merhaba KS halkı güzel bakımlı sevgiliniz olsa onun sizden bakımlı ve güzel durması size göre avantajmı dezavantaj mı ortamlara gidince sevgiliniz bakımlılığıyla güzelliğiyle ön plana çıksa ne hisseder ne düşünürsünüz #güzellikbakım
Evet bu durum gurur verici ancak karşı taraftan ziyade, birey'in kendisi için öncelikle mükemmel bir durumdur , önce kendini seversin böylelikle ve kendini seversen , sende olan şeyi karsıya da rahatlıkla yansıtırsın ve partnerinde seni , senden daha cok sevmeye baslar, cünkü sende olmayan birşeyi, karşı tarafa veremez insanoglu.
Degildir turkancim ben begenmisim daha havasi kime beyfendinin disarda herkesin ona bakmasi beni cildirtir gozlerine ojeli tirnaklarimi gecirir kan canagina ceviririm onun
Sokar tabi napcaktim bakin benim sevgilim cok yakisikli hemde kendine cok iyi bakar buyrun kizlar yan gozle bakin az gozunuz gonlunuz acilsinmi dicektim hem o yicekmis gibi bakanlarin hemde o es adayimin gozlerini oyarim acimam
Onda sikinti yok zaten insan sevdigine guzel gozukmek ister bundan daha dogal ne olabilir yeterki disariya arzi endam etmesin sanki benim degilmis gibi tapusu bende o bana ait sonucta
Amin sagol bence cok sansli beni bulmus daha ne istesin Allahtan gonlumun tahtini sadece ona tahsis ettim halada bekliyorum onu sadakatim anamin karnindan ciktigimdan beri suruyor surecekde omur boyu bu zamanda ben gibilerden birini bulmus opsunde basina koysun ona gercek aski yasatayim dizlerime uzandirip soydugum elmayi yedireyim iyi gunde kotu gunde kopegimmis gibi hep benim olarak kalsin hicbi yere gitmesin bana yeterli ustunu biz tamamlariz zaten
Ablacım dediğine şaşırtırdım da seni uğraşmak istemiyorum yaşın büyük diye senden geri mi kalıyorum veya seninle yaşıt ya da senden büyük biriyle ilişki yaşarsam yürütemiyeceğimi mi düşünüyorsun cidden? Ablacım dedikce basit ve komik oluyorsun
Olmuyo tabi o kadarda degil tip yoksa istedigi kadar bakimli olsun sadece disardan en fazla ozguvenli izlenimi verir ama tipi degismez yine cirkin kalir