Bayramın dördüncü günü evleniyor işte o yüzden geçmesini istiyorum ,😂😂😂 aaaa aslında düğün için sordum tesadüfe bal sen 😂 alanın düğününe açık elbise giyecem o yüzden sordum😂😂
Contractubex bitane de bu var bu en iyisi ama bu da pahalı ben aldiğimda 150 lira falandı, bence bunlara verecegin parayla fondöten al sırtına sür change my mind
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Siyah lekeler günes yanigindan kaynakli mi
Hayır uyuz hastalığına yakandim kaşıdığım için izi kaldı
Düğün ne zaman
Ya kusura bakma wpden bildirim geldi ona yazıyorum diye yanlışlıkla buraya yazdım
Bayramın dördüncü günü evleniyor işte o yüzden geçmesini istiyorum ,😂😂😂 aaaa aslında düğün için sordum tesadüfe bal sen 😂 alanın düğününe açık elbise giyecem o yüzden sordum😂😂
Benimde kız arkadaşım evleniyor ona sormuştum ahaha denk geldi, sırtında mi var omuzlarında mı
Sırt😅😅😅
Şimdi sana soruyorum düğün ne zaman 😂
Bayramın dördüncü günü dedim ya😂😂😂
Heeaa aklımda kalmadı, zaman az bitmez ama azalır kalan kısımları da fonfotenle kapatırdsın
Ee işte nasıl geçecek bir önerin var mı?
www.google.com/.../anti-scar-jel-20-g-p-6394735%3FboutiqueId%3D61%26merchantId%3D244697%26storefrontId%3D1%26countryCode%3DTR%26language%3Dtr%26gads%3Dtrue%26tyutm_source%3Dgoogle%26tyutm_medium%3Dcpc%26tyutm_campaign%3Dx:fmcg_y:kozmetik_z:cilt-sac-vucut-bakim_t:pla_performance_max_%26gclid%3DCjwKCAjwx46TBhBhEiwArA_DjGsxb6IBOYSu-P6b1rGFwk7obCVkjpcS9wPeyHHDZeGMCIWR-wTFYhoCBIMQAvD_BwE
Yav işte bağlantı acilmiyosa bepanthol anti scar jel var onu kullan işe yarıyor benimde alnımda jilet izi vardı kalmadı şimdi
Pahalı ama yaaaa😌😌😌 bende Bepanthol varda üstüne sarı yazılar yok işte onu kullanıyorum bı faydası yok😅😢😢
Contractubex bitane de bu var bu en iyisi ama bu da pahalı ben aldiğimda 150 lira falandı, bence bunlara verecegin parayla fondöten al sırtına sür change my mind
Aynen öyle çünkü bu lanet uyuzdan bir türlü beni bırakmadı😢😢😢😢
Yardımın için tank youuuu iam ismin ne bu arada?
Yardimci olabildiysem ne mutlu bana, İsmim mehmet ya senin
Halime
Tanismak istersen özele veya instaya gel yorumlarda tanismayalım 🤠
👍👍
Bu red miydi onay mı
Bende bilmiyorum 😂😂😂🤣
Ya şöyle x seviyem düşük olduğu için mesaj gondermiyorum
Profilde soru paylaştım orada Instagram hesabim görünüyor kafana göre istersen yazarsın 😂
KS hariç hiç sosyal medya hesabi kullanmıyorum
Olm sen yazsan ya 🤣🤣🤣
Nasıl yazcam gizlisin ya
Takip atım ya🙄🙄
Be diye bittiyor isimim
La o senmiydin
He🤣😂
Nasıl siyah ve nerelerde boyutları ne
Ya koyu lekeler
Belki de önceden vardı?
Hayır , uyuz hastalığına yakandim kaşıdığım için izi kaldı
Yani biraz zor geçebilir
Demi ya 😥😢 bian önce çözülsün isterim 😌
Fotoğraflsri var mı?
Neyin fotoğrafları
Lekelerin?
Siyaha boyan
Yaaa ne kadar acımasızsin 😂😂 yankoyu lekeler beni deli edecekler
Yüzün güzelmi
Göre bilirmiyim o lekeleri
He güzel😂hem güzel olmayan kız gördün mü hiç?
Görmedim
Baka bilirmiyim
Yüzüne bak görürsün canım
Hani yüzün
Temizleyerek