Aynada idare eder bi tipim var gibi ama fotoğraf ve videoda 45 yaşındaki kadından bile çirkin çıkıyorum yaşım 20 ama sanki 45 50gibi duruyorum küçükken bu kadar çirkin değildim büyüdükçe yaşadıklarımdan dolayı aşırı çirkinleştim ilerde estetik yaptırmayı düşünüyorum bir seferlik yüz dolgusu falan yaptırmak istiyorum ama o da bir iki yıl sonra eski haline dönüyor. Ayrıca o bile bu halimi düzeltir mi bilmiyorum. Burnum çok büyük değil ama hafif kemerli ve yüzüm simetrik değil beyaz tenli değilim (sonradan böyle oldu) kahverengi gözlüyüm saçım aşırı seyrek ne yapmalıyım. ya da hiçbir şey yapmasam mı?
insanlar genelde olduğundan çok daha fazla kendilerine çirkin derler ama o kadar çirkin değillerdir hatta bazıları abartıyor bence güzelsindir sadece fiziğine dikkat et fiziğin iyi olursa yüzün de güzel gözükür
Ya bırak neresi düzeltilebilir. Zaten en fazla dolgu falan yaptırabilirim. ailem ameliyat düzeyinde estetik yaptırmama izin vermiyor. Dolguda eriyen bir şey o da boş yani
Off o sorun bende de var aynada jilet fotoda traş ijrenc hangisi gercek awk
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Fotoğraf ve videonun gerçeği gösterdiğini söylüyorlar. Birde aynaya ayna turarak yani arkadan değil L şeklinde düşün bitişik tutarak yansımanın yansıması yani tersin tersi düzü gösteriyormuş o şeklide bak (umarım anlatabilmişimdir)
Evet anlatabildin o şekil gercek gorunum karsindaki aynanin ayna koyuyon dedigin gibi ama yine cirkin oluyo lan keske aynadaki gibi olsak kafalar karisik🤷♂️
E iyi aynı burun bende var cildimde delikcikler var yuzum yağlı saçlarım sürekli değişiyo güneşte çalıştığım için sürekli kararıyorum ama ben bu kadar özgüven kaybetmedim soeun biraz sende kanka o yüzden güzelsin ya da cirkinsin ya da şuranı buranı yaotır diyemem sana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Estetik yaptırabilirsin ya da bakım ürünleri kullanabilirsin diyet ve egzersiz de önemli
Estetik hariç hepsini yapıyorum zaten ama işe yaramıyor. Estetik yaparsam bile ameliyatsız olanları yaptırmam gerekir ama onlarda geçici
insanlar genelde olduğundan çok daha fazla kendilerine çirkin derler ama o kadar çirkin değillerdir hatta bazıları abartıyor bence güzelsindir sadece fiziğine dikkat et fiziğin iyi olursa yüzün de güzel gözükür
Aynada iyiyim ama sadece aynada iyi görünüyorum. Fiziğin iyi olması yeterli değil bence
Bence yeterli bazı ünlülerin de yüzü model gibi değil ama fizikten aşırı çekici oluyorlar yine de senin tercihin
Model olmadığım için insanlar sadece yüzümü görüyor. Sorunda bu zaten
20 yaşında olupta 45-50 gibi nasıl görünür insan çok merak ediyorum.
Aşırı stresli olduğum için herhaldr
Imkani yok o kadar görünemezsiniz bence, adimi basarım.
insomnia, anemi, stres ve hareketsiz olunca yaşlanmak kaçınılmaz bence
Bunların coğu düzeltilebilir ama
Ya bırak neresi düzeltilebilir. Zaten en fazla dolgu falan yaptırabilirim. ailem ameliyat düzeyinde estetik yaptırmama izin vermiyor. Dolguda eriyen bir şey o da boş yani
Saçlarını daha açık bi renk yap seyrekliği belli olmaz. Bakımlı ol makyaj yap.
Saçımı boyatsam bile esmerim açık renk yakışmaz bence. Bide makyaj bile düzeltmiyo gözlük takıyorum
Spor yapsan cildin falan düzelir diye biliyorun
Spor yapsam bile yüzüme etkietmediği için gereksiz geliyo
Off bilmiyorum ya ben de çirkinim
Yapacak bir şey yok benim için seni bilemem ama
Benim fiziğim ve saçlarım çok kötü, düzeltmeye uğraşıyorum
Sen neden böyle düşünüyosun. Kendinle barışık ol 😉
Off o sorun bende de var aynada jilet fotoda traş ijrenc hangisi gercek awk
Fotoğraf ve videonun gerçeği gösterdiğini söylüyorlar. Birde aynaya ayna turarak yani arkadan değil L şeklinde düşün bitişik tutarak yansımanın yansıması yani tersin tersi düzü gösteriyormuş o şeklide bak (umarım anlatabilmişimdir)
Evet anlatabildin o şekil gercek gorunum karsindaki aynanin ayna koyuyon dedigin gibi ama yine cirkin oluyo lan keske aynadaki gibi olsak kafalar karisik🤷♂️
Evet o şekilde bakınca video ve fotoğraftakinin aynısı keşke tam aynadaki gibi olsaydı
Ama o dediğim şey dogru maalesef
Evet malesefff
Off yapacak bir şey yok
Evett üzülme takma
Erkek olarak bunu söylemesi kolay ama bir kadın maddi açıdan yeterli olsa bile güzel olmak zorunda
Sürekli böyle düşünerek yaşamak çok zor
Bence bunun kadini erkegi yok yani oyle dusunuyorum isterseniz mesaj atin ordan konusalim
Evet yok ama hayatın gerçeği bu
Cok faceapp kullanmayin
Kullanmıyorum zaten. İnstagramım bile yok
Benimde yok
Sana büyü yapan büyücüyü bul
Büyü gerçekmi. Ben inanmakla inanmamak arasında gidip geliyorum. Birde herkes büyü yapamaz zaten
Ya 🤦 saka yapiyorum
Ciddiyim ben
Büyü değil bu buyüyse de imana gel
İyidw kimse seni gormuyor ki begenmedigin yer neresi emin olsun
Görmenize gerek yok çok çirkin bir yüz düşün. 20 yaşında 0 arkadaş ve şimdiye kadar 0 sevgili 0 para falan filan işte
E iyi aynı burun bende var cildimde delikcikler var yuzum yağlı saçlarım sürekli değişiyo güneşte çalıştığım için sürekli kararıyorum ama ben bu kadar özgüven kaybetmedim soeun biraz sende kanka o yüzden güzelsin ya da cirkinsin ya da şuranı buranı yaotır diyemem sana
Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır..
Bakımsız değilim
Ee o zaman
Bakımlı olmak güzel olmak anlamına gelmiyor. Bakımlıyım ama çirkinim
Hmm Peki
Sorun Ne peki
Sorun çok çirkin olmam
Üzülme seni biri severse kalbine bakar umarım kalbin temizdir
Kimse kalbe bakmıyor. Bende kimseyi istemiyorum zaten
Üzülme elbet hayatına biri girmeli
Evlenmeyi düşünmüyorum kesinlikle
Elbet İNŞALLAH karsina çok iyi biri çıkar🤲🤲
Keşke çıksaydı ama çok geç artık kimseyle evlenmeyi düşünüyorum