Şunu daima akılda tutalım; bir kadın hiçbir şeyi tek bir amaçla yapmaz. Bu gerçeği tüm kadınlar ve erkekler bilirler. Erkekler kadınların makyajı kendileri için yaptıklarını düşünüp mental olarak rahatlamaya çalışırlar çünkü kadınların neden makyaj yaptıklarını çözemediler, bu onlar için korkutucu bir gizem gibi. Esasen kendisini yetersiz hissetme endişesiyle makyajı çoğaltır kadın. En az 3 neden sayabilir fakat bilinçaltında özgüven azlığı en önemli sebeptir. İkinci sebep ise ne istediğini bilmemek kaynaklıdır. Bir kadın bu iki konuda kendinden emin oldukça makyajı da kesinlikle sadeleşmeye başlayacaktır.. #EnDoğruÂnda ❤️❤️ #TubaSueda 🍀🍀
Kişiye göre değişkenlik gösteren bir durum. Kimisi aynada güzel görünmek için makyaj yapar, kimisi kendimi beğendirmek için, kimi gösterişi sevdiği için, kimi ise kendine saygısından yapar bunu öncelikle. Son anlattığım ben oluyorum 🦋😊Kızlar Bir Adım Öne
Hersey kendileri için olmasını istiyorlar. Biraz ben merkezli oldukları icin. Hersey onlar icin sanıyorlar. Aslında kadinalr bakımı kendilerini mutlu etmek için yapar..
Neden İnanmayalım, ben inanıyorum. O inanmama hususu biraz da kadına bağlı. Kadın sadece dışarı çıkarken makyaj yapıp da evde eşi ve çocukları yanında pasaklı bakımsız ve çirkin dolaşıyorsa, sadece dışarı çıkarken bakımlı oluyorsa, makyaj yapıyorsa o kadına tabi ki kimse inanmaz. Sevgi ile kalın. Bu arada yeni profil resminiz çok güzel. Güle güle kullanın. Beğendim.😎
Selamm🥰 İnanmayan erkekler için konuşacak olursak ilk amacımızın kendimizi iyi hissetmek değil de onlara kendimizi beğendirmek olduğunu düşünüyor olabilirler. Bu tabiki çok saçma bir düşünce ama böyle düşünenler cevaplarsa daha doğru olur.
Ben sevmiyorum şahsen. Makyaj yapan kadın kendini sevmiyordur. Makyajla niye iyi hissetsin makyaj yapınca başı arşa mı eriyor? Bide yapay burunlulari cıktı başımıza onuda hiç sevmem. Ne varsa doğallıkla var. Kendin ol yeterli bizim erkekler olarak ıstediğimiz bu.
Güzel görünmek özellikle diğer kadınlardan güzel görünmek ve karşı cinsten ilgi görmek kadınların hoşuna gidiyor ve tabii bu da iyi hissettiriyor. Bir kadının erkek için süslenmediği gerçeğini öğrendikten sonra her şey değişti :)
onlara gore cildimize ne zaman bakim yapsak hep bir erkek icin mini giysek dikkat cekmek için hafif goz ucuyla bu kim diye baksak benden hoslaniyor mu bak surekli bakiyor biz ne yapsak erkekler icin onlarin yüzünden
Değil de ondan, Sizler sadık güvenilir ilgilenen kıskanan erkekleri seviyoruz diyip Zengin pic adama aşık olan varlıklarsınız hangi sözünüz doğru ki bu olsun.
Erkek fikri ve düşüncesi nedir onu bilemem ama hem kendini iyi hissetme hem de hemcinslere karşı biraz hava ve nispet dürtüsü de var diyelim dürüst olalım. ;)
Aynen öyle ben de bir erkek için yapmıyorum öyle olsa aynaya baktığımda yüzüm soluk göründüğü zaman evde tekte olsam makyaj yapmazdım veya maske taktığımız zamanlarda dudaklarıma ruj sürmezdim
İyi hissetmek için değil sadece kadın erkek her insan beğenilmek takdir edilmek dikkat çekmek ister kadınlar erkeklerden farklı olduğu için bunu daha belirgin gösterir sebep bu yani
Sadece makyajda değil giydigimiz kiyafetleride onları etkilemek istediğimizi düşünüyorlar. Bir kadının kendi tercihi olduğuna nedense inanmak hoşlarına gitmiyor.
