Buraya makyajsız efektsiz fotoğraf atsa bir kız idare eder normalsin bilmem ne gibi şeyler yazar erkekler ama makyajlı efektli atınca herkes çok güzel falan der sizce erkeklerin güzellik anlayışı çekicilik mi?
Hayır bence güzellik algısı benim için oldukça kapsamlı ve geniş Bir bir kadında güzel gelebilir bir erkekte güzel gelebilir bir çiçek`te doğayı seyretmek olsun evreni düşünmek bile bana çok güzel gelir tonca galaksi ve yıldızlar ve dahası belki demek istediğimi anlamaya bilirsin güzellik anlayışı sadece insanlara özgü değil benim için tabi insandan insana değişiyor algı olarak hayata bakış açına bağlı o kadar güzel çekici ve müthiş şeyler var ki bilmediğimiz özellikle dünyanın kendisi sürprizler dolu ve bir o kadar cezbedici
Bence evet. Güzel olup da farkında olmayan bir kız için maalesef yollar kapalıdır. Fakat kendini göstermeyi bilen giyimiyle makyajıyla öne çıkan ve tipi ortalama bir kız bile olsa o bence onu çekici kılar. Kadınları çekici kılan en önemli şey ise kesinlikle jest ve mimikleridir. Ortak güzellik anlayışına uymasın hiç önemli değil bir kadının mimikleri konuşması hoş gelirse o bile aşık olmak için yeterlidir.
1 aç erkek ki bu erkeğe bile yürüyecek sapıklıktadır 2 normal erkek 3 doymuş erkek. Bu erkek görmüş geçirmiş bazı şeylere doymuş kişidir. Eğitimli işinde gücünde kişidir.
Yorumlarda dikkat edeceğin sadece bu erkek olmalıdır.
Yorumu yapana bali makyajsız bir kıza hoşsun diye bir yorum yaptıysan makyajlı haliyle de daha bi seksi olmuşsun niye derim tabii bu bir örnekti yapılan makyaj Ağa makyajsız halini giyimine kuşamına göre bir yorumlar değişir
Benim güzellik anlayışım söyleyeyim. Keisnlike 1.70 boy olacak ince bel , geniş kalça (çokta abartılı değil), tabi yüz güzelliği ve saçlar canlı ve bakımlı olacak. Ayrıca sarışın kadınlara bayılırım.