Güzellik & Bakım Kişisel temizliğinizi ne sıklıkla yapıyorsunuz? xiwiiswii Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor şu an ne durumdasın Güncellemeler+1 yıl Genel temizlik Kişisel temizliğinizi ne sıklıkla yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Kişisel temizliğe her zaman önem veririm her konuda ve çok temizlik yaparım 0 0 Yorumla
ibrahimsaygi95 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 61% +1 yıl Kendine bakmayana kim neden baksın? Dişlerini fırçalayan insanlara mason gözüyle bakılan memlekette şu anda erkekler de yüz yıkamanın ötesine geçebildiği için seviye atlamış sayılıyoruz sanırım. 0 0 Yorumla
melzisback_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişisel temizliğe önem veririm her konuda. Her daim temiz tutarım vücudumu zaten kollarımda bile tüy yok. Bundan yana şanslıyım tüysüzüm.🙂 1 0 Yorumla
Victory4 Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 95% +1 yıl Her 2 banyoda bir yaparım bakımımı,Şuanda gönül rahatlığı ile 69 yapacak kadar temizim 0 0 Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 473 cevap paylaştı. Haftalik yaparim yoksa rahatsiz olurum banya ise haftada iki dus ise sabah ve aksam olarak iki dir 0 0 Yorumla
likyaben Takip Et Bilge Yaş: 51 +1 yıl Malûm bölgelerim tertemiz.Diğer vücut kıllarım vat tabiki 0 0 Yorumla
MuzluHüptirik Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl ellerimi sık sık yıkarım her zaman temiz olmaya özen gösteririm 0 0 Yorumla
Gizemwur Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Lazer epilasyon yaptırdım o yüzden rahatım 3 1 Yorumla Gizemwur +1 yıl @CAn3806 niye bitmiyorsunuz? Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 316 cevap paylaştı. Özel temizlikten kastınız? 0 0 Yorumla
hakansalihoglu-06 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Her hafta düzenli yaparım ter temizim 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl yılda bir kıllarımı örüp, tütsüyle parfümlüyorum 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı. Pirinç tanesi boyu olmadan kesiyor 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bayramdan bayrama 🤧 1 4 Yorumla varrohincco +1 yıl @junichi sakallarıni kes bari kız olduğunu anlasınlar 😂 Yorumla Junİchi +1 yıl @varrohincco olur Yorumla varrohincco +1 yıl @junichi ikinci el tiras bicaklarimi gönderebilirim amazonlarda Gillette bulamazsın 😪 Yorumla Junİchi +1 yıl @varrohincco boşu kes Yorumla
B1GB00SS Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Haftada bir ıslak mendille😂😂 0 1 Yorumla B1GB00SS +1 yıl şu an parlamış durumdayım bide😂😂😂 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hijyenik mendil. d 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 766 cevap paylaştı. Temizim 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. nereden bahsediyoruz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Kişisel temizliğe her zaman önem veririm her konuda ve çok temizlik yaparım
Kendine bakmayana kim neden baksın? Dişlerini fırçalayan insanlara mason gözüyle bakılan memlekette şu anda erkekler de yüz yıkamanın ötesine geçebildiği için seviye atlamış sayılıyoruz sanırım.
Kişisel temizliğe önem veririm her konuda. Her daim temiz tutarım vücudumu zaten kollarımda bile tüy yok. Bundan yana şanslıyım tüysüzüm.🙂
Her 2 banyoda bir yaparım bakımımı,
Şuanda gönül rahatlığı ile 69 yapacak kadar temizim
Haftalik yaparim yoksa rahatsiz olurum banya ise haftada iki dus ise sabah ve aksam olarak iki dir
Malûm bölgelerim tertemiz.
Diğer vücut kıllarım vat tabiki
ellerimi sık sık yıkarım her zaman temiz olmaya özen gösteririm
Lazer epilasyon yaptırdım o yüzden rahatım
@CAn3806 niye bitmiyorsunuz?
yapıyorum ben sürekli
Temizim şükür dikkat ederim buna
Özel temizlikten kastınız?
Daha yeni yaptım hepsini
Her hafta düzenli yaparım ter temizim
yılda bir kıllarımı örüp, tütsüyle parfümlüyorum
Pirinç tanesi boyu olmadan kesiyor
4gün önce yaptım temiz😂
Haftada bir yapmaya çalışırım en son bugün yaptim
Bayramdan bayrama 🤧
@junichi sakallarıni kes bari kız olduğunu anlasınlar 😂
@varrohincco olur
@junichi ikinci el tiras bicaklarimi gönderebilirim amazonlarda Gillette bulamazsın 😪
@varrohincco boşu kes
Duş felan mı yoksa kıl tıraş felan mı
Kafama gore
Tertemizim
3-4 günde
Tertemizim :)
Yüzde yüz
Haftada bir ıslak mendille😂😂
şu an parlamış durumdayım bide😂😂😂
Her hafta yaparım
Her hafta ya sen
40 güne 1