Güzellik & Bakım Erkekler, 176 boy 59 kilo, sarışın, 80 65 85 vücut, uzun saçlar, hafif basen. Erkekler nasıl sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Istenir mi arzulanır mi böyle bir kadın.Yanı küçük göğüs uçlar pembe falan Güncellemeler+1 yıl GUNCELLL Güncellemeler+1 yıl GUNCELLLLL Erkekler, 176 boy 59 kilo, sarışın, 80 65 85 vücut, uzun saçlar, hafif basen. Erkekler nasıl sizce? Cevapla Fal Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
cjjcjxjxjx Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yüzünü görmeden pek bir şey ifade etmez bu ozellikler 0 3 Yorumla cjjcjxjxjx +1 yıl Güncelleme artık 😀 çirkin Yorumla Soran +1 yıl Hahahahaha emin ol yüzüm guzel Yorumla cjjcjxjxjx +1 yıl Emin olmam senin gibi söyleyen çok var hiçbirinde anlattıkları gibi değildi Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayalde güzel görünüyor aslında boyu ds tam bana göre ama yüz daha önemli bence. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yüzü de güzel yeşil gözler sarışın ten Yorumla TheCeketli +1 yıl E daha ne olsun? Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yaparsin Yorumla TheCeketli +1 yıl Görmediğim için bilmiyorum. Boyu/ kilosu orta, onun dışında yüzü de güzel diyorsun, ama yüz güzelliği kişiye göre değişiyor bence. Güzel ve bu fizikte bir kız yolda geçse dikkatimi çekerdi şahsen. Yorumla
drburakmert Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Arzulanmak cinsel istek uyandirma bunlar sadece vücutla olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ooo harika bir vücut ama 🙃 görünce ne olur bilemem ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Girmeden de tahmin edilir bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkeği de yakından görmeden bilemezsin ki Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Egonu mu tatmin ediyorsun kendini düzdürecek adam mı arıyorsun? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Merak ediyorum
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tabi tabi amlatt böyle sabah sabah zaten... 🤦♂️ 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Kotu mu oldu ganii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He yaa sorma zaten canımı istiyor 🤦♂️ Yorumla Soran +1 yıl Şimdi mjjjj Yorumla Soran +1 yıl Nasıl mesel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle şeyler burdan konuşulmaz broo 😅 zaten yazsanda silinir Yorumla Soran +1 yıl Hımm xperin yetiyorsa ordan olur ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur benim yeterde senin yeter mi 😀 Yorumla Soran +1 yıl Evettt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorunu beğendim takip et istersen Yorumla
Kazanovanuh Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Anlatma böyle 😂😂😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nedennnnn Yorumla Kazanovanuh +1 yıl Bu aralar fazlasıyla yükseliyorum bir de sen böyle anlatınca ah ah ahshs Yorumla Soran +1 yıl Hoşuna mı gittj Yorumla Kazanovanuh +1 yıl Anlatırken böyle görsem bayılırım fwlan sjsjs Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Iyidir Iyi her erkek ister biyke kadini 😉 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Simdi yanimda olcakdinki neler olurdu neler Yorumla Soran +1 yıl Neler olurdu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tahmin bile edemezsin de genelde olmaz yaz konusalim Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. İyi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bombaaaaaa🔥🔥 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Yanında olsa mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yumulurum meselaaa Yorumla Soran +1 yıl Nasil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu burada mı konuşalım Yorumla Soran +1 yıl Biraz açık olur buradabevet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kapalı yere geçelim istersenn Yorumla Soran +1 yıl Olur tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Telegrm var mı Yorumla Soran +1 yıl Hyr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Snap vr mıı Yorumla Soran +1 yıl Hyr yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee nasıl konuşucaz ne var Yorumla Soran +1 yıl Burada yazsan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok yazanla konuş sen ben detay ve karşılıklı seviyorum özel Yorumla Soran +1 yıl Eeee tamam buranın kinde konusalim Yorumla Soran +1 yıl Ben yazarım xperin yetmiyoraa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam gizliden çıkıyorum takip at Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaz bakim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bence harikalar 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Mesela yanında olsa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dudaklarından ayaklarına kadar bedeninde öpmediğim yalamadığım yer bırakmazdım. Sonra da ilişkiye girerdim Yorumla Soran +1 yıl Nasıl baslardjn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öpüşerek sonra bedenine iner ordan şeyini yalar ve sokardım Yorumla Soran +1 yıl K isa mi surerdu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sabahlara kadar her pozisyonda uzun uzun yaparım Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yapardın peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence bu kadar sanal yeter reel dururken sanalla işim olmaz. Yorumla Soran +1 yıl Ok Yorumla
yalcınlar Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Kalçalar geniş mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok degil Yorumla yalcınlar +1 yıl Hımm 😋 güzel Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kucakta isterim:) 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Nasilllll Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen misin bu özelliklerde? Yorumla Soran +1 yıl Evt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tecrübeli misin? Yorumla Soran +1 yıl Hyr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayrıntılara cevap verir misin?:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dönüş yapcan mi? Yorumla Soran +1 yıl Ne yazayım buraya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özele yaz? Yorumla Soran +1 yıl Yazilmiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takip at Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Yüzünü görmeden pek bir şey ifade etmez bu ozellikler
Güncelleme artık 😀 çirkin
Hahahahaha emin ol yüzüm guzel
Emin olmam senin gibi söyleyen çok var hiçbirinde anlattıkları gibi değildi
Hayalde güzel görünüyor aslında boyu ds tam bana göre ama yüz daha önemli bence.
Yüzü de güzel yeşil gözler sarışın ten
E daha ne olsun?
Nasıl yaparsin
Görmediğim için bilmiyorum. Boyu/ kilosu orta, onun dışında yüzü de güzel diyorsun, ama yüz güzelliği kişiye göre değişiyor bence. Güzel ve bu fizikte bir kız yolda geçse dikkatimi çekerdi şahsen.
Arzulanmak cinsel istek uyandirma bunlar sadece vücutla olmaz
Ooo harika bir vücut ama 🙃 görünce ne olur bilemem ki
Girmeden de tahmin edilir bence
Erkeği de yakından görmeden bilemezsin ki
Egonu mu tatmin ediyorsun kendini düzdürecek adam mı arıyorsun?
Merak ediyorum
Tabi tabi amlatt böyle sabah sabah zaten... 🤦♂️
Kotu mu oldu ganii
He yaa sorma zaten canımı istiyor 🤦♂️
Şimdi mjjjj
Nasıl mesel
Öyle şeyler burdan konuşulmaz broo 😅 zaten yazsanda silinir
Hımm xperin yetiyorsa ordan olur ama
Olur benim yeterde senin yeter mi 😀
Evettt
Sorunu beğendim takip et istersen
Anlatma böyle 😂😂😂
Nedennnnn
Bu aralar fazlasıyla yükseliyorum bir de sen böyle anlatınca ah ah ahshs
Hoşuna mı gittj
Anlatırken böyle görsem bayılırım fwlan sjsjs
Iyidir Iyi her erkek ister biyke kadini 😉
Simdi yanimda olcakdinki neler olurdu neler
Neler olurdu
Tahmin bile edemezsin de genelde olmaz yaz konusalim
İyi.
Bombaaaaaa🔥🔥
Yanında olsa mesela
Yumulurum meselaaa
Nasil
Bunu burada mı konuşalım
Biraz açık olur buradabevet
Kapalı yere geçelim istersenn
Olur tabi
Telegrm var mı
Hyr
Snap vr mıı
Hyr yok
Ee nasıl konuşucaz ne var
Burada yazsan
Yok yazanla konuş sen ben detay ve karşılıklı seviyorum özel
Eeee tamam buranın kinde konusalim
Ben yazarım xperin yetmiyoraa
Tamam gizliden çıkıyorum takip at
Yaz bakim
Bence harikalar
Mesela yanında olsa
Dudaklarından ayaklarına kadar bedeninde öpmediğim yalamadığım yer bırakmazdım. Sonra da ilişkiye girerdim
Nasıl baslardjn
Öpüşerek sonra bedenine iner ordan şeyini yalar ve sokardım
K isa mi surerdu
Sabahlara kadar her pozisyonda uzun uzun yaparım
Nasıl yapardın peki
Bence bu kadar sanal yeter reel dururken sanalla işim olmaz.
Ok
görmek lazım bılmem
sazan avı
Kalçalar geniş mi
Çok degil
Hımm 😋 güzel
Görsek iyiydi
Kucakta isterim:)
Nasilllll
Sen misin bu özelliklerde?
Evt
Tecrübeli misin?