Ya biraz komik kabul ediyorum ama büyümesi için ne yapabilirim cidden çok küçük ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Göğüslerin büyüyünce mutlu mu olacak sın yok sa daha çok dikkat çeyim havasın da mısın.
Nasıl mutlu hissedecek sen öyle yap ama bana sorarsan inan ki dış görünüş o kadar önemli değil insanın yüreği güzel olsun beden her türlü modifiye edilir00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Normal yollardan ile pek fazla büyümez. Ameliyat şart. Ama göğsü küçük olanın yüzü güzel olur. İnce bel ve iyi bir kalça olunca da göğüs sadece avantaj olur. Önemli olan bunlar
00 Yorumla
+1 yılsanıyorum bunun için krem felan üretilmişti isterseniz doktora gidiniz ancak neden dert ediyorsunuz sizi seven zaten göğsünüzün ebatlarına bakmayacak ki
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
70Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer vücut ölçüsünün kendine göre güzelliği var. Vücudunla barışık olmanı tavsiye ederim, bir diğer tavsiyem ise doğal göğüs büyütme yöntemlerini denemen. Ama belli bir yaştan sonra maalesef birçok yöntem işe yaramıyor. Ben olduğu gibi kabul edeli çook oldu. 😊
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenimkilerde küçük yaptıracağım çok süre değil yani Bu yıl yaptırırım büyük ihtimal
03 Yorumla- +1 yıl
Cocugun için farzediyorum
Doğrumu bildim
youtube.com/shorts/DIVDu0z1o6o?feature=share - +1 yıl
Küçük göğüsler daha ideal evlenince zaten büyür yaptırma ilerde sarkma olur
- +1 yıl
@Darbeli_Hilti evlenince nasıl büyüyecek
+1 yılYa sen büyük göğsü iyi bir şey mi sanıyorsun? Ne kadar acı veriyor biliyor muusn kadınlara? Ben sporcuyum benimde küçük ve çok rahatım. Göze hitap etmiyorsa napim? Adamlar için bıçak altına yatamam. Sağlıklı olan seninki büyük göğüslülerin yaşadığı sıkıntıları yazsam sayfa yetmez.
15 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılTanrı herkese portakal vermiyor. Limon veriyor bazılarına. Bize kalan da elimizdekileri değerlendirmek. Cidden hayatta küçük göğüslerden daha mühim şeyler var.
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle şükretmek lazım olmayanda var
bununla ilgili YouTube de masaj videolarini izleyebilirsin doktorlarin onerdigi ama cok kucukse zamana birak bebegin oldugu zaman buyuycek zaten ama bebegim oldu hala kucuk dersen estetikten baska care yok
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılElle, çekiştir, yağ ile ov, kan gitsin biraz göğüslerine...
cut.10 Yorumla
+1 yılBenimkiler de kucuk - orta arasi ama cok dik biraz buyemesi icin kapak kapatmistik ama cok kucuk oldu ilacin ismi var mi dediginizin
20 Yorumla
+1 yıltürk kadınlarının geneli öyle zaten çoğunuz armut tip fiziğe sahipsiniz ben türkiyede çok görmedim gerçekten dolgun memeli kadınları çokta takma o yüzden :d
01 Yorumla- +1 yıl
Neler var neler bi bilsen
+1 yılMeme Protezi
Hamilelikte bir yöntem ama riskli, kimininki büyürken kimininki tamamen kayboluyor 🤣🥴11 Yorumla- +1 yıl
@7_Kocali_Hürmüz Çok iyiydi. :))
+1 yıl1 neden komik olsun?
2 fake degıl ısen 3 altın kuralı kullan daha dırı daha dolgu nve dık olur anlattıgım kısıler oldu00 YorumlaErkeklerin uzun ilişkilerde memeye çok takılmadığını anlayacaksınız. Erkeklerin derdi meme değil, güzel Menemen yapan eş ya da sevgilidir 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek gibiyse etme zaten ama yapacak birşeyin yok destekli bunun için var tabi çıkarınca yine gerçeklerle yüz yüzesin. Daha iyi diyen abazalara bakma, ben bile erkek olsam göğsü olmayan kadını kadın saymam
016 Yorumla- +1 yıl
Ne kızın moralini bozuyosun? Allah öyle kardeşim belki daha beter ne uzuyosun kızı belki bu mesajı görünce psikolojisi bozulacak...
