Kızlar Bir Adım ÖneSaçları her gün taramak çabuk yağlanmaya sebebiyet verir mi?Her gün saç taramak saçları çabuk yağlandırır mı?#EdamedaSaçBakım 𝙀𝙙𝙖𝙢𝙚𝙙𝙖 🌸💙
Yağlandırıp yağlandırmadığına emin değilim ama saçlar çok kuru ve çok ıslak tarandığı taktirde gerçek anlamda yıpranıyor ve canlılığını yitiriyor, saçı çok sık taramak da yıpranmasını kolaylaştırıyor bu yüzden saçlarımı sadece herekli gördüğümde taramayı hata günde bir defaya mahsuz taramayı uygun görüyorum.
KAÇINILMASI GEREKEN YİYECEKLER - ŞEKER. Hormonlar, içimizdeki hemen hemen tüm süreçleri kontrol etmeye yardımcı olan vücudumuzun habercileridir. ... RAFİNE KARBONHİDRATLAR. ... KIZARMIŞ YİYECEKLER. ... SÜT ÜRÜNLERİ... TUZ
bence yağlanma insanların ciltlerinden kaynaklı bir durum ilaç kullanmadan önce benim cildim ve saçım aşırı yağlıydı tarayınca daha da yağlanırdı ilaçtan sonra tarasam da yağlanmıyor
Taramak yağlandırmaz bence. Saçın çabuk yağlanmasını engelleyecek şey saç bakımıdır bence. Ama saçın yağlanma sıklığıda genetik bir özellik diye biliyorum.
Taramak değil de saç kurutmayla kurutmak ve çok dokunmak yağlandırır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet yağlandırır. Saçlarımı en fazla 2 günde bir yıkarım ve sadece yıkadıktan sonra tararım. zaten dümdüz ve karışmıyor. Kuru saçı tarama adetim yoktur hiç