1-Temizleme ; Sabah ve gece yatmadan once muhakkak suyla temizlerim. Kimyasal icerikli sabun sampuan vs kullanmam. 2-Temizlenmiş Cildi Toniklemek ; Cildi toniklerim gozenekleri temiz bir ciltte daha cok acik olur. 3-Toniklenmiş Cilde Cilt Bakım Serumu Uygulamak ; cilt bakım serumlarim var.😊 Cildimin nemini yağını dengeleyen ve gozenek olusumunu engelleyicek serumlardir. Onlar benim bebeklerim 4-Nemlendirme ; artık cildimi havalandirdim. Ama nem dengesini korumam gerek bunun icin nemlendirici kullanirim. Yoksa cildim kurur ve çatlar. 5-Güneş Koruyucu Krem; Havaların ısınmasıyla beraber cildimizin girmiş olduğu bu hassas dönemde yapılması gereken en önemli şey güneş koruyucu kullanımını asla atlamamaktır. Cilde temas eden ultraviyole ışınların cildimiz üzerinde yaratacağı tahribatı engellemek amaciyla kullanirim 6-Haftalık Olarak Cildinize Maske Uygulayın ; Cildinizin eksik kaldığını düşündüğünüz besleyici ve onarıcı maskelerden tercih ederek hafta da en az 2 defa olacak şekilde cildinize ihtiyacı olan besinleri vermeniz , cildinizin daha dolgun ve sağlıklı olmasında büyük bir yardımcı rol oynayacaktır. Genellikle dogal maskeler kullanirim. Cilde cok fazla kimyasal vurma taraftari degilim uzun oldu ama cilt bakimi rutinim bu kadar