Cevap sahibi+1 yıl@AbdullahMehmet29021 gerçekleri biliyor zaten ben söyleyince mi üzülecek, sizin gibi yalandan pohpohlamiyorum sadece
- +1 yıl
Senin göğüsler çok büyük sanırım bu kadar egolu olduğuna göre
Cevap sahibi+1 yıl@AbdullahMehmet29021 egolu filan değilim. Konu bu değil zaten
- +1 yıl
Belkide çok iyi birisin belkide ben önyargı yaptım umarım öyledir ama bu kızı. Psikolojisi bozulacak
- +1 yıl
Beni anlamayacaksin yorumu yapan kişi her gerçek her yerde söylenmez hanfendi kırılacak karşıdaki🌼🌼🥺
- +1 yıl
Öff bu Abdullah da bugün herkese salça. Konuşmasına bakılırsa erkek hesabı açan bir kız.
- +1 yıl
@feyziiihüsnü gayet erkeğim kanka sadece insanların duygu durumlarini önemsiyor ve üzülüyorum. Herkes bir olmuyor iste
- +1 yıl
@feyziiihüsnü sana şov yapıyorum gibi gelecek ama Sadece insanlarin yaptığı ayrımı görünce üzülüyorum
- +1 yıl
Tamam kanka bu soruyu sorana üzülebilirsin ama kaşarlara üzülme bence onlar seni üzerler ilk fırsatta
- +1 yıl
@feyziiihüsnü kaşarlar umrumda değil merak etme kendimi kimseye ezdirecek değilim o tabiri geçen p*c erkek modeliyim saf erkeği yi s*kiyorlar bu devirde
- +1 yıl
Demin nude atan kıza acıyodun 😂
- +1 yıl
@feyziiihüsnü olabilir aynı şey değil destek çıkmak ayrı bu dediğin apayrı yaşın büyümüş ama olgun biri değilsin senle tartismayacagim.
- +1 yıl
Ayy.
- +1 yıl
@feyziiihüsnü kes
- +1 yıl
Ahahahah kudurdu hani demin kızlara üzülüyodun abaza
+1 yılÖzgüvenin olsun yeter küçül büyük kişiye göre değişir.
02 Yorumla
Soran+1 yılBüyük daha hoş bence ya
- +1 yıl
Ben büyük sevmiyorum şahsen
Küçük göğüsler çok güzel
Çok seviyorum
Evlenince zaten büyüyecek
Süt dolacak göğüslerine :)03 Yorumla
Soran+1 yılBence büyük daha hoş
- +1 yıl
İtici büyük memeler
Soran+1 yılYo
Gizli Üye(18-24)+1 yılGöğüsteki kasları çalıştıran egzersizleri yapabilirsin
31 Yorumla
Soran+1 yıl9nercegin bi kanal vs?
+1 yılAynı soruyu bi erkek "penisimin küçük olmasını kabullenemiyorum" diye açsaydı nolurdu acaba?
14 Yorumla- +1 yıl
cidden puahabsnoam
- +1 yıl
Haksız mıyım 😂😂
- +1 yıl
haklısın işte
- +1 yıl
@ametist00000 teşekkürler :d
+1 yılYa niye büyütme peşindesiniz ki
Ufak olmalı bence ufak memeler harika00 Yorumla
+1 yılKüçük göğüs daha ideal evlenince zaten büyür. Yaptırma yaşın ilerleyince sarkma olur.
00 YorumlaBildiğim kadarıyla kremler ve vakum aletleri var. İşe yarar mı bilmem 😂
00 Yorumla
+1 yılTeknoloji ilerliyor ama buna çözüm yok şimdilik ameliyat var
00 Yorumla
+1 yılSpor yaparak okşayarak masaj yaparak ama zaman gerekiyor...
