+1 yılkardeşim de aynı problemi yaşıyordu. 22 yaşına girmek üzere ve lekelerinden yeni kurtuldu. bir sürü yöntem denedi. sabunlar, losyonlar, ilaçlar, temizleyiciler... bu tecrübelerinden yola çıkarak sana tavsiyelerim şunlar, yüzüne peeling yapma. peeling sivilcelerin yayılmasına neden oluyor. her gün duyduğun yeni bir ürünü denemek için can atma. bir ürün zaten kısa bir sürede etki etmiyor. etkisini görmek için bir süre kullanman gerek. kozmetik olmayan bir yüz temizleyici alıp günlük olarak yüzünü temizleyiciyle yıkamalısın. şişenin arka tarafı, alt bölümünde ilaç sanayi. tr gibi bir şey yazmalı. kozmetik aş. yazısını görürsen uzak dur. sabret ve kafana takma. inan zamanla geçiyor. kardeşimin gitmediği güzellik merkezi, doktor kalmadı. hangi arkadaşı ne önerirse, internetten hangi ürünü gördüyse alıp kullandı. bir güzellik merkezi, sırf para için, lekelere ve sivilcelere iyi geldiğini iddia ettiği dermapen uygulaması yaptı. sonuç olarak hala yenileri çıkıyordu ve eski lekeler sanki geri dönüyordu. açıklama olarak da, ama onlar aktif sivilce, biz eski lekeleri yok etmeye uğraştık ama neden olmadıki dendi. en son, isterse böyle kalsın yeter, dedi. dermatolog olan doktor, peeling yapmamasını söylemişti. o da yalnızca yüz temizleyici bir ürün kullandı. birkaç ayda geçti, şu an lekeleri yok.
18 Yorumla
Soran+1 yılLekeleri bu kadar yoğun muydu peki ve hala sivilceleri var mı
Ben de ne dense deniyorum ama umudum kalmadı artık geçeceğine dair
Sadece temizlemeyle geçeceğine de hiç inancım yok
Peeling kullanmıyorum aklımda olsun kullanmam bundan sonra da zaten
Bu zamana kadar hep geçer dedim takmadım da ama artık 5-6 yıldır geçmemesi can sıkıyor
Sivilceler geçse lekelerin geçeceğinin garantisi yok ne bileyim sıkıntı bayağı ya- +1 yıl
Evet geçti ve bu kadar yoğundu hatta daha fazlaydı. Temizleyici geçirir demiyorum zaten. Cildini kendi haline bırak ve temiz tut. Henüz ergenlik çağın geçmiş değil.
Soran+1 yılHiçbir şey yapmayayım yani sadece sabah akşam temizleyici o kadar
- +1 yıl
Evet. Akşamları da istersen temizleyici bir tonikle silebilir ve nemlendirici ile nemlendirmelisin. Kapatmak için makyaj yapma. Cildin nefes alsın. Kendi haline bırakki dengesini bulsun.
- +1 yıl
Cildine uygun ürünler seç ve kozmetikten uzak dur.
Soran+1 yılNemlendirici konusunda da bilgim yok hani cilt yağlı ya nemlendirici daha çok sivilceyi tetikler gibi düşünüyodum hep
Ben de yapmak istemiyorum ama haftada 1-2 kere de olsa kapatıcam yani başka çare yok rahatsız ediyor beni
- +1 yıl
hayır, her cildin nemlenmeye ihtiyacı var. sadece senin daha az miktarda kullanman gerekiyor. cilt tipine uygun krem seçmelisin. en basiti, internette hangi cilt tipine sahip olduğunu anlayabileceğin mini testler oluyor. onlara bakabilirsin.
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılBak güzel kardeşim, ben polikistik over hastasıyım adetlerim geç geldiği zaman yüzüm aknelerle doluyor, bunun sebebi bağışıklık;alt üst olan dengeyi dışarıya pisliği atarak düzeltmeye çalışıyor. Öncelikle beden temizliği şart, bende yapmaya başlayacağım.
1) melatoninin salgılandığı zamanlar uykuda ol
23-05 bu saatler uyumaya özen göster.
2) paketli, işlenmiş her türlü gıdadan uzak dur
3) havanın en temiz olduğu vakitler👉imsak girince, o havayı içine çek.
4) hergün yürü temiz havada haftada bir iki kere çıplak ayak toprakta yürü.
5) az ye midenin üçte biri dolsun.
6) akşam yediden sonra midene bir şey girmesin
7) sabah dokuzdan önce kahvaltı yap
8) haftada iki kere oruç tut
9) strsten uzak dur
10) doktorun verdiği kremleri sür.21 Yorumla
Soran+1 yılBu yüzümden dolayı ve yüzdeki hafif tüylenmeden dolayı bende şüphelenmiştim acaba bende de polikistik over mı var diye cildiyeye sordum bir hastalıktan vs kaynaklanıyor olabilir mi diye hayır demişti ilaç tedavisine başlattı bir ay sonra bıraktım ağır bir ilaç olduğundan ve süreç zor geçeceğinden dolayı
Yani ilaç dışında başka bir çözüm yolu arıyorum ama bulamıyorum :(
Uykuya hiç dikkat etmiyorum o da önemli
Abur cubur tüketebiliyroum ara ara
Toprağı nerde bulucaz ki şehirlerde 🥲
Yeme konusunda çok yiyen biri değilim ve aşırı zayıf olduğum için yemek istiyorum yani kilo alsam iyi olur kemiklerim meydanda artık nerdeyse
Akşam yemeklerinin genelde 7den sonra yenmesi…
Gece acıkmaz mı insan o saatte yese bir daha yemek ister
Sabah 9dan önce uyanmak için bir sebebim olmalı
Senin bu dediklerin yapılsa çok sağlıklı olunur da işte yapması zor..
