Güzellik & Bakım Kızlar, Vücudunuzu güzel buluyor musunuz yoksa memnun değil misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Vücudunuzu güzel buluyor musunuz yoksa memnun değil misiniz? Güncellemeler+1 yıl Güncel Kızlar, Vücudunuzu güzel buluyor musunuz yoksa memnun değil misiniz? Cevapla Memnuniyet Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Çiçekler güzeldir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Memnun olmadığım birkaç nokta var 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Nereler mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boyum 1,60 mesela 1,68 falan olmak isterdim ve kalçamın dolgun olmasını isterdim Yorumla Soran +1 yıl Küçük mu kalçalar şu an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Bence dolgun olması güzel ama uzun boy iyi olmuyor rahat hareket edemiyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama böyle de kötü ya her kafana eseni giyemiyorsun bazen kötü duruyor Yorumla Soran +1 yıl Bence güzelsin 160 cokda Kıssa değil. Kilon kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 57 kilo bu aralar aldım Yorumla Soran +1 yıl Ele avuca gelmek güzel bence iyisin haksızlık ediyon kndine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorun şu ki aldığım kilolar yüze ve göbeğe gidiyor kalçaya falan değil mesela😅 Yorumla Soran +1 yıl Spor yap tatlım ozmn göğüsler e de gider o kilolar offf 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oraya da gidiyor ama yüze ve göbeğe de gidiyor işte Yorumla Soran +1 yıl Olsun okadar nolcak.. tam avuçlamaliksjn yaş kaç senin Yorumla Soran +1 yıl Kızdın mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gereksiz buldum Yorumla Soran +1 yıl Aşk olsun ya.. sohbet edelim mi istersen ücretli de olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben hayat kadını değilim Yorumla Soran +1 yıl Öylesin demedim onlar sohbet etmiyor Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Çiçekler güzeldir
Memnun olmadığım birkaç nokta var
Nereler mesela
Boyum 1,60 mesela 1,68 falan olmak isterdim ve kalçamın dolgun olmasını isterdim
Küçük mu kalçalar şu an
Evet
Bence dolgun olması güzel ama uzun boy iyi olmuyor rahat hareket edemiyorlar
Ama böyle de kötü ya her kafana eseni giyemiyorsun bazen kötü duruyor
Bence güzelsin 160 cokda Kıssa değil. Kilon kaç
57 kilo bu aralar aldım
Ele avuca gelmek güzel bence iyisin haksızlık ediyon kndine
Sorun şu ki aldığım kilolar yüze ve göbeğe gidiyor kalçaya falan değil mesela😅
Spor yap tatlım ozmn göğüsler e de gider o kilolar offf 😃
Oraya da gidiyor ama yüze ve göbeğe de gidiyor işte
Olsun okadar nolcak.. tam avuçlamaliksjn yaş kaç senin
Kızdın mi