Tamamen piecer ına bağlı bir durum. Evet nipple sinir uçlarının yoğun olduğu bir bölge olsada doğru şekilde delindiğinde ve zaten bölge yağ dokuyu fazlasıyla bulundurduğu için ortalama bir piercing acısı (septum, nostril, helix) gibi 4/10 civarında olur. Emzirme vs gibi durumlarda oraya takılan bar süt çıkışı sağlayan kanalı genişlettği için daha fazla süt gelmesini bile sağlar. Bakım aşamasında fazla oynatma ve temiz tut. Mümkünse ilk 2 ay sütyen vs giyerek üzerine baskı uygulama. Bence aşırı seksi duruyor. Bende yaptırmak istiyorum
güzel duruyo ama meme ucu çok çok hassas bir bölge. kime delsem geri çekmeye çalışıyo kendini yani acı yüksek. ama tabi bi anlık dayanılır ne olacak, yaptıracaksan çok güzel bir yere yaptırmalısın İstanbuldaysan ipek göçer olabilir mesela youtube kanalı da var bakabilirsin:)
Sen yanıtlara bakma. Eğer istiyorsan git yaptır. Kimse kimsenin seçimlerine karışamaz. Yok emzirmekmiş yok çirkinmiş bilmem ne. İyileşme sürecinde çok dokunmayıp dikkat edersen hiç sorun olmaz. Ve bence gayet seksi duruyor, çirkin diyenlere aldırış etme <3
Şahsen sevmiyorum Yapınca pişman mi olursun yoksa memnun mu kalırsın bilemem yaptıran kişilerin fikirleri daha doğru olur o konu da Ama bana çok sağlıklı gibi gelmiyor yine de kişinin kendi tercihidir kendi zevkidir
Hoşunuza gider mi? "25 cm boy 4 cm kalınlığı var " Şu iki yazı arasın da ki fark var mı? Nasıl ki bir Kadına bu şekil de yazıldığın da hoş bir anlam ifade etmiyor ise benim için de hoşunuza gider mi gitmiyor. Kendi tercihi kendi bedeni yabancılar. İnsanların hayatı benim hayatım ile bir olmadığı sürece 🤐
Anlamıyor isen o senin problemin benim ile muhatap olma kardeşim kendi hayatın da kendi tercihini veremiyecek kadar düşük seviyede ki biri. İle benim işim olmaz terbiyesiz
bakımı ile uğraşacaksın, iyi bir piercing takman lazım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Görünüş olarak itici gelebilir.. ama yan etkileri var mi diye hiç fikrim yok. Bir de ileride anne olmaya düşünüyorsan emzirmek konusunda etkisi var olduğunu düşünüyorum.