Teşekkür ederim tavsiyeler için
Zararlı ve sentetik yiyecekler yendiğimizde ve sık yemek yediğimizde hasımsızlıklardan dolayı vücutta metabolik atıklar oluşur. Karaciğer onları nötralize edemez ve böbrek de dışarıya atamaz bazı insnlarda bu atıklar cilt vasıtayla atılır. Sivilce ve çıban zararlı yağlar doğal yumuşak metabolik atıklar atılır. Eğer atılmazsa o yağlar damarlarda birikir ve tıkanır bu daha kötüdür. Karaciğer ve böbrek nedeni. Önce nedenini Nedn olduğunu bilmen lazım ki yazdım Eğer hastalığın iç nedenini bilmeyip yüzeysel tedavi edersen tekrar yeniler yemek içme en zor şeydir fakat onu düzeltmeden tekrar yineleyecektir kendini. Kitaptan yazdım Aidin Salih son söz 1
Uygulayıp uygulamamak sana kalmış 🤞🏻116 Yorumla
Soran+1 yılÇok lanet bir şey ya evet dediğin gibi olabilir ama düşünüyorum metabolizmam yavaş mı diye hani kilo da alan biri değilim ama yine de bilemem belki metobalizma yavaştır. Teşekkür ederm dediğin gibidir muhtemelen ben kremlerle solüsyonlarla geçirmeye çalışsam da içte sıkıntı varsa en fazla geçici çözüm üretmiş olurum
- +1 yıl
Buraya eig bırakıyorsun
- +1 yıl
Evet Benim
Soran+1 yıl@Dördüncümurat4 neden
Soran+1 yılAynen ya 😂
- +1 yıl
Ben öyle istiyorum çünkü
Soran+1 yıl@Dördüncümurat4 ben istemiyorum
- +1 yıl
İyi buraya eig vermezsen inşallah yüzün daha kötü olur 👍 ve benim dualarım kabul olur
Soran+1 yıl@Dördüncümurat4 neden kötü bir dilekte bulunuyosun anlamadım bir sürü görüş var ilgilenenler var o kadar ben burada uzun uzun yazmıştım cevap verilmek zorunda değil ama diğer üyelerle olan konuşmalarıma bakarsan anlarsın
- +1 yıl
Ben dedim diyeceğimi 🤔😇
Soran+1 yıl@Dördüncümurat4 iyi tamam geçmesin zaten fondötenler ne güne duruyor
- +1 yıl
boş ver ben söylediğimi geri alıyorum.. her şey gönlünüzce olsun 🙏
Soran+1 yılBu hesapta sana mı ait?
- +1 yıl
Hayır saçmalama 🙃
Soran+1 yıl@Dördüncümurat4 aynennn
+1 yılAkne sabunu ya da doğal bittim sabunu kullan yasadifin şehri şöyle yolluyayim isme TLF gerek yok.. bana dua et yeter kendi üretimimiz ya da İstanbul'da yaşıyorsan bayimiz var alabilirsin doğal faydalı.. lazer ve diğerleri baya tahriş eder. Doğal urunler geçer bir süre acı ekşi tuzlu yeme özelliklede çekirdek hormonlarda baktır. Ama en önemli seni seven böyle sevsin çirkin Kadın yoktur bakımsız kadın vardır gecmis olsun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
intihapli sivilceler tekrar patlak vermis o kotu iste bitsede izi kalir kac yasindasin bilmiyorum ama ergenlik sivilcesi ise elleme patlatma kendiliginden gececek bol sıvı tuket yag tüketimini azalt ozellikle trans yağdan uzak dur hergun yuzunu temizlemeyi ihmal etme kozmetik urunleri ( makyaj malzamaleri) kullanma gunese cikmadan spf si yuksek gunes kremi kullan dogal olmasina az kimyasal icermesi önemli.
sana bir tavsiyem daha var bal tarçın ve limon maskesi yap evde onu haftada iki kez kullan. Bıttım sabunu ama marka olan degil dogal olandan kullan hergun sabah kalktigin zaman bu sabunla cildini yıka sivilceler kuruyarak yok olacaktır23 Yorumla
Soran+1 yılKızarıklıklar hiç geçmiyor zaten izler hep var 20 yaşına girdim ama hala devam ediyolar. İltihaplı sivilce artık patlayacak dereceye geldiğinde sıkabiliyorum. Bu yaşıma kadar hiç kozmetik ürün kullanmadım ama ara ara kullanıyorum artık rahatsız ediyor izler. Ara ara abur cubur tüketebiliyorum onun dışında sabah akşam jelle yüzümü temizliyorum ve akneyi önleyen iki krem var onları kullanıyorum ama fayda etmiyor 4 aydır.
Artık ne yapsam da umudum kalmadı cikdiyeye gidiyorum ruakutam veriyor ama ilaç kullanmak istemiyorum cidden sıkıldım artık ağlıcan geçmiyorlar
Soran+1 yılAnladım peki teşekkür ederim
Bir an önce doktora görünmeni tavsiye ederim. ek olarak makyaj yapıyorsan bırak yüzüne güneş koruyucu haricinde bir şey kullanmamaya özen göster ama güneş korucuyu ihmal etme yaz kış farketmeksizin kullan bu sorun güneş yanılkarından dolayı da meydana gelmiş olabilir. dediğim doktora görünmeyi ihmal etme takliller ve tehşisler sonucunda uygulayacağı tedavi cildin daha çabuk düzelmesine ve kalıcı bir tadevi sağlıyacağını unutma.
14 Yorumla
Soran+1 yıl5-6 yıldır geçmiyor ve gittiğim cildiyeye hep krem ya da solüsyonlar verdi geçici çözümden başka işe yaramadı hep tekrarladı. En son doktor bir ilaç verdi ama ilaç ağır ve hasar bırakan bir ilaç olduğu için kullanmak istemedim. Bu zamana kadar hiç makyaj yapan biri de değildim. Ama artık rahatsız ettiği için kapatıcı vs kullanabiliyorum ://
Soran+1 yılPeki teşekkürler
- Cilt Bakım konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılŞunu söyleyebilirim senin için: Akne çok ciddi ve iltihaplı bir boyutta olduğu için, cilt doktoruna git. Bazı vakalarda ev yapımı karışımlar veya alınan jeller sadece ters etki yapabilir. Bende 25 yaşındayım ve hala sivilcem çıkıyor. Bir gün tamamen geçeceğini asla düşünmüyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılDoktor ilaç tedavisi başlattı ama 1 ay sonra bıraktım iç organların sağlığı daha önemli verdiği ilaç çok ağır ve hasarı, yan etkileri fazla olan bir ilaç eczacı bile asla tavsiye etmiyorum kemik iliğine kadar işliyor iç organları yoruyor dedi. Hem de çok zorlu bir süreç psikolojik açıdan da bilmiyorum ilaç dışında başka bir yol bulmaya çalışıyorum. Bana da öyle geliyor artık umudum kalmadı hiç geçeceğine dair
Ben ne yapsam geçmiyordu açıkçası. Doktora gittim bi jel bi krem verdi kullandım gerçekten harika bir etkisi oldu, lekeden flan eser yok. Sen de hastaneye git, ama doktorları da araştır, bazıları bir sürü antibiyotik veriyo, krem flna hiç etkisi olmuyo.