00 Yorumla
+1 yılYa önemli degil seni göğüs icin sevecekse biri sevmesin
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılCanim kucukler harikadir bayilirim buyukler sariklar hos deyil
00 Yorumla
+1 yılBunla alaka pompalar var ama nekadar işe yarar bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılKüçük göğüs daha hoş gösteriyor kadını çıtı pıtı zarif çekici gösteriyor bence
00 Yorumla
+1 yılDüzenli egzersiz yaparsan ve Anamur muzu süt bal karıştırıp içersen istediğin boyutta olur
00 Yorumla
+1 yılEllerinle sürekli ovala küçükken öyle yapıyordum öyle bir tikim vardı ve şimdi gereğinden fazla büyükler
26 Yorumla- +1 yıl
Trolll
- +1 yıl
Seni mi inandırcam
- +1 yıl
Çok akıllısın sen
- +1 yıl
Ciddiyim
Soran+1 yılHimm
- +1 yıl
Merak ettim seni
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSımdı emzır dıyenlerı izle sen
Bırak kucuk kalsın öyle mutlu ol02 Yorumla
Soran+1 yılOlamıyorumm
Cevap sahibi+1 yılyas kac kı cok buyudunmu
Bi kadının başına gelebilecek sayılı kötü şeylerden birisi. Umarım çare bulursun bro
00 Yorumla
+1 yılknk vu
cudun evın gibi ıatersen degıstırısın eger cok begenmıyorsan buyutme ameliyatı ol ama erkekler begenmıyor dıye dusunuyorsan her malın bı alıcısı vardır.12 Yorumla- +1 yıl
@Elefterya knk valla o an hızlı yazmam gerekiyordu
Güzellik & Bakım konusunda 938 cevap paylaştı. küçük olması bir sorun değil avantaj. bunu değerlendirmeyi öğren.
00 Yorumla
+1 yılCanım Aleyna Tilkinin de memesi küçük kız ölmedi sende onun gibi yaşarsın ne yapalım😕
410 Yorumla- +1 yıl
@Sidneycan Aynen🤣🤣
- +1 yıl
@Sidneycan hahaha çok komik
- +1 yıl
@sidneycan çok tuhaf değil mi ışık hanım hemcinsini aşağılıyor memesi yok diye aynı hareket kendisine yapılıncada bozuluyo :d
- +1 yıl
@ışık_perisi ya tamam insanları kıskanabiliriz bazen ama bu kadar belli etmek mallıktan başka bir şey değil aleyna kim sen kim dalga geciyosun apwmpameosmsk
- +1 yıl
@ametist00000 +1
- +1 yıl
@ametist00000 tatlım ilk olarak sana şöyle bir şey diyeceğim ben doğruları söylüyorum hem Aleyna kim sen kim diyorsun bu çok komiğime gitti pardonda Aleyna kim söylesene sıradan şarkıcı onun müziğini dinleyerek Aleynayi Aleyna yapan biz degilmiyiz ben ve Aleynayla dalga geçmedim sadece görüşlerimi söyledim sen öyle düşünmeye bilirsin bu beni zerre kadar ilgilendirmez
- +1 yıl
çok uzun yazmışsın okumadim ama tek diyebiliceğim şey şu kendini komik duruma düşüruyosun, eziklik psikolojimi rahatlatıcam diye hemcinslerinle rakipleşme :d
+1 yılAynı dert bende de vardı. Geçen sene bu sorunu fazlasıyla yaşadım 3 ayda hallettim. Artık dik ve dolgun..
225 Yorumla- +1 yıl
@Akrep11 sanada akşam 31 e malzeme cıktı şanslın :)))))
- +1 yıl
@Akrep11 sanırım senin annene ya da bacına birisi yolda el attı. Onlardamı malzeme verdiler. Demek oradan tecrübelsin :)))) yoksa sen pasifmisin kocam full aktif gel senide karısı yapsın :))))
- +1 yıl
@Akrep11 ne güzel kıvırdın sen öyle :))) keko ya
- +1 yıl
@Akrep11 ne kadar boş yaptın ya sen. O yüzdenmi ben ilk yorum yaparken direk istek attım. Abazan
- +1 yıl
@Nilgünce25 nasıl çözdüm o işi yani bencee küçük olması iyi degil öyle bi rşim olunca nasıl donuca ılsşıyız merak ettim
- +1 yıl
@Akrep11 dostum karşındaki erkek neden kasıyorsun kendini bu kadar
- +1 yıl
@Akrep11 kadını taciz etmişsin bir güzel amacına ulaşamayınca aşırı boş yapmışsın
- +1 yıl
31 e malzeme çıktı demiş ee ne var? Amacınız bu işte
- +1 yıl
Knk kes haksızsın
- +1 yıl
Kız sana memelerinin resmini atsa bayıla bayıla bakardın ama? Ağzının suyu akardı atmadığı için mi böyle oldun?
- +1 yıl
Rica ederim ne demek bıktım böyle sapıklardan ben de
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende penisimin küçük olmasını kabullenemiyorum ama elden birsey gelmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçük olması bence daha hos taze olmanın verdiği mutluluğun tadını çıkar bence :)
00 Yorumla
+1 yılGöğüs büyütücü kremi var onu kullanabilirsin ben kullandım inanılmaz 2 beden büyüyor. :)
16 Yorumla- +1 yıl
İsmi ne kremin ve kalıcı mı güvenilir mi
- +1 yıl
İsmi Dr. Royal Natural Life Göğüs Bakım Kremi. İnternetten drroyalkozmetik yazarak bakabilirsiniz. orada şipariş verebilirsiniz.
- +1 yıl
1 tane paket alırsan 1 ay kadar kullanabilirsen 2 beden büyütebiliyor.
- +1 yıl
Çok teşekkürler. Peki sonra kullanmayı bırakınca etkisi geçiyor mu. Bi de herhangi bi yan etkisi var mi
- +1 yıl
Bir de o kreme baktim ama sıkılaştirıcı diyor büyütme etkisi kesin var mı
- +1 yıl
O farklı ama tabi göğüs büyütme etkisi var. Büyütme ve sıkılaştırıcı ikisine dolgusu yapıyor anladın mı?
Buyuten Egzesizler ve kürler var deneyebilirsin işe yararmi bilmiyorum 👁👄👁💅🏻
00 Yorumla
+1 yılMaalesef küçük memeli kadınlar benimde ilgi alanım dışında. Kadında meme olacak. Ne o erkek gibi.
00 Yorumlazamanla büyür ama küçük sevenler daha çok
30 Yorumlasevgilinle çöz bu sorunu
24 Yorumla
+1 yılKüçük daha iyi ve estetik, bence şanslısın
20 YorumlaArtik büyümeleri zor knk sorry
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden dodbdkdn
Soran+1 yılHa yk
Büyük güzel değil bence
12 Yorumla- +1 yıl
Büyük estetik durmuyo zaten
- +1 yıl
Katılıyorum
Hamile kalınca büyür merak etme
00 Yorumla
+1 yılNeden bir şey yapma gereği duyuyorsun ki
00 Yorumlasiringayla takviye yap
00 Yorumla
+1 yılAnne olunca büyür dert etme.
00 Yorumla
+1 yıltoprak olucak zaten büyük olsa ne küçük olsa ne
00 Yorumla
+1 yılGörmediğim memeye küçük demem ben SAPLA 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılKaç yaşındasın merak ettim
00 Yorumla
+1 yılzamanla büyür hem kücük gögüs iyidir
00 YorumlaBüyük olsa ne olacak takıldığı şeye bak
00 Yorumla
+1 yılEstetik cerrahi ya da zaman
00 Yorumla
+1 yılEmmek falan pek etkili değil bu konuda
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılÇörek otu yagi oneririm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSpor yaparsin sadece ama ne istedigini tam bil
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBuraya bakincan mi
Soran+1 yılSporla olur mu ki ya
Cevap sahibi+1 yılTabiki ben egitmenim istersen uls
- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılameliyat harici spor işe yarayabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenetik biraz en fazla kilo alırsan belki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazı erkekler küçük sever. Ben de mesela
00 Yorumla
+1 yılBende büyük olmasını kabullenemiyorum😄
26 Yorumla- +1 yıl
daha ne istiyosun mis gibi işte
- +1 yıl
@nghtyman_34 büyük sıkıntı
- +1 yıl
büyük zevk bence😄
- +1 yıl
@nghtyman_34 çok göze batıyor yaz aylarında sıkıntı yaratıyor bence😀
- +1 yıl
çıplaklar kapmına gidersn sıkıntj olmaz😄😄
- +1 yıl
- Devamını Gör (51)
Devamını Gör(96)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Göğüslerimin küçük olmasını kabullenemiyorum, ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler