Evet uçlara doğru açık sanki ombre var gibi çok hoş. Benimde kıvırcık saçlarım rengide böyle olsun istıyorum ama boyamadan olmuyor boyadıgımda cok yıpranıyor gerçekten bayıldım birazda kıskandım
Böyleydı işte şekli bakım kremi sürüyorum duş sonrasında mecbur bukle bukle oluyor ama son zamanlarda bir tuhaf süpürge gibi duştan cıkıyorum bakım kremini sürüyorum ama sanırsın sürmemişim aşırı sinirlerim bozuldu benımde çünkü kıvırcık saç düz saç gibide olmuyor fön cekmektende düz saçtanda hoşlanmıyorum zaten. Müsait oldugunda o maske krem karışık dedigin ürünün tam adını yazma şansın var mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Maskeler degil yaglar onarir. Mesela hindistan cevizi
Aynı sorunları yaşıyorum bende. Geçen Gliss'in saç kremini aldım bugün saçım daha iyi oldu gibi.
Kolay tarama yazan çok güzel gerçekten kokusu da çok hoş. Ama saç kremleri anlık kurtarıyor sanki.
Bu 4 farklı şekilde de kullanılıyormuş yani yem krem hem maske olarak.
Hem resimdeki sensen efsane saçların bayıldım
Yeap benim. Teşekkür ederim.
Renk doğal mı peki?
Doğal. Uçları garip bir şekilde daha açık. Sana da öyle geliyor mu , ç
Evet uçlara doğru açık sanki ombre var gibi çok hoş. Benimde kıvırcık saçlarım rengide böyle olsun istıyorum ama boyamadan olmuyor boyadıgımda cok yıpranıyor gerçekten bayıldım birazda kıskandım
😔
Son zamanlarda saçlarım biraz kötü olmaya başladı ( baya moralim bozuktu ) ama bugün çok güzel oldu. Umarım sende istediğin saçlara kavuşursun.
Bakiyim saçlarına?
Böyleydı işte şekli bakım kremi sürüyorum duş sonrasında mecbur bukle bukle oluyor ama son zamanlarda bir tuhaf süpürge gibi duştan cıkıyorum bakım kremini sürüyorum ama sanırsın sürmemişim aşırı sinirlerim bozuldu benımde çünkü kıvırcık saç düz saç gibide olmuyor fön cekmektende düz saçtanda hoşlanmıyorum zaten. Müsait oldugunda o maske krem karışık dedigin ürünün tam adını yazma şansın var mı?
www.google.com/search
Kıvırcık dostlarım için her zaman müsait olurum ;)
Link olmadı :D
Gliss 4'ü 1 arada mavi kutulu
Çok teşekkürler ☺️
Ricalar efendim
Argan yağı kullan