İğneli epilasyon kaç seansta bitiyor. Vabyapan varsa ve bittiyse aşama aşama anlatabilir mi ilk seansatn sonra nasıldı 2. Seanstan sonra mesela nasıldı?
Güncellemeler
+1 yıl
Bende oluşan etkileri bir yoruma yazdım okuyun sizde ne gibi durumlar oldu yazın lütfen bilelim
İğneli epilasyona giden var mı benim ilk seansımın üstünden 15 gün geçti ama incelmiş gördüm ama çoğalmış ve uzamış da gördüm?
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yaptırdıktan sonraki gün yara oldu mu peki yani dışarıdan bakınca belli oluyor mu izleri
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
İlk gün şişti ve beyaz nokta gibi sivilceler ikinci gün hafif şiş üçüncü gün kabuklanma sonrasında 1 hafta öyle sürdü ve geçti dün 2. Seansa gittim uzamislardi düne yakın iyileşiyor diye kasiniyordu çenem ama sorun yoktu iyileşmişti. Dün gbaska güzellik merkezine gittim o az bir derece ile yaptı bugün iyi ilk önce gittiğim yer gibi yapmadı o yüzden şişlik bugün inmiş hicbişey yok
Anladım geçmiş olsun umarım en kısa sürede biter🤲🏽ben de yaptırmayı düşünüyorum da işe gittigim için sıkıntı olur diye düşündüm yüzü çok morartiyor diye duymustum
Buarada dışarıya çok çıkan biriysen yazın başlama soğuk havalarda başlat ben 2. Seansi da yaptım 3. Seansi havalar soğuyunca başlarım araya zaman girsinki gözenekler açılmasın dinlensin yüzüm. Bu lazer gibi değil inceldi mi eski haline dönmüyor bitti mi bitiyor yani tekrar çıkmaz
Merhabalar 3. İğneli epilasyonu yaptım tam 22 gün sonra. 2. seanstan sonra baya bir fark var yapılan yerler bitti mi derseniz hayır bitmedi aksine inceldi tek tük çıkmayan var tabi ama çıkanlar da ince bir iki siyah var ama erkek sakalı gibi değil son demlerini yaşıyorlar gibi çıkıyorlar:) önceden sertti şimdi de siyah var ama dokunduğunda yumuşak sert değil ince yavaş yavaş incelip bitecek gibi bakalım artık. şu an 3. seansı yaptım ve bakalım kaç seans daha gideceğim
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > İğneli epilasyona giden var mı benim ilk seansımın üstünden 15 gün geçti ama incelmiş gördüm ama çoğalmış ve uzamış da gördüm?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yaptırdıktan sonraki gün yara oldu mu peki yani dışarıdan bakınca belli oluyor mu izleri
İlk gün şişti ve beyaz nokta gibi sivilceler ikinci gün hafif şiş üçüncü gün kabuklanma sonrasında 1 hafta öyle sürdü ve geçti dün 2. Seansa gittim uzamislardi düne yakın iyileşiyor diye kasiniyordu çenem ama sorun yoktu iyileşmişti. Dün gbaska güzellik merkezine gittim o az bir derece ile yaptı bugün iyi ilk önce gittiğim yer gibi yapmadı o yüzden şişlik bugün inmiş hicbişey yok
ve sakal gibi gelen kıllar incelmişti ama diğerleri sanki daha çok geldi gözüme yapmaya başlamadan önce az kısaydı
Anladım geçmiş olsun umarım en kısa sürede biter🤲🏽ben de yaptırmayı düşünüyorum da işe gittigim için sıkıntı olur diye düşündüm yüzü çok morartiyor diye duymustum
Teşekkürler. Yok ya ilk 3 gün maskeyle geçiştir sonra çıkar. Hicbir şey belli olmuyor. Yaptığında yaz ben de bileyim olur mu
Buarada dışarıya çok çıkan biriysen yazın başlama soğuk havalarda başlat ben 2. Seansi da yaptım 3. Seansi havalar soğuyunca başlarım araya zaman girsinki gözenekler açılmasın dinlensin yüzüm. Bu lazer gibi değil inceldi mi eski haline dönmüyor bitti mi bitiyor yani tekrar çıkmaz
Anladım başlarsam kışın başlarım ben de. hergun disaridayim o yüzden sordum teşekkür ederim 🙏
Rica ederim 🙏
Siz de gittiniz mi iğneleye memnun musunuz
@Hayal_dir_hayal 6 Mayıs'ta 2. Seansimi da yaptım şu an gayet iyi
Merhabalar 3. İğneli epilasyonu yaptım tam 22 gün sonra. 2. seanstan sonra baya bir fark var yapılan yerler bitti mi derseniz hayır bitmedi aksine inceldi tek tük çıkmayan var tabi ama çıkanlar da ince bir iki siyah var ama erkek sakalı gibi değil son demlerini yaşıyorlar gibi çıkıyorlar:) önceden sertti şimdi de siyah var ama dokunduğunda yumuşak sert değil ince yavaş yavaş incelip bitecek gibi bakalım artık. şu an 3. seansı yaptım ve bakalım kaç seans daha gideceğim
Pardon nerede başladınız
Güzellik merkezinde
Hangi şehirde öğrenebilir miyim
Şehir önemli mi her yerde var
Her şehirde aynı kişi mi yapıyor?
Benim bulunduğum şehir sizden uzaksa oraya mı geleceksin hayret bişey
Hem kişinin iyi olup olmadığını belirtmedimki ben iğneli epilasyondan bahsettim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!