112 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya kremler hiç işe yaramıyor çünkü deri altı sivilceler bunlar en son doktor ilaç vermişti ama ilaç kullanamam o süreç çok zorlar beni
İlaç dışında başka bir yol bulmaya çalışıyorum keşke olsa- +1 yıl
@Alminasel hatırlamıyorum. Zaten vücut ve sivilce fark eder bu yüzden lütfen hastaneye git. En iyisini doktor bilir. Etrafındaki kişilerin tavsiyeleri ve ilaçları daha da kötü etkileyebilir.
Soran+1 yılSevindim adına ne güzel kurtulmuşsun
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Umarım sen de kurtulursun bian önce. Ama lütfen etrafındaki insanların o karışım veya önerilerini dinleme çünkü etkisi kötü olabilir. Senin vücudunun yapısı farklı çünkü, kullandığın kozmetiklere de dikkat et, kaliteli ve yüz yapına uygun olmalı, yağlı, kuru, karma gibi. Gittiğin doktoru da araştır, dediğim gibi bazıları birsüru saçma sapan ilaç antibiyotik veriyo ama boş yanj işe yaramıyo flsn. Umarım senin için en iyisi olur:).
Soran+1 yılUmarım. Kozmetik ürünleri kullanmazdım bu zamana kadar ama artık rahatsız ettiği için kapatıyorum mecburen. Doktorun önerdiği tedavinin sonucunda güzel bir cilde sahip olabilirim fakat ilaç kullanmak istemiyorum çok ağır ilaçlar süreç zorlu geçecek biliyorum. İlaç dışında atlatmak istiyorum kalıcı çözüm olmasa dahi razıyım sürekli de kullanırım ama yeter ki geçsin dediğin gibi tekrar bir cildiyeyle görüşmem gerek teşekkür ederim
- +1 yıl
Doktorum bana bi de antibiyotik vermişti bir de krem+jel. İlaç kullanmalıyız maalesef bazı ilaçlar bizi kurtarıyor, sivilceler de olduğu gibi. Benim ilaçlarım da ağırdı ama doktor ince bir katman sür diyordu bide ilaçlarımı kullandıktan sonra sırtım da sivilce çıkıyordu ama ellemedikten sonra sorun olmuyordu sonuçta vücudun kirleri çıkarma yöntemleri böyle her ne kadar rahatsızlık verse de. Senin için kullandığım ilaçı araştıracağım belki bir yardımım dokunur tabi bunu ayrıca doktorla da görüşmelisin.
- +1 yıl
@Alminasel Erıtretın 30 gr jel, tetradox kapsül, oxımın jel 25 gr. Bi gece bi jeli diğer gece de diğer jeli kullanıyordum. Doktoruna danışarak kullan lütfen.
Soran+1 yılAntibiyotiğe de okyim ama zoretanin türevi ilaçlar çok sıkıntı cildi kurutuyor ağda vs sıkıntı bi de o yüzden hiç kullanmak istemiyorum. Dediğin ilaçları da doktora gittiğimde sorayım sağ ol 🌸☺️
+1 yılKardeşim benim. Yüzüm sneşn kinden farksız Dı acnegen rakutan diye ilaç kullandım çok şükür şimdi çok güzel yalnız sakıncalı Bi ilac her ay düzenli kan vermen gerek detaylı bilgi istersen yaz bana hatırladım kadar yan etkileri anlatırım kardeş ama kullanmaya değer
13 Yorumla
Soran+1 yılBana da doktor o ilaçtan verdi ama eczacı çok hasar bırakıyor dedi organlara kemik iliğine kadar işler dedi ben de 1 ay kullandıktan sonra bıraktım. Yan etkileri ağır oluyor sanırım ben çok kullanmadığım için yaşamadım ama sen kaç yaşında kullanmıştın bi de kışın mı kullandın
- +1 yıl
Kardeş yani onları göze alacaksın mecbur 6 ay kullandım her ay kan verdim düzenli yaz Dı
Soran+1 yılİz falan yok mu şimdi hangi ay olduğunu hatırlıyor musun
görsel açıdan bir kaç şey paylaşıcaktım ancak xper nedeniyle izin verilmiyor. 'kuru şap taşı nedir. nasıl kullanılır' şeklinde google'dan aratırsan hem bilgilere hem görsellere ulaşırsın. uzun süreli bir kullanımla bir şey kalmaz. bende bir kaç tane vardı kısa bir terapi ile şimdi yılda bir ya da iki tane olur. oda çok süre durmaz ortadan kaybolur. sende yoğun görünüyor uzun süre şart belki arada bırakıp cildine mola verdirmen gerekebilir. bu esnada mastürbasyondan uzak olmak düzelmeyi hızlandırır. araştırmalarını yaparak başlaya bilirsin. önceleri heryerde kullanılıyordu. şimdilerde bakım merkezlerinde aynı ürünü birden çok kişide kullanılması sebebiyle yasaklandı. satıldığı yerleri araştırarak elde edebilirsin. öncelik sanal mağazalar.
18 Yorumla
Soran+1 yılNeden yasaklandı peki
Soran+1 yılMastürbasyon etkiliyor mu
- +1 yıl
aynı ürünü birden çok kişinin cildine uygulanması ile bulaşıcı hastalık riski oluşturması sebebiyle. satışı kişiye özel olması sebebiyle serbest. ancak toplu bakım merkezlerinde kullanımı yasak. mastürbasyon etki bakımından ilk sırada yer alıyor. ikinci sırayı yağlı gıdalar özellikle kuru yemişler. (ceviz, yer fıstığı, antep fıstığı, ayçekirdeği, kabak çekirdeği v. s.)
Soran+1 yılKuruyemişte mi etkiliyor o kadar ya ne diyeyim ki besin çok önemli o zaman onlardan da faydalanamıcaz en iyisi cildiyeyle görüşmek bu tavsiyeye de o şekilde başlamak
Soran+1 yılAnladım yani herkes bir şey kullanmamı söylüyor ama ben ne yapacağımı bilmiyorum tavsiye için teşekkür ederm
Soran+1 yılTamamdır araştıracağım
+1 yılMerhaba 👋 yüzün çok fena 🙁
Burada alacağın en büyük tavsiye..
