Bekarken süslenecek ve ya bakım yapacak kimsem yoktu ama kendim ve cilt sağlığı için yapıyorum şu an ise hem kendim için hem de eşim için yapıyorum, arada sadece kendim için de yapıyorum insanın morali yerine geliyor ama normal bakım rutinim evlendiken sonra değişmedi hala aynı oranda devam ediyorum tek fark süslenmem.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evli değil de evli ve çocuklu kadınlar mı deseniz cevap belli. Ama soruyu şöyle sorsanız mesela;evli mi bekar kadınlar mı bakımlı OLMAK İSTER tarafımı seçerdim.
Evliyken başta bakım on numara. ama mesela eşin seni kızdırıyor özür bile dilemiyor, şey diyosun buna mi hazırlanacağım şimdi, hakediyor mu şimdi bu. Hatta bazen süslenmek isteyip sırf ona sanmasın diye yapmadığım olurdu. Çocuktan sonra istemesek te bakım yavaşlıyor, banyo almak bil lüks, çocuğa baksa, onu emzirse, uyursa, evi temizliği yemeği o hallerde mesela hergun bakım yapardım en sevdiğim şey. Şimdi boşandım. Gittim ilk iş kıyafetten ayakkabıya yeniledim. yuzume. serumlar aldım, yeni iç çamaşıri, fantezi kıyafetler. kendime gelmeye başladım. Evli olmak var kiminle evli olduğun gerçeği var
bir kadın kocasi icin veya sevgilisi icin bakım yapmaz ki kendi icin bakım yapar mesela cilt bakimina gitmesi icin illaki bir sebep olmasi sart degil cunku cilt vucudun kiyafetidir. Makyaj yapmak bircok erkek tarafindan algisi şudur. Aa bak bizim icin yapıyorlar ne alakasi var ben aynada kendini görüyorum bu görüntü beni rahatsiz etmesin diye veya cildimde kusurlar varsa kapatmak icin yapiyorum bakim dis fircalamak agda yapmak ter kokmamak vs... herşeyi barındırıyor bana gore ikisininde bakimli olmasi sart
Bir baktım benim gibi düşünen var mı diye, aynı ben de gizli yorum yaptım sizin gibi😅 çünkü çocuğu olan evli kadın gerçeği. sanki bakım yapmayı biz mi istemiyoruz🙄fırsat mi kaliyo
ben bekarım, bakımlıyım ama paspalım. evlenince daha süslü ve daha bakımlı olacağıma eminim. evde kime süslenip giyinip kuşanacağım, evliyken anlamı olur. ama bakım, temizlik, krem vs başka