ama cesaret edemiyorum :) beni vazgecirecek veya cesaretlendirecek var mı? görsel etkilenecegim resim veya belki özelden fikir vermek isteyen?
ek:
beyaz tenliyim, suanki saclarim sari ve kisa
ek:
beyaz tenliyim, suanki saclarim sari ve kisa
Sana şöyle diyim. Benim saçım küttü ve beyaz tenliyim. Turuncuya boyadım. O kadar çok yakıştı ki kendimi çok özgüvenli hissettim. Hep aynaya bakıp ben ne güzel ya diyordum. Ama bir hafta sonra dip boyam gözükmeye başlayınca mecbur kuaföre gidip yeniden dip boya yapmak zorunda kalıyordum. Fiyatı da baya fazla. Her gidişimde dip boya için 400 TL veriyordum. Sadece dibi boyamıyorlardı uç kısımlara doğru turuncunun rengi koyulaştığı için rengi akıyordu. Benimki canlı turuncuydu gelen geçen sanki hayranlıkla bakıyordu ve bu benim hoşuma gidiyordu. Bu turuncu saçlar çok uzun sürmedi. 3 ay sürdü. Çünkü her ay 400 TL vermek benim için fazlaydı. Sonra saçım kendine gelsin diye doğal rengine boyattım. Ama fiyat ucuz olsaydı kesinlikle turuncu renkte kalırdım. şu an paramın olduğunu var sayarsak yaptırırım. Ama bil ki turuncu renk çok akıyor ve renk ilk yaptığırdığın zamanki renkte olmuyor. Kuaför bana düşük bile söyledi fiyatı. Ona göre yaptır. Evde zaten yapılmaz, kendi başına yapacağını düşünmüyorum..
evet ugras isteyen bir sac rengi onda sana katiliyorum ama okadar merak ediyorumki :) belki cesaret edip belirli bir süre deneyebilirim, ama problem saclarim cok yipranirmi acaba :) bide saclarim kivircik/dalgali boyama acilmada baya yipraniyorlar o nedenele iyi düsünmek gerek gercekten.
Elbet yıpranacak boyadığında yıpranmayan saç yoktur. Sen boyattıktan sonra saç kremleri kullanabilirsin. Ama hevesini almak ve merak ediyorsan yaptır derim. Çünkü beyaz tenli biri olarak gerçekten çok yakışıyor.
Cevap
4Cevap
Akmasını, sürekli dibinin gelmesini dert etmeyeceksen boya bence büyük ihtimalle yakışır
Bence yaptır. Beyaz tenli hanımefendilere çok yakışıyor. :)
Beyaz tene turuncu saç çok yakışıyor. Denemeni tavsiye ederim, en fazla ne olabilir ki.
Kızıl her zaman iyidir cesaretin rengidir
Yakışır
Kızıl güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?