Ciddiye doktoruna görünmek olacaktır..
Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısın..
Ama öncelikle doktor kontrolü şart18 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba evet öyle :(
Defalarca cildiyeye gittim ama kremler solüsyonlar hep geçici çözümden ileri gidemedi
En son ilaç tedavisine başlattı fakat 1aydan sonra bıraktım hem zorlu bir süreç olacağı için hem de hasarı ve yan etkileri fazla olduğundan kullanmak istemedim
Beslenme yönünden dikkat eden biri de değilim maalesef o ilacı kullanırken iyi beslenmek gerek ki beslenmeye dikkat etsem dahi eczacı hiç önermedi kemik iliklerine kadar işleyen çok tehlikeli ilaç grupları olduğunu söyledi :/- +1 yıl
O zaman yeme içmene dikkat etmen lazım
Soran+1 yılEvet ama sırf beslenmeyle de olacak bir şey değil sanırım geçene kadar bekleyeceğim artık kapatıcılarla fondötenlerle :((
- +1 yıl
Yaşın fazla büyük değil.. 20 ye kadar bitmiş olması lazımdı ama sende uzun sürmüş.. bi kaç yıla bir şey kalmaz
Soran+1 yılEvet belki kalmaz ama birkaç yıl çok uzun hadi diyelim bekledim izlerin kalma ihtimali var o sıkıntı :(
- +1 yıl
Hepimiz o yollardan geçtik 🤷🏻♀️
Soran+1 yılBu kadar kötü müydü ama
- +1 yıl
Bu kadar değildi
+1 yılÖncelikle cildyeye gitmen gerekir ilac kullanmak istemesende kullanman lazım yukarıdaki resimlerine göre ayrıca kesinlikle de cips, kızartma ve Çiğdem yemeyeceksin
12 Yorumla
Soran+1 yılYa vereceği ilaç çok tehlikeli ve karaciğeri yoran bir ilaç ve bu dönemde ağda vs yapılmaması gerekiyor benim için sıkıntı olur başka türlü de nasıl geçer bilmşyorum
Soran+1 yılDediğin gibi beslenmeye de dikkat etmek gerek
Bence bir cildiyeye görünün, bunların daha beteri arkadaşımda vardı geçti düzenli tedavi ile, özellikle yanak bölgesinde. Karaciğerinizde sıkıntı vardır büyük ihtimal.
111 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum. Cildiyeye gittim ama ilaç tedavisine başlayalım dedi ilaç kullanmak istemiyroum ilaç dışında da nasıl geçer bilmiyorum artık geçsin istiyorum ya :(
Soran+1 yılCanım cildimden daha kıymetli ondan kullanmak istemiyorum zaten :D organlara çok hasarı var tehlikeli bir ilaç
Soran+1 yılİşte öyle bir şey de olabilir ama ilaç tedavisine başlarsam karaciğeri ve diğer organları yoracak bir ilaç bu bi de bağışıklığı kuvvetli olan biri değilim şu an gencim hadi neyse de ilerde çekerim cefasını diye korkuyorum. Hani son çare ilaçsa belki teslim olurum en son ama ilaç dışında hiç mi geçmez bu sorunu yaşayan insanlar ilaç tedavisiyle mi atlatıyor sadece
Soran+1 yılBu durum beni üzüyor çok korkuyorum hasar bırakacak çünkü bi de o süreç çok zor deri bayağı inceliyor falan
Soran+1 yılAylarca kullanmış olucam işte bu ilacı eczacı hiç önermem dedi o yüzden aklımda öyle kalmıs
Soran+1 yıl:(( Teşekkür ederim
21 yaşındayım. Cigerlerimden kaynaklı sorun oldugu için son zamanlarda cildim daha da kötüleşti cildiyeye gittim krem kullandım fakat krem kullandığım zamanlarda hafif azalttı krem bitince tekrar aynı oldu. Şimdi sabah akşam sadece deniz suyu ile yüzümü yıkıyorum ve makyaj başka hiçbir şey kullanmıyorum. Gerçekten azaldığını fark ediyorum. Deniz suyu kurutuyor ve azaltıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılCildiye krem verdiyse çok deri altı olan çok zorlu sivilceler değil demek ki ben de krem kullandım da hep geçici çözüm oldu. En son ilaç verdi de ilaç kullanmak istemiyorum. Nasıl geçecek hiç bilmşyorum
Soran+1 yıl5-6 senedir var sivilcelerim makyaj hiç yapmazdım ama bu sene ara ara yapabiliyorum artık kapatıcı falan rahatsız ediyor çünkü
+1 yılHemen dermatologa bende de bu sorun vardı, aknetrent verdi cildimi mahvetti sandım 7 ay sonra ne siyah noktam kaldı ne de sivilcelerim. şu an sadece gözenek görünümü kaldı o da problem edilecek bir şey değil o kadar sivilceden, siyah noktadan , akneden sonra😉
15 Yorumla
Soran+1 yılBana da zoretanin verdi dediğin ilaçla çok benzer ilaçlar evet ilk çok fazla sivilce falan çıkıyor ama sonra bebek gibi oluyor cildin. Fakat karaciğeri çok yoran ve hasar veren bir ilaç olduğu için kullanmaya çekiniyorum sen hangi ayda kullanmaya başlamıştın kışın mı
- +1 yıl
Evet Haziran'da gittim Ekim'de gel dedi , kışın kullandım güneş kremi olmadan dışarı çıkmadım. Dudaklarımı etkilediği için bol bol su içtim ve gerçekten sabrımın sonunu fazlasıyla aldım.
Soran+1 yılZor değil miydi peki süreç nasıl dayandın nemlendirici kremler falan tüylenme yapmadı mı
Bi de ağda işini nasıl hallettin- +1 yıl
Çok zordu fazlasıyla tüylenme oldu.
Epilatorle idare ettim.
