Napabilirim ya lütfen bi yol gösterin. Neyle alirim neyle geç cikar? Lazer olcam dedigim gibi bi para bulayim...
böyle bi kizla evlenmezsiniz dimi?
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce
Güncellemeler
+1 yıl
Yardim

Doktorun hormonlarda bir şey yok demesi beni düşündürdü doğrusu. Bi tanıdığımda bu tür kıl olurdu ve yüksek erkek hormonları olduğunu belirtmişti. Hormon tedavisi uyguluyor. Yani doğum kontrol hapını kullanıyor, erkek hormonlarını bastırmak için. Başka bir doktora tekrar danış derim.
2 doktora gidip kan testi yaptim. Yok dediler. Kucukkende gitmisdim oda yok dedi
Peki bu kıllara ne diyorlar. ilginç
Bisey demediler pek
Bende de yüzümü aldıra aldıra bunun 2 katı kadar çoğaldı. Sakal gbi duruyor bugün alıyorum yarın çıkıyordu hergün bende nalet etmiştim artık. Sonradan iğneli epilasyonu keşfettim şu an tek tük kalan var onda da devam etmedim haziranda devam edicem. Araştır derim biraz acılı bir süreç aama ben başlayana kadar bu kadar çok olduğunu bilmiyırdum alsam bile siyah siyah izler kalıyordu şimdi çok şükür bitti sayılır.
Evet kesinlikle lazer sart bizim gibilere ya. Simsiyah sakal gibi batiyo aciyo yuh yani normam degil
Demem o ki neyle alırsan al aynı iğneli epilasyona başla biran önce
Jinekoloğa başvur bunun için
Canım arkadaşım bu doğal bisey korkma ve kötü hissetme kendini. Bende de var ve aşırı fazla... ama evlenmeden önce lazere gideriz hallederiz para bulunur sıkma canını sen. Tüy geçici bisey bunun için seni sevmeyen sevmesin zaten. Bu arada kan vermeyi aklıma iyi getirdin ben de vereyim en azından hormonlara baktirayim normal mi. Sıkma canını olur mu🌼
Teşekkür ederim evet canim kesinlikle baktir sende. Bende takmamaya calisicam elime pata gecincede lazere gidicem... peki normalde erkekler cok dert etmez sen niye taktin bukadar ki
Ben karakter olarak utangaç biriyim. Birde sırt bölgesinde var ve çok kötü bisey bu. Gizliyorum tabi ama lazere de giderim mutlaka
Evlenirim
Kila tuye takılma kardeşim hepsi gelip geçici önemli olan karakterdir yüzünde pürüz olmayan makyajla bişey olduğunu zanneden o kadar çok kişi varki ama karakteri vijdani yerlerde sen kendin ol karakterini bozma emin ol bir sevenin çıkar zaten önemli olan evlenmek değil doğru kişiyle bı hayat kurmak oyuzden sen sen ol sadece SEN
Yani evet haklisin orasi öyle ama iste bende gencim guzel gorunmek istiyorum anliyosun dimi
Tesekkur ederim deneyecem
Cevap
10Cevap
Güvenilir bi salona gidersen lazer kesin çözüm olur, korkmana gerek yok. Kıl köklerinde güçlüyse zaten kısa sürede sonuç alırsın. Bunlar geçebilecek şeyler, bunlar için yıpratma kendini.
Kesinlikle gidicem param olunca. Ama nebilim bende sevip sevilmek istiyorum
Seven her şekilde sever, neyin olursa olsun umursamaz.
Evlenirim niye evlenmeyeyim kıl dediğin şey kalıcı bişey değil sonuçta da burası hangi bölge onu çözemedim
Alttaki çenen mi
Evet
Yani lazer tek çare gibi gözüküyor. jiletle kesiyorsan hemen çıkar. ağda ile alır ya da tek tek yolarsan daha geç çıkar
Evet öyke yapcam. Sen evlenirmiydin
Gozlerim kara :Dd
Çok olumsuz düşünüyorsun halledilir şeyler bunlar utanma çekinme bence
Sen evlenirmiydin?
Nasil anladin ozguvensiz oldugumu ya hicn duzelmiyo bende
Tüy dediğin şey bir şekilde hallolur ☺️ daha onemsenecek bir şey varsa onu söyle
Ya bilmiyorum insAllah hallolur ve birdaha cikmaz lazere gidince 21im sence cokmu gec kaldim evlenmek icin
Bu yanaklarının resmi mi?
Adet düzenin nasıl?
Kanamaların az mı çok mu oluyor?
Kanamalar çok olur. Yani ayda bir gelir hayir bogazim ve çenem
Hormon değerlerin normal çıkmışsa, kıl köklerin hormonlara aşırı duyarlı olabilir yani genetik der geçerler. Boncuk ağda kullan üzerine karınca yumurtası yağı sür.
Peki sadece çene ve boğazda mı böyle? Göbek, bacak kol vb ne durumda?
Hayir canim yazida yazdim heryrr böyle. Hatta göbek deligimin içinde bile var.. heryerde
Pkos var mı?
Yok
Alla alla o zaman paran olduğu vakit lazer şart. Yüz için karınca yumurtası yağıyla git şimdilik
Erkeğine göre değişir. Kimisi her zaman bakımlı olmanı ister bu konuda baskı yapar beğenmez bu halini kimisi de seni bu halde kabul eder gözüne batmaz. Sen yinede bakımlı olmaya çalış kardeşim. Ama bu düşüncelerle de boğma kendini
Yaa benimde tek tül varda illa igneliyle mi geçiyor acaba? Nasıl yapıcaz
Bilmyiorum cok kotu
la korkma para ayarla lazere git benimde karının sakalları war bildiğin gibi değil 😂😂
Aaaaaaa gercektenmi peki sen onu seviyosun oldugu gibi dimi
olduğu gibi kabul ettim yapacak bişi yok
Neden almiyor ki?
Kac yasindasiniz nezmn evlendiniz
alıyo sürekli çıkıyo lazere git dedim henüz gitmedi para da verdim oysaki
Niye gitmedi acaba ben olsam para olsa direk giderim
gidicek bakalım bekliyorum ne zaman gidecek
evlenirler neden evlenmesinler
Tüy var çok
Acil tedavi olmazsan gerçekten evde kalacaksın
Param yok
Bize ne yoksa çalış kazan. Para mı dileniyorsun
Iyimisin ne alaka? Sana bana para mi ver dedim? 2 yildir ariyorum bulamiyorum buldugum an zaten calisirim. Sana para dilenen olmadi yardimci olamiyosan yazma
Lazer epilasyon şart.
Okumadin galiba Şu an param yok
kısmet işleri bunlar
Evlenirmiydin? Doru söyle
kuma mı alayım?
Yok seninki böyle olsaydi
lazere gönderiririm
Paran yoksa?
ağda da mı yok
Neresinin kılı bu
Çenem boğaz
Bura neren