanmıştır; bunlarınki yanmaz. Yorumla Tamtakır___Kurubakır +1 yıl Bu şarap kadını, saçları bakır kızılı 😅 Yorumla Soran +1 yıl Bakır değil o be Yorumla Alfia +1 yıl Şarap kızılı değil tabii ki. Kızılın en koyu tonu şarap kızılıdır. Benimki 7/8 tonları arasında :))Uuu iltifat🤭 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya bu tonlara da şarap kızılı diyorlar. Bakır turuncuya yakın oluyor Yorumla Soran +1 yıl Hangi boya senin ki Yorumla Alfia +1 yıl Bahsettiğin renk bu, senin koyduğun görseldeki değil. https://i.hizliresim.com/szmg1fq.jpegBenimki İrlanda kızılına yakın. Koyu bakır tonlarında. Ben kendim boyamıyorum. Kuaföre gidiyorum. O yüzden boya tavsiye edemem maalesef 🤷🏻♀️ Yorumla Tamtakır___Kurubakır +1 yıl @Alfia İrlandalıların böyle birşeyden haberi var mı?Böyle seni görseler ırklarını bırakırlar bu ne güzellik diye Yorumla Soran +1 yıl Görseldekine yakın olan bu asıl. Şarap kızılı diye geçiyor. https://images.app.goo.gl/LZd3QXr78DH17PoQ9 Yorumla Soran +1 yıl https://images.app.goo.gl/vZRzMo5YYEtDydYL6 Yorumla Alfia +1 yıl Hayatım ilk attığın görseldeki mercan kızılına yakın. Senin istediğin kızıl çok koyu bir ton. Boyaların üstündeki renklere aldanma. Yarın kuaföre git, sor. Aynı şeyi söyleyecekler. Yorumla Tamtakır___Kurubakır +1 yıl @Alfia hayatım diye bana mı dedin Yorumla Alfia +1 yıl Ahaha kıza dedim tabii ki :D Yorumla Soran +1 yıl Hayatım ben zaten tek bir tondan bahsetmiyorum. Ama şarap kızı diye attığın ton mor gibi bi şey senin. O da değil hoş Yorumla Tamtakır___Kurubakır +1 yıl @Alfia haa tamam yoksa kızacaktım :D Yorumla Alfia +1 yıl Kız minnak ben senden büyüğüm diye hayatım diyorum da sana ne oluyor? Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. 1. fotodaki oldukça hoş 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Alttaki 1 2 Yorumla Sepasso +1 yıl Turkiyede kizlar tipten kaybediyor. Saç işe yaramaz Yorumla Junİchi +1 yıl @Sepasso napim Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 611 cevap paylaştı. ilk foto hangisi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şarap 🍷 Yorumla denizkaradeniz +1 yıl şarap o zaman Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 558 cevap paylaştı. tene baglı 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sarap 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
sevdiğim kızıl rengi şarapmış. Alttaki çingene bildiğin ehehhe :d
Bakır bi aratsana internetten daha güzelleri vardır ben biraz böyle seçmişim jdjfjg
Şarap kızılı bence. Çünkü diğerini herkes kaldıramıyor.
Dediklerini bilmiyorum ama resimdeki iyi gibi
İlk resim şarap ikincisi bakır
Bakir olan daha iyi
Şarap kızıliydi saçları onu ilk gördüğümde..
Şimdi ne renk
En son siyahtı 4 ay oldu görmedim bilmem Şu an ne renk
Niye ayrıldınız ki
Uzun hikaye..
Yazıyım mı özelden
Sen bilirsin
Şarap kızılı çok seksi ve çekici geliyor
Şarap kızılına bayılıyorum 😍
kesinlikle şarap kızılı😭
@Alfia kızılı diye bir gerçek var
🙏🌹🤭
Ne demek Alfia kardeş.
Ufaklıklar örnek alsınlar seni :) :D
Beni örnek almasınlar. Saçları yanar sonra 🥺
Bu şarap kızılı mı
@Alfia Saçların güzelliğini kaldırmamıştır ondan yanmıştır; bunlarınki yanmaz.
Bu şarap kadını, saçları bakır kızılı 😅
Bakır değil o be
Şarap kızılı değil tabii ki. Kızılın en koyu tonu şarap kızılıdır. Benimki 7/8 tonları arasında :))
Uuu iltifat🤭
Yok ya bu tonlara da şarap kızılı diyorlar. Bakır turuncuya yakın oluyor
Hangi boya senin ki
Bahsettiğin renk bu, senin koyduğun görseldeki değil.
https://i.hizliresim.com/szmg1fq.jpeg
Benimki İrlanda kızılına yakın. Koyu bakır tonlarında. Ben kendim boyamıyorum. Kuaföre gidiyorum. O yüzden boya tavsiye edemem maalesef 🤷🏻♀️
@Alfia İrlandalıların böyle birşeyden haberi var mı?
Böyle seni görseler ırklarını bırakırlar bu ne güzellik diye
Görseldekine yakın olan bu asıl. Şarap kızılı diye geçiyor.
https://images.app.goo.gl/LZd3QXr78DH17PoQ9
https://images.app.goo.gl/vZRzMo5YYEtDydYL6
Hayatım ilk attığın görseldeki mercan kızılına yakın. Senin istediğin kızıl çok koyu bir ton. Boyaların üstündeki renklere aldanma. Yarın kuaföre git, sor. Aynı şeyi söyleyecekler.
@Alfia hayatım diye bana mı dedin
Ahaha kıza dedim tabii ki :D
Hayatım ben zaten tek bir tondan bahsetmiyorum. Ama şarap kızı diye attığın ton mor gibi bi şey senin. O da değil hoş
@Alfia haa tamam yoksa kızacaktım :D
Kız minnak ben senden büyüğüm diye hayatım diyorum da sana ne oluyor?
1. fotodaki oldukça hoş
Alttaki
Turkiyede kizlar tipten kaybediyor. Saç işe yaramaz
@Sepasso napim
1. si
Şarap
Üstteki
ilk foto hangisi
Şarap 🍷
şarap o zaman
Bakır doğal duruyor
Bakır kızılı