1 yıl sonrada lazer epilasyona geçtim - +1 yıl
21 evet tüm vücut+yüz
+1 yılBol su iç , güneşten koru , ergenlik dönemi bitirmediği için çıkıyor ya da genetik yatkınlık , lekeler için madecasol al eczaneden dikkatli kullan deriyi inceltiyor
17 Yorumla
Soran+1 yılErgenlik nereye kadar sürecek ki daha 20 oldum ya :( deriyi inceltiyorsa kafama göre kullanmasam iyi olur
- +1 yıl
Deriyi inceltir üst deriyi atar , bıyığına kullandın ağda yaptırıyorsan sıkıntı onun için dedim , ergenlik şimdilerde 12-20 yaş arası. Birden ergenlik döneminden çıkamazsın yavaşça , sabret , genetikte olabilir
- +1 yıl
Dermatoloğa gidebilirsiniz
Soran+1 yılEvet ağda sıkıntı oluşturur deri kalkabilir ondan korktuğum için kullanmayayım dedim
Cildiye ruakutam veriyor ama çok tehlikeli bir ilaç
İlaç kullanmak istemiyorum 5-6 senedir sivilcelerim var geçer diye bekledim ama geçmiyor- +1 yıl
Sivilceni unuttuğun an geçer , iyi bir güzellik merkezine gidip yüzünüzü yenilettirebilirsiniz , bir sürü tavsiye sundum gerisi siz de
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Haftada üç gün kelle paça çorbası iç, icemiyorsan içinde tüm tip serisi olan kolajen alıp kullan iki üç ay sonra belki faydasını görürsün
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılÇevrende var mıydı aynı sorunu olan
Soran+1 yılİşe yarıyor mu yani
+1 yılCilt bakımı na gittim bı kaç seans çok iyi geldi ve orada bana ozonlu sabun ve nemlendirici Krem önerdiler su an kullanıyorum ve iyi geliyor
116 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar kötü müydü peki bi de tekrarlamaz mı bakıma gidince
- +1 yıl
Bu kadar degil ama baya kötüydü
- +1 yıl
Aslında en az yedi seans gitmek gerekiyor daha doğrusu senin cildin belirliyor bu seans suresini düzelinceye kadar gidersin ben on günde bir gidiyordum ozon terapisi görüyordum eger hormon bozukluğu varsa tekrarlar o durumda garanti vermezler sana
Soran+1 yılAnladım memnun kaldın yani
- +1 yıl
Evet ama cildiye ye git bence çünkü seninki baya ileri derecede cildiye tahlillerini yapıp altı aylık bir tedavi uyguluyor ve sonuç bebek gibi bir cilt tâbi bu süreç biraz sıkıntılı
Soran+1 yılEvet bana öyle bir tedavi başlattı zaten ama bir ay sonra bıraktım hem süreç sıkıntılı hem de ilacın hasarı ve yan etkileri fazla :( kıl tüy işleri de sıkıntı
- +1 yıl
Evet baya hasar veriyor biliyorum arkadaşım da aynı tedaviyi görüyor oda 20 yaşında
Soran+1 yılKaçıncı ayında peki
- +1 yıl
Galiba iki ya da üç
Soran+1 yılPeki kusma oldu mu cildinde çok sivilce çıktı mı
O süreçte kıl tüy alma işlemleri de sıkıntı ya nasıl hallediyor- +1 yıl
Dudakları felan mahvoldu cildi de öyle ama daha fazla bilmiyorum istersen sorabilirim
Soran+1 yılYa çok iyi olur ben korkuyorum bayağı bu ilaçtan :(
- +1 yıl
Tamam kendisi mesai arkadaşım yarın görüşünce buraya yazarım
Soran+1 yılPeki teşekkürler 🌸
- +1 yıl
Rica ederim
cildiyeye git roauccutune, zoretanin gibi krem ya da ilaç tedavisi uygulanır, kaliteli biryere git tabi , basından savmasınlar seni.
11 Yorumla
Soran+1 yılİyi bir yere gittim ve bana en son zoretanin verdi 1 ay kullanıp bıraktım çünkü hasarı çok büyük ve kullanım süreci zor ilaçlar o yüzden kullanmak istemiyorum:(
Sivilce problemi nadir yaşıyorum, bunun için cildiyeye görünebilirsin.
15 Yorumla
Soran+1 yılCildiye ilaç tedavisi önerdi ama ilaç kullanmak istemiyroum başka bir çözüm yolu arıyorum :((
- +1 yıl
Gorseldekileri ilaç tedavisi dışında düzeltmek pek mümkün değil ama. Lisede bir arkadaş vardı onunda çok fazlaydı cildiyeye gitti önce sivilceleri kusturdular daha çok sivilcelendi ve olan sivilceleri de büyüdü bir süre sonra yüzünde sivilceden eser kalmamıştı fakat bunun tek sorunu kullanmayı bıraktığında tekrarlanıyor sivilceler.
