Güzellik & Bakım 6 ayda bir duş almak beni titiz mi yapar? TuƝiȿș Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 6 ayda bir duş alıyorum, sanırım çok titiz biriyim. Sayıyı nasıl düşürebilirim? 6 ayda bir duş almak beni titiz mi yapar? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
suskungeveze93 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Offf kanka aşırı titizsin. Titizlik dersleri ver. Ayrıca 6 ayda bir çok ya çöplükte mi yatiyon?Sen onu yılda bire indirr 0 4 Yorumla TuƝiȿș +1 yıl Temizlik takıntım var ya, 1 yıl fazla bana Yorumla suskungeveze93 +1 yıl Şaka falan mısın 😂 Yorumla TuƝiȿș +1 yıl Deliyim ben Yorumla suskungeveze93 +1 yıl Aynen kanka belli sen yine de sağlığın için senede bire indir be 😂6 ayda bir çok Yorumla
selambengeldim555 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 1 sene almayanlar var sen 6 ay için çok fazla titizsin bence temizlik imandan gelir çok imanli birisin anlaşılan 0 0 Yorumla
sselinn____ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yani şimdi fazla duş almak ciltte tahrişe sebep oluyomuş o yüzden aşşırı zararlı gerçekten bi an önce bu kadar çok duş almayı bırakmalısın 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 567 cevap paylaştı. Yapmaz. Titiz kategorisine girmen için 12 ayda bir duş alman gerek. 0 0 Yorumla
Huzurummmmmmmm Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Evet bunu yılda bir kereye çıkarmalısın hem su tasarrufuda yapmış olursun:) 0 0 Yorumla
ddiazepamm Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Evet çok titiz birisin. Umarım ileride bende senin gibi olurum. 0 0 Yorumla
tamambuson Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Annemin benden beklediği performans 1 10 Yorumla TuƝiȿș +1 yıl Annenizin ellerinden öperim hanımefendi. Yorumla tamambuson +1 yıl Annemin elleri yok beğendi Yorumla tamambuson +1 yıl Beyefendi Yorumla TuƝiȿș +1 yıl O zaman ayaklarından öperim hanımefendi Yorumla tamambuson +1 yıl Opmeyin beyefendi Yorumla TuƝiȿș +1 yıl O zaman sizin ellerinizden öperim hanımefendi. Yorumla tamambuson +1 yıl Opmeyin beyefendi sürekli bi öpme halindesiniz Yorumla TuƝiȿș +1 yıl O zaman ayaklarınızı öpeyim hanımefendi. Bu son teklifimdi. Çok sevgi dolu bi insanım o yüzden. Yorumla tamambuson +1 yıl Ayak diyosun gözümden ışık hızıyla fusuyosun be adam Yorumla TuƝiȿș +1 yıl https://m.youtube.com/watch?v=Fod1A_KhXS8 Yorumla
aşkilettoperipellam Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bu kadar sık yapmamanı öneririm senede 1 yeter 0 1 Yorumla TuƝiȿș +1 yıl Bencede, çünkü deri hasar görmeye başladı. Yorumla
Naileaッ Takip Et Xper 5 Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Yanlışlıkla sahile falan düş sen yaa kokarca seni 0 0 Yorumla
Hemeraaa Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Senede 1 al. bu kadar titizlik bünyeye fazla gelir 0 0 Yorumla
BiiKöyÖğretmeni Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Devam böyle. 0 1 Yorumla TuƝiȿș +1 yıl Hangi köyde öğretmensiniz hanımefendi Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 774 cevap paylaştı. Dikkat et OKB olma 0 0 Yorumla
Mutsuzzz__ Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bende o duruma gidiyorum üşeniyorum nefes almaya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Offf kanka aşırı titizsin. Titizlik dersleri ver. Ayrıca 6 ayda bir çok ya çöplükte mi yatiyon?
Sen onu yılda bire indirr
Temizlik takıntım var ya, 1 yıl fazla bana
Şaka falan mısın 😂
Deliyim ben
Aynen kanka belli sen yine de sağlığın için senede bire indir be 😂
6 ayda bir çok
1 sene almayanlar var sen 6 ay için çok fazla titizsin bence temizlik imandan gelir çok imanli birisin anlaşılan
Yani şimdi fazla duş almak ciltte tahrişe sebep oluyomuş o yüzden aşşırı zararlı gerçekten bi an önce bu kadar çok duş almayı bırakmalısın
Yapmaz. Titiz kategorisine girmen için 12 ayda bir duş alman gerek.
Evet bunu yılda bir kereye çıkarmalısın hem su tasarrufuda yapmış olursun:)
Evet çok titiz birisin. Umarım ileride bende senin gibi olurum.
Annemin benden beklediği performans
Annenizin ellerinden öperim hanımefendi.
Annemin elleri yok beğendi
Beyefendi
O zaman ayaklarından öperim hanımefendi
Opmeyin beyefendi
O zaman sizin ellerinizden öperim hanımefendi.
Opmeyin beyefendi sürekli bi öpme halindesiniz
O zaman ayaklarınızı öpeyim hanımefendi. Bu son teklifimdi. Çok sevgi dolu bi insanım o yüzden.
Ayak diyosun gözümden ışık hızıyla fusuyosun be adam
https://m.youtube.com/watch?v=Fod1A_KhXS8
Bu kadar sık yapmamanı öneririm senede 1 yeter
Bencede, çünkü deri hasar görmeye başladı.
Süreyi biraz daha uzat knka 6 yil yap
Yanlışlıkla sahile falan düş sen yaa kokarca seni
Senede 1 al. bu kadar titizlik bünyeye fazla gelir
Devam böyle.
Hangi köyde öğretmensiniz hanımefendi
Pasaklı yapar
Dikkat et OKB olma
Sadece yazın gir
Süpersin knka 😂
Bende o duruma gidiyorum üşeniyorum nefes almaya
Kanka hiç almasaydın