Evet kendi kokusunu bulmuş birinin bence imzasıdır kokusu jsjs benim değişken kokulara karşı zafım var fakat halen kendi kokumu bulamadım tenime yakışacak kokuyu nasil bulurum?Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Ö
Tenime yakışacak kokuyu nasil bulurum? Sen kendi parfümünü buldun mu?
Kokulara zaafım var ve beni yansıtacak parfümleri seviyorum.. Yani bunu bulmanın tek bir yolu var o da denemek.. Özellikle parfüm alımında ben denemeyi tercih ediyorum.. Şekerli kokuları mı seviyorsun yoksa daha odunsu mu olması seni keser onu ancak sen bilebilirsin.. Parfüm alırken en önemli kriterim kalıcı olmasıdır.. Bunun için de kullanıcı yorumlarını da dikkate alıyorum.. Keyifli akşamlar..
İmza parfümümü yaklaşık 7 yıl önce birinden hediye olarak almıştım. O kokuyu çok sevdim. Her sıktığımda muazzam yorumlar aldım, ne olduğunu soranlara da markasını söylemedim 😂
*modern kadınlar için gizemli bir parfüm. * size sıcaklık, ferahlık ve kadınsılık getirir. * üst notalarda tahrik edici gül, biber ve bergamot; * orta notalarda gardenya ve sardunya; alt notalarda ise pamuk şekeri, vanilya, baharatlı sandal ağacı ve misk kullanılmıştır. 🌸
Ama sürekli o parfümü kullanmıyorum çünkü çok pahalı jfjf onu sadece özel zamanlarda kullanıyorum. Alelade bir bakkala markete giderken onu sıkmam yani nooo 😂
Ağır mi yoksa hafif kokuları mi tercih edersiniz? Ona karar vermeniz gerek. Bunu belirlendikten sonra işiniz kolay. Sizden başka o kokuya karar verecek kimse yok.
Açıkçası Ben özel bir marka kullanmıyorum genellikle koltuk altı değneği olanakları falan bana yetiyor çok fazla parfüm kullanmayı seven bir insan değilim.
Ben farkli kokular denemeyi cok severim. Alien, chance chanel, chloe, coco chanel, lady million, la vie est velle, hipnotic poisson, bad girl, lacoste, bla bla bla