Soran+1 yılEvet o da sıkıntı kiminde hiç çıkmıyor kiminde tekrarlıyor. Dermapen gibi işlemler işe yaramaz mı peki
Soran+1 yıl:( teşekkür ederim
Senin sivilce tedavisi görmen gerekiyor dermapen düşünebilirsin
14 Yorumla
Soran+1 yılTekrarlamaz mı peki
Soran+1 yılUmarım ya teşekkür ederim
+1 yılcildin çok yağlı o yüzden oluyor bütün gözenekler kapanmış yağlanmayı azalt cildini kurut
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok yağlı. Nasıl yapabilirim
- +1 yıl
ben bi ara bioder acne-clean kullanıyordum belki o işe yarar genelde yüzümü direk sabun ve suyla yıkıyorum bu cildi baya kurutuyor
Soran+1 yılBu kadar kötü müydü sivilcelerin var mıydı peki
- +1 yıl
baya vardı hepde yara yapıyordum yüzümü
Soran+1 yılDoktora gitmeden mi kullanmıştın ya bi de kurutuyorsun ya sonradan tekrarlanmıyor mu
- +1 yıl
tekrarlanıyor o yüzden sık sık yapıyorum adet döneminde daha da yağlanma olur mesela o ilacı da eczaneye söylemen gerek
Soran+1 yılYani bu doktorun verdiği bir krem değil eczaneyle konuşup aldığın bir ilaç değil mi bi de benim sivilcelerim deri altı sivilceleri geçmesi daha zor senin de öyle mi ve aşırı derecede kızarıklık var gördüğün gibi
+1 yılDermatoloğa gidebilirsin, doktorun sana en uygun kremi yazacaktır cildin için
13 Yorumla
Soran+1 yılKrem yazsa o kadar sevinirim ki ama maalesef kremler etki etmiyor ilaç veriyor ben de ilaç kullanmak istemiyorum
- +1 yıl
Muhakkak bir tedavisi vardır. Geçmiş olsun 🙏🏻
Soran+1 yılUmarım. Teşekkür ederim
Bende de vardı Aloe vera yaprıgının sıvısını sürdüm gecirdi baya bı
15 Yorumla
Soran+1 yılKeşke böyle kolay çözümler olsa ama geçmiyor benimkiler maalesef
Soran+1 yılEvet ya 1 ay kullanıp bıraktım çok hasar veren bir ilaç yani ilaç olmadan çözmek istiyorum ama pek mümkün değil gibi…
Soran+1 yılEvet bence de ama ilaçsız çözmek istiyorum keşke öyle bir yol olsa
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmway firmasıyla irtibata geç yüz taraması yaptır verdiği ürünleri kullan şu anda çok kötü acilen iyileşmen lazım
12 Yorumla
Soran+1 yılGüvenilir midir bi de yerleri mi var oraya mı gitmeliyim
Cevap sahibi+1 yılBirkaç yıl önce vardı ben yurtdisinda yaşıyorum sen bulursun araştır söylerler size
Uzman bir Dermatologa git ilac tedavisi görmen gerekiyor ona ek olarak bir sürü islem var ama dermatolog cok onemli en iyisini araştırıp bul faydası oluyor herkesin dediği şeyi yüzüne surmemen gerek
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet doktor da ilaç tedavisi başlattı ama 1 ay sonra bıraktım iç organların sağlığı daha önemli verdiği ilaç çok ağır ve hasarı, yan etkileri fazla olan bir ilaç eczacı bile asla tavsiye etmiyorum kemik iliğine kadar işliyor iç organları yoruyor dedi. Hem de çok zorlu bir süreç psikolojik açıdan da bilmiyorum ilaç dışında başka bir yol bulmaya çalışıyorum :(
+1 yılYüzünü sık sık yıka her terlediğinde ve yağlı hissettiğinde bide gece yatmadan önce bu lekekerin hızla geçmesi için yara melhemi sürüp uyuyabilirsin çok iyi geliyor
13 Yorumla
Soran+1 yılKesin çözüm olmaz ama dediklerin işe yarar biri de demişti yara kremi çok işe yarıyor diye silverdin kullanmayı düşünüyorum yara kremi o da
- +1 yıl
Direkt kesmez tabi ama uzun vadede gerçekten etkisini hissedersin
Soran+1 yılBir haftada bile etkisi oluyor diyorlardı ama dediğin gibi en az birkaç ay gereklidir. Günde bir defa mı kullanmalıyım sence
Merhaba, yeğenim Dr. Kontrolünde zoretonin kullandı. Reçetesiz alamazsınız. Akneli yüzü bebek gibi oldu👍
11 Yorumla
Soran+1 yılKaç ay kullandı peki
Bana da o ilacı verdi doktor ama 1 ay sonra bıraktım ilaç dışında başka bir yol arıyorum ama yok gibi :(
+1 yılDermatoloji gitsen daha iyi olur bilen birine danışman daha iyi olur
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama doktor ilaç tedavisi başlatıyor ben ilaç dışında bir çözüm yolu bulmaya çalışıyorum ama yok gibi :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılMilk thistle al kullan.
Karaciğerin yağlanıyor olabilir.
Bol bol su iç25 Yorumla
Soran+1 yılNe işe yarıyor peki
Vitamin galiba ama cilde faydası olur mu
Cevap sahibi+1 yılHayır vitamin değil, karaciğer koruyucu diyelim.
Deve dikeni özü var yani doğal bir şey.
Bunu al günde iki tablet al yarıya düşer sivilcelerin.
Bir de eğer imkanın varsa kolajen al ya da kolajen içerikli beslen.
Hazır gıdalardan uzak dur
Soran+1 yılAnladım peki dikkate alayım. Hazır gıda olarak Abur cümbür olabiliyor arada
Bi de ben defalarca doktora gittim 5-6 yıldır sivilceler var kremler solüsyonlar hiç işe yaramadı
En son ruakutam tedavisi dedi doktor ben de ilaç kullanmak istemediğim için 1 ay kullanıp bıraktım yani ne kadar besinlere dikkat etsem de cilt için ayrı bir şey yapmam gerekmez mi
Cevap sahibi+1 yılİlaca gerek yok.
Dediğim gibi milk thistle al ilaç değil zaten.
Yeşillikle beslen, bol su iç geçer.
Soran+1 yılUmarım geçer pek umudum yok ama
+1 yılSen olmuşsun yaw. bir doktora git dermatolaga falan. yüzünü sirke ile falan temizle
01 Yorumla
Soran+1 yılDermatolog ilaç tedavisi dedi ama hasarı ve yan etkilerinden dolayı kullanmak istemiyroum. Onun dışında bir sür şey sürdüm yüzüme geçmiyor bir türlü
Herbalife yaşam koçuyum, yardımcı olmamı ister misiniz?
01 Yorumla
Soran+1 yılOlur
+1 yılİnsülin direncini ölçtürdün mü?
19 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
İnsülin direncini ölçtürmeni tavsiye ederim. Bende de seninki gibi irin dolu sivilceler çıkıyordu. Bu tür sivilcelerin en büyük sebebi esasında kilo ve yağlı-düzensiz-sağlıksız beslenmeden kaynaklı. Bu tür beslenmeden kaynaklı da insülin direnci artıyor. Bunlara dikkat edersen orta vadede düzelecektir.
Soran+1 yılİrin dolu sivilcelerden çok ucu olmayan şişkin deri altı sivilceler çıkarıyorum. Kilo sorunum yok aksine zayıfım ama beslenmeme dikkat etmiyorum ondan olabilir içten kaynaklı muhtemelen. Nasıl geçti peki
- +1 yıl
Beslenme çok önemli. İnsülin direncini etkiliyor çünkü. Benim dermatologum bu şekilde çözmüştü. Bıttım sabunu da öneriyorlar baya bir dene istersen. Ama beslenme gerçekten de çok önemli. Aynı derdi zamanında ben de yaşadığım için anlıyorum seni. Cilt bakımı yaptırabilme imkanın varsa belirli periyotlarda yaptır düzgün bir yerde. Sakın boş yere kozmetiklere falan para yatırma. Cilt bakımı öneriyorum ama ondan önce kesinlikle düzgün bir dermatologla görüş. Benim gittiğim doktorun adı Ebru Kaya idi. drebrukaya. com'dan bakabilirsin. Çözümü olmayan bir problem değil sadece üzerine düşüp gerekli ehemmiyeti göster.
