Güzellik & Bakım Yüzdeki ben ve çiller kusur mudur? Çilekkokusu58 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güzelliği ne derece etkiler sizce? Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Teşekkürler 😊 Yüzdeki ben ve çiller kusur mudur? Cevapla Güzellik Soruları Çil Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,1b cevap paylaştı. Çillerin genetik yatkınlık (kalıtım) ve güneşe maruz kalma kombinasyonunun bir sonucu olarak geliştiği düşünülmektedir. yani kusur diyebiliriz ama güzel bir kusur bence çok tatlı duruyorlar 0 0 Yorumla
vedatt__ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Bende güneş lekeleri var kızlar sizce güneş lekeleri çokmu itici 0 0 Yorumla
dgfhcjcbv Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bende çil var, makyaj gibi duruyor. İyi ki varlar canım çillerim :d 0 0 Yorumla
AyazTetik Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Güzelliğine güzellik katar hiç bir kusuru yoktur bence 0 0 Yorumla
bahar051996 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Hayir kusur degildir cok tatli bence. Millet kendine makyajla boyuyo bunlari 0 0 Yorumla
Onura06 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Makyajdir bence bazı kadınlarda çok güzel duruyo bazan daha çekici yapiyo 0 0 Yorumla
byjokerrrrr Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Benim için çok güzel bi özellik ne kusru 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kusur değildir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çillerin genetik yatkınlık (kalıtım) ve güneşe maruz kalma kombinasyonunun bir sonucu olarak geliştiği düşünülmektedir. yani kusur diyebiliriz ama güzel bir kusur bence çok tatlı duruyorlar
Bende güneş lekeleri var kızlar sizce güneş lekeleri çokmu itici
Bende çil var, makyaj gibi duruyor. İyi ki varlar canım çillerim :d
Güzelliğine güzellik katar hiç bir kusuru yoktur bence
Hayir kusur degildir cok tatli bence. Millet kendine makyajla boyuyo bunlari
Makyajdir bence bazı kadınlarda çok güzel duruyo bazan daha çekici yapiyo
Benim için çok güzel bi özellik ne kusru
Takılmıyorum ben
evet
Etkilemez bence
Kusur değildir
Bence kusur değil