Öncelikle zayıflıgi yakişanlari tenzih ediyorum ama Bir Erkek olarak zayıf dan kaçıyorum. Şimdiki bayanlarımız zayıflıcam ya da zayıflayinca güzelleşecegim sanıyor fakat yüzünün feri rengi solmuş bir gül GİBİ görünüyor haberi yok.. ve daha ötesi iskeleti sistemindeki kemikleri sayılıyor.. yanlış anlamayın ama her ne kadar zayıfım güzelim edasina düşenler icin şunu soylicem uzaktan sanki hastalığa yakalanmışda zayıflamış gibi duruyorsunuz haberiniz olsun..
Ben genellikle vücudu ile orantılı hatları olan kişileri beğeniyorum. Yani büyük göğüs , dolgun kalça vs gibi değil de bir bütün olarak bakıldığı zaman uyumlu olanı tercih ediyorum.
Ben abartılı şeyleri sevmiyorum, mesela abartılı göğüs popo vs millet seviyor biliyorum ama bana nedense kötü geliyor. Zayıflık zariflik daha hoş değil mi
Sağ tarafta ki daha ilgi cekici tabiki, ancak sol tarafta olanın arkasında ne tür bir hazine var bilemeyiz , tamamen sürpriz yumurta, benim ilgimi soldaki de çekiyor dogrusu :)
Yav butun derdin o zaten, kendin de oyle oldugun icin fotografa yapilan her turlu yorumu ustune alınıyorsun. Gayet de icine cekiyor sadece icine cekmekle kalmiyor ayni zamanda kalcasini geride tutarak oldugundan daha zayif görünmeye calisiyor. Bir de kardeşim su kiloda birinin gobegi olur zaten, anlamak icin cok da zeki olmaya gerek yok.
Üstüme alınma gibi bir derdim yok sadece yaptığın tesbitin yanlış benimde bu tip göbeğimin olduğunu söylüyorum ama nerenden anlıyorsun orasını bilmiyorum işte 😂
Böyle balık etli olsun vurdukmu sesi duymak istiyorum 🤣🤣🤣
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Şu an o kadar azginim ki kim olsa yalamadik yerini birakmam. Uzun zamandir bu kadar istekli olmamistim ve isyekliyken yalamayi cok severim. Zayif ya da dolgun, onemli olan orantili olmasi
Şimdi bunun ile zayıflık veya kilolu olma kıyasına gitmek mantıksız olur. Bu görselde hatlar belirgin kilolu değil bu. Hatlar belirgin olduktan sonra 50-60kg arası her kadın gözle görülür şekilde diğerlerinden farklı duruyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tam benim kalemim. Onu duvardan duvara çarparım pinpon topu gibi. Süt beyaz teninde uykuya dalar, göğüslerinde uyurum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Beli içine çekmiş de göbek var ama baya belli top gibi😅 bi de eller çok kaba ya o ne öyle
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır ya aşırı dolgun, şu an vücudu sıkı görünüyor ama yarın ordan burdan sarkmaya başlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ya kesinlikle haklısn, bu kız zayıf değil, ben de böyleyim ve hafif kilolu sınıfına girer bu, senin dediğin doğru baksan sorsan her erkek Şeyma Subaşı gibi ince kadınlara hayran ama aslında tam bu fotodaki kadınları beğeniyor