Güncellemeler
+1 yıl
Bende oluşan etkileri bir yoruma yazdım okuyun sizde ne gibi durumlar oldu yazın lütfen bilelim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yaptırdıktan sonraki gün yara oldu mu peki yani dışarıdan bakınca belli oluyor mu izleri
İlk gün şişti ve beyaz nokta gibi sivilceler ikinci gün hafif şiş üçüncü gün kabuklanma sonrasında 1 hafta öyle sürdü ve geçti dün 2. Seansa gittim uzamislardi düne yakın iyileşiyor diye kasiniyordu çenem ama sorun yoktu iyileşmişti. Dün gbaska güzellik merkezine gittim o az bir derece ile yaptı bugün iyi ilk önce gittiğim yer gibi yapmadı o yüzden şişlik bugün inmiş hicbişey yok
ve sakal gibi gelen kıllar incelmişti ama diğerleri sanki daha çok geldi gözüme yapmaya başlamadan önce az kısaydı
Anladım geçmiş olsun umarım en kısa sürede biter🤲🏽ben de yaptırmayı düşünüyorum da işe gittigim için sıkıntı olur diye düşündüm yüzü çok morartiyor diye duymustum
Teşekkürler. Yok ya ilk 3 gün maskeyle geçiştir sonra çıkar. Hicbir şey belli olmuyor. Yaptığında yaz ben de bileyim olur mu
Buarada dışarıya çok çıkan biriysen yazın başlama soğuk havalarda başlat ben 2. Seansi da yaptım 3. Seansi havalar soğuyunca başlarım araya zaman girsinki gözenekler açılmasın dinlensin yüzüm. Bu lazer gibi değil inceldi mi eski haline dönmüyor bitti mi bitiyor yani tekrar çıkmaz
Anladım başlarsam kışın başlarım ben de. hergun disaridayim o yüzden sordum teşekkür ederim 🙏
Rica ederim 🙏
Siz de gittiniz mi iğneleye memnun musunuz
@Hayal_dir_hayal 6 Mayıs'ta 2. Seansimi da yaptım şu an gayet iyi
Merhabalar 3. İğneli epilasyonu yaptım tam 22 gün sonra. 2. seanstan sonra baya bir fark var yapılan yerler bitti mi derseniz hayır bitmedi aksine inceldi tek tük çıkmayan var tabi ama çıkanlar da ince bir iki siyah var ama erkek sakalı gibi değil son demlerini yaşıyorlar gibi çıkıyorlar:) önceden sertti şimdi de siyah var ama dokunduğunda yumuşak sert değil ince yavaş yavaş incelip bitecek gibi bakalım artık. şu an 3. seansı yaptım ve bakalım kaç seans daha gideceğim
Pardon nerede başladınız
Güzellik merkezinde
Hangi şehirde öğrenebilir miyim
Şehir önemli mi her yerde var
Her şehirde aynı kişi mi yapıyor?
Benim bulunduğum şehir sizden uzaksa oraya mı geleceksin hayret bişey
Hem kişinin iyi olup olmadığını belirtmedimki ben iğneli epilasyondan bahsettim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!