Saçlarını at kuyruğu yapmak istiyorum ama önlerini hiç beğenmiyorum çok fazla küçük saç var ve değerini doğru bayağı iniyor yani alınacak bir şey yok orada bazların ki küçük ve ağda ile alıyorlar ya hani Ama benimkiler öyle değil buna ne gibi bir çözüm bulabilirim saçlarımı önünü beğenmiyorum çok düz olsun isterdim
Saçlarını at kuyruğu yapmak istiyorum ama önlerini hiç beğenmiyorum resimli?
Merhaba; Aslında bu tür problemlerin çözümü çok basit, sabitleyici saç köpüğü ve ya sabitleyici saç spreyi kullanarak geri doğru tararsan sorun ortadan kalkar ama gün sonunda mutlaka saçlarını yıkaman gerekiyor. Ben de seninle aynı durumdan muzdaribim, bebek saçlarım benim de çok fazlalar saçımı topuz ve ya at kuyruğu yaptığımda mutlaka küçük ve sık dişli bir detay fırçasıyla bebek saçlarımı toplama yönüne doğru sprey sıkarak tarıyorum bunu bütün saçıma uygularsam daha biçimli ve toplu duruyor gün içinde saçlarım tokadan ayrılıp tel tel olmuyor.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki önerebileceğin bi sprey var mı bide bütün günü kurtarıyor mu bu arada çok teşekkür ederim 💙
evet yeterli kullanımda tüm günümü kurtarıyor. sabitleyici sprey olarak morfose nin ultra strong spreyini kullanıyorum, sabitleyici köüpü sık kullanmıyorumama zor zamanlarımda kurtarıcı oluyor yine morfose nin extra strong olan sabitleyici saç köpüğünü kullanıyorum ben memnunum sana da tavsiye ederim.