Güzellik & Bakım Gözün içine siyah kalem çekmek çok mu demode? aybuşeydeğilmibenFenomen Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Eskiden çok popülerdi fakat son zamanlarda pek tercih edilmiyor. Sizce demode mi duruyor? Gözün içine siyah kalem çekmek çok mu demode? Görüş Yaz 20 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Redamancy-4Fenomen Takip Et Master Yaş: 20 9 ay Güzellik & Bakım konusunda 5,1b görüş paylaştı. Demode değilde çok zor ya ben bunu yapamıyorum kolay kolay benim için en zor şey 0 0 Yorumla
полночь Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eig 100% 9 ay Yakışmayana demode.Gorseldeki kiza cok yakışmış ve cool bir hava katmis. Her yüze, her göz şekline yakışmıyor maalesef. 3 1 Yorumla aybuşeydeğilmiben 9 ay Katılıyorum, insandan insana değişiyor bence de. Yorumla
zpldz216 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eig 99% 9 ay Gözün altına sürüleni diyorsan yoo, bence hala güzel. Ama hem rimel hem kalem hem far biraz abartı durabiliyor. 0 0 Yorumla
CraVian Takip Et Bilge Yaş: 29 , eig 34% 9 ay Çok sert ve yapay bir ifade bırakıyor. Artık daha doğal şeyler söz konusu oldu makyajlarda. 0 0 Yorumla
miumeow Takip Et Bilge Yaş: 22 , eig 95% 9 ay Demode bence bir de akıyor. En iyisi eyeliner mis gibi 0 0 Yorumla
Gizem1845 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eig 94% 9 ay Göz içi hoş durmuyor ya ama smokey tarzı gayet güzel 0 0 Yorumla
Saudade000 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eig 97% 9 ay İri gözlü ve renkli gözlü kızlara çok yakışıyor bence ama ben pek kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 44 , eig 49% 9 ay Güzellik & Bakım konusunda 1b görüş paylaştı. Ben çok etkileyici buluyorum, lütfen kızlar bu modayı devam ettirin. 0 0 Yorumla
Frankie34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 88% 9 ay Avril Lavigne modeli 😂 o karıya hayrandik çocukken 0 0 Yorumla
Nychtay Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eig 100% 9 ay Ya bence gözü çok boğuk gösteriyor. Altına sürüceksen siyah kalemle değil beyaz kalemle sürersen daha hoş duruyor. 1 0 Yorumla
Petscat Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eig 100% 9 ay Hayır çok güzel bide bazılarına çok sert bir imaj veriyor çok çok hoş oluyor bende bayılıyorum 1 0 Yorumla
isimsizperinizzz Takip Et Xper 3 Yaş: 19 9 ay Ben çok seviyorum. Eyelinerla çok yakışıyor gözlerime derin bir etki katıyor. 0 0 Yorumla
BlackkBacardi Takip Et Xper 4 Yaş: 20 9 ay Demode olması kimin umrunda, sevdiğim için halâ kalem çekiyorum :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Demode değilde çok zor ya ben bunu yapamıyorum kolay kolay benim için en zor şey
Yakışmayana demode.
Gorseldeki kiza cok yakışmış ve cool bir hava katmis. Her yüze, her göz şekline yakışmıyor maalesef.
Katılıyorum, insandan insana değişiyor bence de.
Gözün altına sürüleni diyorsan yoo, bence hala güzel. Ama hem rimel hem kalem hem far biraz abartı durabiliyor.
Çok sert ve yapay bir ifade bırakıyor. Artık daha doğal şeyler söz konusu oldu makyajlarda.
Demode bence bir de akıyor. En iyisi eyeliner mis gibi
Göz içi hoş durmuyor ya ama smokey tarzı gayet güzel
İri gözlü ve renkli gözlü kızlara çok yakışıyor bence ama ben pek kullanmıyorum
Ben çok etkileyici buluyorum, lütfen kızlar bu modayı devam ettirin.
Avril Lavigne modeli 😂 o karıya hayrandik çocukken
Ya bence gözü çok boğuk gösteriyor. Altına sürüceksen siyah kalemle değil beyaz kalemle sürersen daha hoş duruyor.
Hayır çok güzel bide bazılarına çok sert bir imaj veriyor çok çok hoş oluyor bende bayılıyorum
Ben çok seviyorum. Eyelinerla çok yakışıyor gözlerime derin bir etki katıyor.
Demode olması kimin umrunda, sevdiğim için halâ kalem çekiyorum :D
bence hala hoş gözüküyor
Cok kotuydu, hala kotu
Yoo ben hala sürüyorum
bence öyle vasat bir görünümü var
Yakışan var yakışmayan var
geçmişte kaldı..
Çekici