Soran+1 yılAma seninki de bu kadar kötü müydü
Doktorlar bıttım sabunu falan önermez ki evet işe yarıyor sanırım
Bana ilaç tedavisi başlattı 1 ay sonra bıraktım ilacın hasarı ve yan etkisi fazla olduğu için
Yani ilaç dışında halletmek istiyorum
Beslenmeye dikkat etsem yine tekrarlayabilir yediklerimden ki beslenmeyi tam düzgün yapsam çözüm değil yani sadece azalır bakayım bu doktora
Soran+1 yılSenin kaç yaşında geçmişti bende 5-6 yıldır var sivilce..
- +1 yıl
Bende de fena vardı sivilce bir ara. Suratım mayın tarlası gibiydi yani. Lisede geçti benimki ilaç tedavisi uyguladım ben ama. Hasar bırakıyor demişsin ama tam anlayamadım ben de kullandım ilaç vs ama ne hasarı bırakıyor anlayamadım. Bu arada ne kadar kötü derecede olursa olsun altı üstü akne yani.
Soran+1 yılİç organları yoruyor ve zor bir süreç çünkü ağır ilaçlar. Bazı durumlar için de sıkıntı ilaç kullanmak en basitinden lens kullanıyorum ama ilaç kuruluk yapacağından yapışma ihtimali var gözlüğe geçmem gerek vs. Yani ilaç dışında bir yol bulmaya çalışıyorum bu zamana kadar hep geçer dedim tamam hadi şimdiden sonra da öyle diyeyim ama sivilceler geçse bile izlerin garantisi yok :((
- +1 yıl
Vallahi o kurutma yapan ilaçtan ben de kullandım ama bir sıkıntı yaşamadım açıkçası. Sadece biraz dudaklarım çatlıyordu o kadar. Sen önce yeni sivilce oluşumunu engelle. İzlerini halledersin. Neler var neler. Sıkıntı yapma.
- Cilt Bakım konusunda 947 cevap paylaştı.
+1 yılCildiyeye gitmelisin. Geçmiş olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama cildiye ilaç tedavisini önerdi fakat ben hasarından dolayı ilaç kullanmak istemiyorum. İlaç dışında nasıl geçebilir diye danışmak istedim
Dermatologdan yardım alman gerek acilen
11 Yorumla
Soran+1 yılYa ilaç verdi en son ama ilaç kullanmak istemiyorum başka yolu yok mudur diye araştırıyorum
+1 yılÇok taktiysan cikdiyeye git ama fazla takma geçer
13 Yorumla
Soran+1 yılHiç takan biri değildim normalde ama 5-6 senedir var artık yaş oldu 20 kötü bir görünüm yani rahatsız ediyor makyaj falan yapsam kapatsam bu sefer daha kötü olacak. Defalarca cildiyeye gittim kremler kullandım geçmedi en son doktor ilaç tedavisine başlayalım dedi ama onun da hasarı fazla olacağı için ilaç kullanmak istemiyorum nasıl geçer artık bilmiyorum
- +1 yıl
İlaç kullan memnun değilsen kullanacaksınız her ilacın bir zararı vardır ya da şifalı bitkiler araştır onlar geç geçirir ama doğal olur
Soran+1 yılAnladım peki teşekkürler
+1 yılALLAH sifani versin inşallah
11 Yorumla
Güzellik merkezleri hwllediyor o izleri
110 Yorumla
Soran+1 yılSivilcelere de uygulama yapıyolar mı
Soran+1 yılAnladım sivilceler geçmeden izler geçse ne olur yenileri çıktıkça yeni izler gelecek
Soran+1 yılBakımını yapıyorum ama işe yaramıyor doktor ilaç vermişt ilaç kullanmak istemiyorum
Soran+1 yılİzler kalıyor ama 20 yaşındayım daha ne kadar beklicem ki
Soran+1 yılYa ama rahatsız ediyor ve tedavi uygulanmadılar izler kalıcı olabiliyor
+1 yılrouctane kullan düzelir
19 Yorumla
Soran+1 yılÇok zararı var karaciğer ve böbrekte hasar bırakıyor karaciğeri çok yoran bir ilaç yani o yüzden kullanmak istemiyorum
- +1 yıl
düzelmesi imkansız başka hallerde
Soran+1 yılBakım yapılsa seanslara katılsam belki geçmez mi
- +1 yıl
geçmez tekrar çıkar kökten çıkarıp kurutmak lazım
Soran+1 yılAma ruakutamın da tekrarlama ihtimali yok mu kullanan var mıydı çevrenizde
- +1 yıl
yoktur kullananlar hepsi düzeldi çevremde
Soran+1 yılBilmiyorum ilerisi için hasar bırakan kemik ikisine kadar işleyen bir ilaç
- +1 yıl
o zaman sivilceli surata alış hep böyle kalır
Soran+1 yıl:((
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoktora git çok kötü durumda
11 Yorumla
Soran+1 yıl:( ruakutan veriyor ilaç kullanmak istemiyorum..
- Cilt Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAllah şifa versin
11 Yorumla
+1 yılCiddiyete gitmeni öneririm çünkü hassas bir konu
11 Yorumla
Soran+1 yılİlaç veriyorlar ilaç tedavisi istemiyroum :(
Bence de Bi ciddiyetine gitmelisin
11 Yorumla
Soran+1 yılcildiye ilaç tedavisini önerdi fakat ben hasarından dolayı ilaç kullanmak istemiyorum. İlaç dışında nasıl geçebilir diye danışmak istedim
+1 yılFazla mastürbasyon yapıyosan olabilir
127 Yorumla
Soran+1 yılMastla ne alakası var ki
- +1 yıl
Çok alakası var bir numaralı sivilce düşmanı 😅
Soran+1 yılNeden ama sonuçta sivilce karaciğer yağlanmasından dolayı oluşuyor onunla ne bağlantısı olabilir
- +1 yıl
Yapıyormusun söylesene bi
Soran+1 yılEvt
- +1 yıl
Demi çok haklıyım 😅
- +1 yıl
Bence sen cildiyeye git o güzel tatlı yüzün kurtulsun canım en kısa zamanda sivilceden 😊😚
Soran+1 yılYa 😅😅 yapıp da olmayanlar da var ama
- +1 yıl
Ne yaptında olmadı canım 😊
Soran+1 yılİlaç kullanmak istemediğim için gitmiyorum
- +1 yıl
Niyeki ama böyle hiç rahats edemezsin istemiyo olsan bile bence ilaç kullan
Soran+1 yılİlaçtan başka çözümü yok mudur diye araştırıyorum yani ilaç kullandığım süreç de çok zor bir süreç olacak deri kuruyacağı ve inceleceği için kozmetik işlemler sıkıntı
- +1 yıl
Hmm öylemi oluyo ilaç kullanınca şimdi daha makyaj falan yapmicammı diyorsun
Soran+1 yılZaten deri tedavisi yapılmaz heralde ama onu kastetmemiştim 😅makyaj yapılır yine
- +1 yıl
İyi o zaman daha ne istiyorsun 😁
Soran+1 yılŞsşsxl ya ağda falan sıkıntı
- +1 yıl
Ağda yapma sende vücudunun hiçbir yerine sjjsks
Soran+1 yılOlmaz ya
- +1 yıl
Niye olmazmış canım 😁
Soran+1 yılOlmaz çirkin duruyor
- +1 yıl
Bence özel bölgelerine ağda yapmasanda çirkin durmaz😊
Soran+1 yılOnu demiyorum kol flaan
- +1 yıl
Hmm kolu falan al ama özel bölgelerini almasanda olur 😊
Soran+1 yılAlmak sıkıntı işte
- +1 yıl
Beni ekle lütfen hem özel bölgelerini alma
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Lütfen bekliyorum 😊
Doktora gitmelisin
13 Yorumla
Soran+1 yılGittim ama ruakutam veriyor o da karaciğeri çok yoran bir ilaç. İlaç kullanmak istemiyorum
Soran+1 yılYa şöyle genel olarak organların sağlığı mı cilt mi diye düşünüyorum cilt için başka çözüm yolları bulmaya çalışıyorum ama ne yapsam geçmiyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılCildiye ye görün sivilceden yüzün gözükmüyor
110 Yorumla
Soran+1 yıl:( ruakutam veriyor ilaç kullanmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman sıvı tüket havası temiz yerlerde takıl öyle yaparsan 3 4 yılla toplar o yüz
Soran+1 yılÇok fazla yani başka çözümü yok gibi
Rahatsız ediyor artık
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi kirli hava cilte sivilce yapıyor en iyi yolu temiz havaya sahip bir yere yerleşmek
Soran+1 yılMümkün değil ki hep kapalı yerlerdeki bir tek ben de değilim benim yaşadığım yerde olup da yüzü bebek gibi olanlar var
Cevap sahibi+1 yılZaten var ama senin cilt kalitenle ilgili bazıların ki sıkıntılı oluyor mesela bende kirli havanın olduğu yerdeyim ama bende bebek gibiyimdir
Soran+1 yılYa ne güzel benim karaciğerim sıkıntılı sanırım bi de
Cevap sahibi+1 yılKendine iyi bak temiz hava iyi gelir karacigerinede
Soran+1 yılTemiz havayı bulmak zor da beslenmeye dikkat edeceğim her ne kadar geçmesi için yeterli olmayacak olsa da
Teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
- Cilt Bakım konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin ne düşünüyor bu konuda
015 Yorumla
Soran+1 yıl?
- +1 yıl
Sırf bu yüzden sevgilim olmamıştı sende de aynı durum oldu mu
Soran+1 yılSevgilim olduğunu kim dedi :D konuştuğum kişide de var sivilce ve izler ama benim yüzümü doğru düzgün görmemiştir bile maskeden 😅
- +1 yıl
Sırf bu yüzden olmadı mı
Soran+1 yılHayır takmaz muhtemelen konuşuyoruz hala
- +1 yıl
Bence yolu yakınken kendini göster
Soran+1 yılDış görünüş önemli değil ki onun için yüzümde kapatıcı oluyor zaten ama görmesi gerek dediğin gibi ve çok da umrumda değil açıkçası ya ayrılırsa ayrılsın hele sivilce içinse hiç durmasın yanımda :D
- +1 yıl
eğer bırakırsa seni ben alacağım o kalbini :D
Soran+1 yılDerken?
- +1 yıl
Yani tanışmak isterim o kabul etmezse seni
Soran+1 yılHayır birini istemiyorum
Soran+1 yılÖyle biri olmadığını söyledim ayrıca
- +1 yıl
Şakasına diyorum zaten kimse istemez beni
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Kusurum var. + efendi, dürüst, iyi niyetli, temiz kalpli, anlayışlı, duygusal biriyim. Kızlar böyle erkeklerden kaçıyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılBi cildiyeye git
11 Yorumla
Soran+1 yılGittim ilaç tedavisine başlatıyor :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktora gidiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılDoktor ilaç veriyor ama ilaç kullanmak istemiyorum
+1 yılcok fazla varmıs sende
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet :(
+1 yılModesscol al
01 Yorumla
Soran+1 yılNe işe yarıyor
- Cilt Bakım konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılDoktora git
03 Yorumla
Soran+1 yılGittim ama ruakutam veriyor o da karaciğeri çok yoran bir ilaç. İlaç kullanmak istemiyorum
- +1 yıl
Herşeyin bedeli var yine de karar senin
Soran+1 yılYani ruakutam dışında hiç çözüm yoksa başlarım ama başka yöntemler varken ilaç kullanmak istemiyorum
+1 yılErkek arkadaş ayarla geçer :)(
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Sence?
Soran+1 yıl?
- +1 yıl
Banayaz anlatayım burada olmaz
Soran+1 yılYazamıyorun
- +1 yıl
Nedenki
+1 yılBunun kolayı var
06 Yorumla- +1 yıl
Çok basit
Soran+1 yılNedir
- +1 yıl
Senmi yazdin
- +1 yıl
?
- +1 yıl
Cevabını bekliyorum hadi
- +1 yıl
Eda hadi
+1 yılDoktora görün bence
01 Yorumla
Soran+1 yılGittim ama ilaç tedavisine başlamamı istedi ben de ilaç kullanmak istemediğim için tekrar gitmiyorum
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar