Güzellik & Bakım Avon markasının şampuanları güzel mi? SσɳKαɱҽʅყα Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Annem iki tane almış, Aloe verali olanı ben kaptım hemen. Saç dökülme sorunum var kullansam mi bilemedim? Avon markasının şampuanları güzel mi? Cevapla Marka Soruları Şampuan Soruları Şampuan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Evet bir ara avakadolusunu kullanmıştım birkaç yıl önce güzeldi ama kokuları iyi değil kalıcı değil 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Denemedim ama kullanan bir çok kişi seviyor 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Şaşmayacagim tek şampuan 0 4 Yorumla SσɳKαɱҽʅყα +1 yıl Dökülmeyi engelliyor mu? Yorumla flaneurx +1 yıl Bir numara Yorumla flaneurx +1 yıl Ama şu da olabilir benim beyazlamalarda başladı ondan da durmuş olabilir dökülme Yorumla SσɳKαɱҽʅყα +1 yıl Beyazlatma ile ne alakası var bilmiyorum. Hem de yaşın kaç ki beyazlama olsun ya Yorumla
niceness Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Uzun yıllar önce şampuanını kullanmıştım, rezaletti. Saçlarım keçe gibi olmuştu. Parfümleri çok iyi ama. Severek kullandığım 1-2 parfümü var bende. 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Frambuaz kokulu olan var bende kamelya hanim cok etkili diyemesemde kokusunu cok seviyorum 0 0 Yorumla
hakansalihoglu-06 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Avon farmasi herblife vs gibi markalar ultra dandiktir 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Bu fotoğrafını koyduğunu denemiştim daha önce ama ne faydasını ne zararını gördüm 0 0 Yorumla
Kirmizizevk Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 699 cevap paylaştı. Amwayı tercih ederim 0 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 361 cevap paylaştı. Bioblas denedin mi? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet bir ara avakadolusunu kullanmıştım birkaç yıl önce güzeldi ama kokuları iyi değil kalıcı değil
Denemedim ama kullanan bir çok kişi seviyor
Şaşmayacagim tek şampuan
Dökülmeyi engelliyor mu?
Bir numara
Ama şu da olabilir benim beyazlamalarda başladı ondan da durmuş olabilir dökülme
Beyazlatma ile ne alakası var bilmiyorum. Hem de yaşın kaç ki beyazlama olsun ya
Uzun yıllar önce şampuanını kullanmıştım, rezaletti. Saçlarım keçe gibi olmuştu. Parfümleri çok iyi ama. Severek kullandığım 1-2 parfümü var bende.
Frambuaz kokulu olan var bende kamelya hanim cok etkili diyemesemde kokusunu cok seviyorum
Avon farmasi herblife vs gibi markalar ultra dandiktir
Bu fotoğrafını koyduğunu denemiştim daha önce ama ne faydasını ne zararını gördüm
Evet özellikle krem ve parfümleri şahane
Amwayı tercih ederim
Bioblas denedin mi?
Bir parfümü güzel