Evet moduj yüksekse makyaj yapıyorsun bi keyif veriyor yani 😂 ama çok gündelik hayatta tercih etmem doğallıktan yanayim makyajla yüzümü boyamak değilde gözlerime bir şeyler kullanmayı daha çok seviyorum
Erkek ya da bayan farketmez, kişisel bakım, makyaj, giyim kuşama önem veren başkası için değil, kendi için, kendine olan saygısından, kendine olan güveninden dolayı yapar, Bunun aksini düşünerek benim için yapmış, kendini beğendirmek için yapmış, zorla kendini kabullendirmek istiyor gibi düşüncelerle kafası dolu olanın, kendine olan güveni yoktur, ya da bencildir ( tabi bu benim düşüncem)
Değişir bu ya, erkeklere hoş görünme çok ön planda olanlar da çok ki bunu başardanda çok, makyajsız halle çıksa meydana o kadar ilgi göremeyecek, hemcinslerinden bile ilgi azalır.
Bayanlar bence içinde fesatlık varsa sizin dışarıya güzel görünmek için yaptığınızı sanırlar ben sevgilimin ne kadar bakımlı ve güzel olduğuna gül gibi kukacak ben onu öpmeye duymak istemiyorum her yeri bakımlı olmalıdır benim kriterim bu kadınlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Saçma bir bakış açısı erkeklerinki. Ne var yani ben kendimi daha bakımlı hissetmek istiyorum toplum içinde belki Profil resmin çok tatlı bu arada abla🥰
Erkekten erkeğe değişir ben mesela saç veya bakım yaparken kendim için yapiyorum karsı cinse beğendirmek için değil kendimi daha iyi hissetmek için ama bazilari vardir karsi cins beğensin diye herseyi yapar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Mini eteği niye giyiyorsunuz hem cinsiniz için mi karşı cins için mi. Cidden merak ettiğim için soruyorum
Kimse için giyince daha seksi hissediyorum ayrıca çokta yakışıyor birde sanki Türkiye'de yadırganmıyan şeylermiş gibi insan yadırganacağnı bile bile yapıyor? O zaman sizin için midir bu? Yani ister kendini beğendirmek için giysin ister başka bir sebepten bu konuda sürekli bir laf dönüyor ve bu sizin ağzınızda sakız gibi. Kendi işlerinize bakın kadın bundan böyle şundan şöyle sizde giyin etek sizde makyaj yapın kıskanmayın :)
Başörtülü kadınların bile altın gününe ya da bir kına gecesine yani içinde sadece kadınların bulunduğu bir yere giderken makyajlar yaptığı, kısa elbiseler giydiği gerçeğini göz önünde bulundurursak tabi ki tek neden güzel hissetmek. Erkekler bizi arzulasın diye değil. Öyle düşünen belki vardır ama düşündüğünüzden çok az bu kadınlar. Tek motivasyon erkeklere hoş görünmek olsa erkeksiz bir ortamda hatta türbanlı kadınlar bile neden etek giysin değil mi? Bunun dışında evdeki halinizden pay biçin. Uzun süre evde kaldığınız karantina döneminde bir erkek olarak yırtık pijamalarla ne kadar rahat etseniz de belirli bir süre kötü hissettirmeye başlamadı mi? İnsanlar evde bile daha güzel olup daha bakımlı olmak istiyor bunun nedeni cinsel bir arzuyu diriltmek değil tamamen iyi hissetmek. Umarım bir kadın perspektifinden aydınlatıcı bir yorum olmuştur.
Başörtüye laf edecek kadar beyinsiz olduğunu burdan ispatladın karşim evet 🙌 bende beyin çok sana da tavsiye ediyorum. Lan ben sana niye salça oluyorum öfff amaağn
erkeker bnce genel olarak makyajı begeniyorlar ama doğal olan kadınlar daha çok ilgilerini çekiyor bizim de ilg çekmek için yaptığımızı ve kadınlar arası kıskançlık gibi algılıorlar